Arama sonuçlarınız

1. prometheus1745

İlk vitesli motor sizce hangisi olmalı ?

husqvarna lar ktm le aynı blok. Kronik ve sorunlu bir motorda değil değerlendirmenizi öneririm ama bence 2. el ön yargınızı kırın hocam şuan bir motoru zengin değilseniz sıfır almak baya mantıksız
  2. prometheus1745

Lastik önerisi

şahsen geç ısındığını düşünmüyorum virajlarda daha ben kayıyorum gibisinden bi algı bana hic vermedi ama dediğim gibi ıslak performansı bilmiyorum
  3. prometheus1745

Motosiklet Sürmelimiyim?

türkiyede motor sürmek her zaman zordu çünkü kurallarımız ve yollarımız arabalar için ve insanımızın çoğu davar sosyal medyada saolsun artık devamlı içinde olduğumuz konular önümüze düşer oldu (tabiki ekonomi saolsun herkesin motora başlamasıda sayımızı arttırdı bununda etkisi var) kazalar...
  4. prometheus1745

YAMAHA MT25-KTM DUKE 250

biri tek diğeri çift silindir ikiside uzun ömürlü bu farkıları bi kenara bırakırsak ikinci el hızlı parçası bol ustası bol bence mt25
  5. prometheus1745

Piskiyatrik Tedavi - Motosiklet

bu denene bilir bi arkadaş var her hafta depresyona giren önün üstünde denicem
  6. prometheus1745

Piskiyatrik Tedavi - Motosiklet

bi canım sıkılsa ya da çok kötü bir ruh halinde olsam (ki genelde bu gece yatmadan önce oluyo)takıyom kaskı bi yarım saat ana yolda gazlamaca arabada olmuyo genelde virjlar ve ben sonra bi rahatlamış oluyom bence kesinlikle iyi geliyo😀
  7. prometheus1745

z 400 kaldırma sehpası önerisi

dikkat edicem abi sağol şimdilik vaz geçtim 2 kişi olunca yağlamak sorun olmuyo diye
  8. prometheus1745

pardon o yanlış yazmışız okunduğu gibi gitmiş
  9. prometheus1745

Lastik önerisi

z 400 batlax var baya memnunum yumuşak ve ısınmasa bile yatıkken kayma sorunu yaşamadım ama ıslak zeminde hiç sürmedim bilgim yok
  10. prometheus1745

iyi günler abilerim z 400 için kaldırma sehpası bakıyorum cp nin kaldırma sehpası işimi görürmü yada daha fp bir öneriniz varmı
  11. prometheus1745

toplanmış motor alınırmı

hepinize yorumlarınız için teşekkürler bende top oynamaktansa km düşük almaya karar verdim
  12. prometheus1745

toplanmış motor alınırmı

Abilerim selamlar cbr 250 bakıyorum şu sıralar. repsol kasasınında hastasıyımdır bir tane ucuz diye bileceğimiz seviyelerde bul dum ama motor söylenildiği üzere yeni toplanmış faturasınıda ilana koymuş.Fiyat konusunda esneğim yani riske atma bence der iseniz yüksek fiyattakilere bakımcam ne...
  13. prometheus1745

ekipman konusu

Abilerim selamlar ekipman almak istiyorum ama nelere dikkat etmem gerekli bu konuda gerçekçi olmak gerekirse hiçbir şey bilmiyorum. 50 bin de kendime bütçe ayırdım.Neler önerirsiniz veyahut alırken nelere dikkat etmeliyim materyal olarak.
  14. prometheus1745

17 bin km kawaski alınırmı

merak etme abi benim için sorun değil kaporta boya temizlik far parlatma zaten benim işim
  15. prometheus1745

uzun hikaye ama alamiyorum 1749378342 ninja 300 1749378982 haklısın burda belirtmedim ama motor zaten yaşadıgım yerde bildiğim bi motor düzgün bakımlı iyi durumda abim motoru hevesle almış ama artık binmi yo ben sadece km çok mu fazla sorun olurmu diye merak ettim ama bakrığım kullanan...
  16. prometheus1745

sanayide ustam var para konusundada pekbi derdimiz yok expere sokup almayı düşünüyorum kawasaki diye km çok yüksek gelmedi siz ne dersiniz
  17. prometheus1745

Kafam çok karısık

R 25 liste fiyatı ve o 2024 modelinin evet ikinci eli hızlı ve güzel ama ikinci elinde bile sıfır yakın olanlar 380 bin falan 2025 r 3 475 bin fiyat çektiler r 25 te 400 bin bandında olucak.Dediğin gibi ikinci el temiz buluna bilir ama artık kafamda o yok
  18. prometheus1745

Kafam çok karısık

Suzuki en sevdiğim japon markası ama türkiyede parça sorunu ve aradığım segmentte motoru olmadığı için ne yazakkı zor bide dediğin motorun artık sıfıra yakını bile yok. He tabiki suzuki oldumu gidermi gider ama servis ve parça sorunundan dolayı sanmıyorum
  19. prometheus1745

Kafam çok karısık

Doğru diyorsun başkan bu ikisi arasında bi düşünücem cbr aklımdaydı ama açıkçası 500 cc bir racing devirirmiyim diye korkmuyor değilim hani devirsemde çok sorun olmaz kayidesitle birazdaha naked baktım ama dediğin gibi cbr da kafamda
  20. prometheus1745

Kawasaki z400 vs KTM 390 DUKE

Valla bu işin sonu o gibi kafamda daha çok ondan yana

Yeni mesajlar