Arama sonuçlarınız

1. prometheus1745

Metzeler vs Michelin Lastik Seçimi

abi valla ikisinide kullanmadım ama 8bin çok değilmi benmi yanlış düşünüyorum başka yerle sordunuzmu.
  2. prometheus1745

2026 eski 600 lükler hala alınır mı

geçen sene ninja 500 alıcak oldum motor 10.000 km de bakmaya gittiğimde bloğun yağ için de olduğunu fark ettim , işkillendim çünkü bi kaç kusuru daha vardı ve sahibi pek güvenilir değildi. Adam 500 lük japonu o km de yemiş o motorlardan alan bi abim vardı eski kasa bi kawasaki 600cc aldı oda 55...
  3. prometheus1745

Qj Srk125S uyumlu manet

Valla başkan işin çok zor bende bi bakim dedim de hiçbi yerde yok alexpress de bile yok ama bence işin ehli bi usta buna çözüm bulur
  4. prometheus1745

Açık lise ne kadar sürede bitirebilirim?

çıraklıktan mezunum durumunuza benzer biri vardı 1 senede mezun oldu ama bizde sınavlardan geçirtiyorlardı normalde nasıl olur bilmiyorum
  5. prometheus1745

A2 ehliyete uygun uzun yol motoru

Ne kadar çinlileri gömsekte bence kabul etmeliyizki motora kısa süreli binip yükseltmek istediğimizde çinliler çok daha iyi oluyor.Eğerki 2 sene sonra motoru yükseltmeyi planlar iseniz ben 450sr öneririm yok uzun süreli binicem der iseniz cb500 yada kawasaki500SE öneririm fakat kawasakinin...
  6. prometheus1745

motoru ıslakken kapatmak

ben ıslak ise o gece kapamıyorum bir sonraki gece kurutup öyle kapıyorum devamlı yağmurlu hava varsa direk çıkarmıyorum scooter ile dolanıyorum.
  7. prometheus1745

Scooterlarda tank slapper

Yağmurlu bir hava da başıma geldi ama süratten değil tamamen yerin kaygan olmasından neyseki düşmeden kurtulmuştum o zaman.
  8. prometheus1745

450 CL-C ALINIR MI?

alıncaksa 2. el al paran çar çur olmaz fiyatı düzgün koyarsan satılır parça konusunda arndiol abi demiş zaten 1 2 sene biner satarım dersen alınır ama yok ben uzun bincem 3 5 sene diyosan bence bulaşma
  9. prometheus1745

250.000tl NE ALINIR

kawasaki başkan
  10. prometheus1745

250.000tl NE ALINIR

benimde ilk motorum cygnus du kendisinden sonra z 400 aldım sizin fiyat aralığınızada uyuyor tavsiye ederim fakat parça fiyatları biraz şeeeyy kol gibi desem az kalır daha önce kaza yaptığımı burda söylemiştim yeşil perinin sadece ön çamurluk kırıldı sipariş edelim dedik 17 500 lira lan sadece...
  11. prometheus1745

Markalar, Modeller, Sürücüler... (Gırgır Konusu)

benim motor 400 yeşil perime sadece çanakkale edremit arası tünelde vuruyom kırbacı orda tapa gaz giderken benimde 7 8L oluyo ama ortalama 4.5L falan yakıyo anlık olduğunu düşünüyorum
  12. prometheus1745

Kawasaki bakımı için servis önerisi

keşke cidden güvenemiyorum tek iyi yanı parçaları sipariş ediyor en azından da bişey lazım olursa getiriyor.
  13. prometheus1745

Önerileriniz için teşekkür ederim abilerim ben bunu birazdaha düsüneyim vaktimiz var daha
  14. prometheus1745

sende haklısın abim 😅 ama bu çevrede bi adam akıllı usta bilir bence.
  15. prometheus1745

yetkili servis olmak zorunda değil öylebi tabum yok işini bilen biri olsun ben nelere bakması gerektiğini söylerim 1766518926 Doğru bak has kawasakici burda zaten @tommygun abim motoru kime emanet ediyorsun özel değilse benimle de paylaşırmısın
  16. prometheus1745

A1 ile 450 sr kullanabilirmiyim

bu soruya verdiğin cevap 1 saniye de değişir.Duğa et anladığında geri dönülemez sonuçları olmasın
  17. prometheus1745

Abilerim iyi günler geçtiğimiz aylar da bir z 400 satın aldım ve yakında bakım zamanı geliyor ama çanakkaledeki kawasaki bayi bisikletçiden bozma olduğunu düşündüğüm için kendisine gitmek istemiyorum.Özellikle Çanakkale,Balıkesir,Manisa,İzmir bu civarlar da aktif gezindiğim için bildiğiniz...
  18. prometheus1745

Kışın kask buğu sorunu

zamanında bi abi demişti bi sprey kullaniyom 1 gün boyunca buğ yapmiyo diye ama ne olduğunu hatırlamiyorum
  19. prometheus1745

ama şöyle düşün sen aktif biniyorsun gerektiğinde bakımını osunu busunu yapiyon full yatmiyo sonuçta (dalga geçiyoz sizde anlayı verin cf de olsa 2 sene de paslanmaz heralde.)
  20. prometheus1745

cf iki yıl garajda beklese kendiliğinden çürür zaten🤣 ediceğin zararda cabası.

Yeni mesajlar