Arama sonuçlarınız

1. atillatopal9

dikkat! polislerin yılbaşı primleri yaklaşıyor

1 Ocak itibari ile polis memurları yıl boyunca yazmış olduğu ceza başına ortalama olarak prim alacaklar. ( kaynak çok sağlam trafikte adamlarımız var :p ) bu sebeple yıl başına kadar araçlarınız,araçlarımız en ufak hataya gelmeden ellerinde ki koçanların kökünü kazıyana kadar taviz vermeden ceza...
  2. atillatopal9

motor çalışıyorken vites geçmiyor

Arkadaşlar, bir arkadaşımın motoru cbr125r 2013 model ( int. ile pek alakası yok onun için bana danıştı ) motor çalışır biçimdeyken ve durduğunuz zaman debriyaj ile ne yaparsanız yapın motor boşa geçmiyor. hatta ikinci vitese bile geçmekte güçlük çekiyor. fakat düz yolda giderken, ( gaza...
  3. atillatopal9

lastik yakmak apaçilik midir? neden?

Selamlar, yapmadığım bir şey fakat hep merak etmişimdir. sanırım öne ağırlık verip ön fren tutularak yarım debriyaj ile gazlanarak yapılıyor. peki bunu yapmak apaçilik mi sayılır ? ( yapanı gördüğümde hiç kınamadım şahsen ) yoksa yerine göre değişir mi? Ya da, Motora zararları nelerdir...
  4. atillatopal9

cbr 250r ( bu motor alınır mı )

Merhabalar, üzülerek eski motorumu sattık. kapora alındı p.tesi satış işlemi var... 6,000 nakit paraya satıldı motorum. daha fazla nakit olmadığı için ve kredi çekmek istemediğimden senet ile işimi görmeye çalıştım. 6,000 nakit ve 3,5 vadesiz senet ile bu motosikleti alıyorum. satıcı onayladı...
  5. atillatopal9

Motorumu satmak ile satmamak arasında aşırı kararsız kaldık

Merhabalar, Öncelikle burada sizlerin bilgilerine aynı zamanda, ustalığınızdan faydalanmak için bir konu daha açtım. motosiklet sevdası bizde büyük bir kıvılcım oldu. bu zamandan sonra kesinlikle yılın 9 ayı motorsuz olmayacağımın garantisi Artık Allaha mahsus bir şey. Kız arkadaşımla çok...
  6. atillatopal9

iki parça deri veya kumaş ikinci el veya sıfır Tulum arıyorum

Merhabalar, not; sadece korumalı alınacaktır. bütçe max.500 TL. tercihen ikinci el temiz, iki parça renk "sadece siyah" harici her renk değerlendirilir, Arkadaşlar bildiğiniz üzere elbiselerin piyasası ikinci el oldumu %50'ninde altına düşünüyor. elinizde varsa beklettiğiniz kullanmadığınız...
  7. atillatopal9

Kemal Tuğrul Sümer Reportaj

severek izliyorum başbakanlık koltuğuna oturduğunu öğrenmiş oldum :) çok ucuz miktara gezi yapmış.. şahsen düşünmüyor değilim :) http://www.milliyet.com.tr/avrupa-yi-motoruyla-gezen-turk--gundem-1987821/
  8. atillatopal9

Geçen gene benzin alıyoruz

Birde ne görelim.... seveni var sevmeyeni var, izlemekten zevk aldığım bir insan... motora başlamadan önce hemen hemen her eğitim videosunu izlemişliğim var :) amaç fotoğrafı göstermek ve benzin dertlerimiz :)
  9. atillatopal9

Bebeler Sahilde :)

Merhabalar, Sizin dilinizde tabiri caizse cıbır 125 ve yzf 125 ile bir dolaşma yaşadık. Konum ; istanbul/Sancaktepe - Sarıyer/Gümüşdereköyü Amaç ; Kız arkadaşımı okula bırakmaktı o esnada dün kocaeliden ziyaretime gelen arkadaşlarımla turtlamaktı :) belki kiminin gözünde bizim cıbır ss...
  10. atillatopal9

Garanti bittikten sonda Tercihen iyi bir usta mı, Yoksa servise davam mı?

Merhabalar, motosikletiminin debriyaj balataları ve arka fren balatalarını değiştireceğim. servis ücretleri ; debriyaj balatası işçilik dahil ; 350 TL Arka fren balatası ; 65 TL iyi bir usta; debriyaj balatası işçilik dahil ; 200 TL Arka fren balatası ; 35 TL harngisini tercih etmeliyim sizce?
  11. atillatopal9

Nerede bu motorcular?

Günaydın Arkadaşlar'ım, Abiler'im; Nerelerdesiniz ? Sokaklarda Motor kalmamış, soğuk ama soğuk diye vazgeçilir mi iki tekerden :) ben derim ki müsait olanlarla toplansak, azda olsa bir şeyler yapsak bugün veya yarın olmaz mı :)
  12. atillatopal9

gazı bıraktığımda ve vites düşürdüğümde gelen ses

Merhabalar, 500km önce yağ bakımları vs yapılmıştı. dün sarıyere gidip geldim top. 150 KM yaşadığım sorun şöyleydi, Gazı bıraktığımda arka fren pedalının olduğu yerden sesler geliyor. sürekli değil ama, bir sefere mahsus çat diye geliyor. aynı şey, vites düşürüp yavaşlamak istediğimde de oldu...
  13. atillatopal9

Yaz tatili için hazırlıklar

Merhabalar, yazın iki kişi marmaris' e tatile gideceğiz. otobüsle çile çekmektense, birde yüksekten korkuma uçağa bineceğime motorumla giderim dedim. tabi ki burada büyük tavsiyesine ihtiyaç duyuyorum. Rezervasyonu ocak ayı itibari ile yapıyorum nasipse, motosiklette 'de hep uzun yol hayalimdi...
  14. atillatopal9

Arka fren boşaldı

Arkadaşlar Merhaba, bugün saat 15:10 civarı kız arkadaşımı Sarıyer Adile Sadullah mermerci Polis meslek yüksek okuluna bırakmak için yola çıktım. ( sancaktepe konumundan ) saat 15:35 de levent/sanayi mah.'sinde bulunmuş oldum ( yollar gerçekten açıktı ve çok iyiydi ) saat 17:00 civarı kilyosu...
  15. atillatopal9

125 CC Motorlara takılabilecek egzoz

Merhabalar, 125 CC bir motorum var ve elimden geldiği gibi titizlik ile bakmaya çalışıyorum. fakat egzoz konusunda motorum beni teselli etmiyor ( tek silindir motordan ve 125 cc motordan nasıl ses bekliyorsun kardeşim ) diyen insanlar lütfen yorum yapmasın. ben 125 cc ve tek silindir motordan...
  16. atillatopal9

jant temizliği ( renkliler için )

Merhabalar, bugün almış olduğum bilgileri size aşamalı olarak anlatacağım. ( denendi ) forumdan boyalı jantlar için mazot ile yıkama tavsiye edilmiş. ( bir çok yerden araştırdım ) ilk başta mantıksız olabileceğini düşündüm ( korktuğum için ) fakat sonrasında cesaret edindim ve, bismillah diyerek...
  17. atillatopal9

kesici,ara gazı vermek

Merhaba, Hemen hemen her genç motorcu da vardır ara gazı ve kesici. bazen böyle durakta duran kızların yanından geçerken yapıyoruz, bazen arkadaşlarımla toplu gezilerde vs vs :) sormak istediğim, ara gazı ve kesiciye vermek motoru, motoruma zarar verir mi? HONDA CBR125R Tek silindirlik motor...
  18. atillatopal9

Aliexpress mont

Arkadaşlar; bu işin ustaları önerirse bunu alacağım. birde aliexpress den alış veriş yapan varmı. forumda bir çok konu okudum. 200 TL ye TR de prosev alacağımıza bunu almak sizce mantıklımı? bilen birisi yardımcı olabilir mi, tşkler not; gümrük konusunda da bilgilendirir misiniz. aşağıda...
  19. atillatopal9

Yeni bir başlangıç, yeni bir hayat.

Merhabalar; Hayatıma yeni bir şey katıp; yapmam dediğim şeyi yaptım ve CBR 125 R 2011 Turuncu limited edition sınıfından motor aldım. motorda zevkler farklı tabi ki; fakat istemiş olduğum öncelik görüntüydü ve motor beni fazlasıyla teselli ediyor... Daha önceden scohoter bile kullanmadım. ilk...

Yeni mesajlar