Arama sonuçlarınız

1. prometheus1745

125 CC Motor Önerisi Bütçe 100 K

Ns 125 ile tvs raider güvenli kapılar alanı üzmez diyerleri bulunduğun konum distiribitör ve parça buluna bilirliğine bağlı. Arştırıp karar vermelisin ama ns 125 alabiliyorsan ben diğerlerini düşünmezdim abs si var ön arka disk gidiyoda. Alet sağlam aynı zamandı kafanda rahat olur.
  2. prometheus1745

Güneş Yanığı Nasıl Halledilir.

İlaçtan kastımız aslında vernik sökücü güneş tavandaki verniği attırıyo o güneş yanığı dediğimiz görüntü oluşuyo ilaç ile o eriyen verniği kazıyıp yeni vernik atıyoruz.
  3. prometheus1745

Güneş Yanığı Nasıl Halledilir.

İlacı var onu sıktığınızda üzerindeki güneş yanıklarını atar sonra tekrar vernik pasta cila atılır tavana.
  4. prometheus1745

Yağ değişimi

Klavuzda yazan yağı yağ filtresi ile beraber 1.4 L ise 1.3 koy 1.4 litreye yavaş yavaş ekle sorun olmaz.
  5. prometheus1745

rodaj bakımı kaç km aralığında yapılır?

Kılavuzda yazan km kaç ise ona dikkat et kılavuzu mühürlet bu iş şu km bu km işi değil kağıtta ne yazıyosa uy yoksa sorun yaşadığında yüzüne vura vura garantide değil diyecekler. 1781440141 Üşenmedim okudum kılavuza göre 1000km rödaj bakımın 1000km geçtiğn an servis muhtemelen garanti dışı bırakır.
  6. prometheus1745

rodaj bakımı kaç km aralığında yapılır?

Kılavuzdaki km geçerse bırakırlar.
  7. prometheus1745

Jupiter 125

Öyle diyosanız jüpiter f/p adamı üzmez fiyatını neyse onu verir
  8. prometheus1745

Jupiter 125

Dio daha mantıklı bence ama jüpiter kullanan biri olarak montajda tek tük sorunlar var sorun yaratıyomu bence yaratmıyo.A şu vida gevşemiş diyonuz geçiyonuz
  9. prometheus1745

Drift L Gaz almıyor istop ediyor

Hava filtresi yoksa sence sorun ne olabilir biraz düşünürsek bence cevabı bulucaz.
  10. prometheus1745

A2 Ehliyeti ile geçiş motoru tercihim ne olmalı? R25 / R3 / CBR500R

Bu tip ara geçiş motorları ehliyet kısıtlaması nedeniyle çok saçma paralara satılıyor alıcağınız motoru 1 sene sonra satıcakta olsanız evladiyelikte olsa japon uzmez 2. el az km li servis bakımlı cbr 500 öneririm
  11. prometheus1745

Plakam Düştü Bildiremiyorum

Valla ben en son düştükten sonra kendim plakayı tutan tırnakları uzattım istesemde alet edevat olmadan çıkmıyo. Arkayada attım beyza mastik artık düşmez heralde çünkü ben çekip çıkaramiyom elimle.
  12. prometheus1745

Zx4r/rr yatak sarma hakkında

100cc piston 16600 devir çeviriyo bizim millet zaten bu motoru sıkıştırıyo normal olduğunu düşünüyorum ama evet kawasakiye yakışmıyo.
  13. prometheus1745

Tvs Jupiter 125 Nasıldır

Kuryelik yapıyorum motoru insan gibi sürmüyorum o yüzden dikkat ediyorum ama çok yormadıktan sonra siz birazdaha uzata bilirsiniz.
  14. prometheus1745

Tvs Jupiter 125 Nasıldır

0 aldım rodaj bakım 500km deydi sonra 7k km kadar 1000de bir şimdi ise 2000de bir yağ değişiyom ve kitapçıktaki bakımları uyguluyorum
  15. prometheus1745

Tvs Jupiter 125 Nasıldır

Ama şöyle düşünüyorum bende düz yolda o sürate zaten çıkamaz yokuş aşşa gitmen lazım gitmesin ömrü uzun olsun bu motor yol motoru değil şehiriçi için sonuçta. Şehir içi 90 gidilmiyo zaten.
  16. prometheus1745

Açık renk ekipman işe yarar mı? Hangi kask ve mont tercih edilmeli?

Motorcu montlarının çoğu siyahta olsa gece görüncek kadar reflektörlere sahip tatmin olmak için siyah mont üzerini beyaz şeritli olanlarada bakabilirsin
  17. prometheus1745

R125'den geçiş motoru arıyorum A2

Piyasa aşırı durgun millet ölü fiyatına bırakıyo 2. eli .Şuan sıfır motoru taksitli almıyorsanız mantıksız değerini koricakda deseniz anahtar çevirdiğiniz an illaki bir düşüş yaşanır . cbr rs457 rc390 r3 gibi motorların temiz ikinci ellerini öneririm.
  18. prometheus1745

R125'den geçiş motoru arıyorum A2

Bu çok gereksiz bi düşünce inan bana o bütçeye düşük km cbr ve ya hornet akar senide baya tatmin eder alırken her yerine bak anlamıyosanda baktır bi sorun yaşamassın.
  19. prometheus1745

1.95 Boy için 250CC Motor önerisi

Rahat gitmeden kastımız kasmadan titremeden gitmek yoksa mt 25 de 130 ile gider ama yorar biyerden sonra.
  20. prometheus1745

1.95 Boy için 250CC Motor önerisi

A2 18 yaşına girince ala bilirsin direk araba gibi o dediğin a ehliyet a ehliyeti almak için ya 24 yaşında olmalı ya da 2 sene a2 ye sahip olman gerekir

Yeni mesajlar