Arama sonuçlarınız

1. atillatopal9

ilk cemre düştü!

Hadi gözümüz aydın!!! 1 ay daha sabredelim. 1 ay sonra her şey daha güzel olacak =) kaynak ; http://www.milliyet.com.tr/cemre-havaya-dustu-deniz-suyu-gundem-2016841/
  2. atillatopal9

Ekipman almak için, istanbul içi mağazalar

Selamlar, İnt.den almak istemiyorum çünki deneyip almam gerekiyor. tanıdığınız bildiğiniz bir mağaza var mı ? 1x bayan mont ( Max. 400 TL ) 1x erkek mont ( Max. 400 TL ) 2x dizlik ( 1x 50-75 TL arası ) 1x kask (max 300 ) ls2 düşünüyorum şimdilik 2x eldiven ( çok kaliteli olmasına gerek...
  3. atillatopal9

Lastik seçim konusu

Merhabalar, daha öncesinden buna benzer bir çok konu açıldı fakat benim kıyaslam ile ilgili bariz konu görmediğim için buraya tekrar konu açma gereği duydum. YZF R125 motosiklete sahibim. suanda pilot sporty lastikler takılı. ön lastik 0 gibi temiz, arka lastik bitmiş hatta diş atmak üzere...
  4. atillatopal9

Forum reklamları HK.

Merhabalar, reklamlar forum ile alakalı olduğu için çok sıkıntı değil, dün gezerken yanlışlıkla tıkladım ve şöyle bir site geldi karşıma. ebay,aliexpress in güvenli olduğunu artık biliyoruz. fakat bu site sizce nasıldır? en üstte reklam çıktı, alış veriş yapabilir miyiz rahatça? aşağıda ki...
  5. atillatopal9

Kendi çocuğunuz Motosiklet almak istese ne derdiniz?

Selamlar, geçende aklıma takılmış bir soruydu. bir baba, çocuğunun her istediğini almak ister, alamadığında vicdanı sızlar. yarın bir gün, çocuğumuz yetişkin olduğunda, motosiklet almak istese cevabınız ne olur du? herkesin fikirlerini merak ediyorum. şahsen ben, kesinlikle izin vermezdim...
  6. atillatopal9

Yamaha YZF R 125 TANITIM VİDEOSU

Kendimce hazırlanmış, yorumlanmış videodur. ben professonel değilim bu işte, kendi halimde bir acemiyim. eleştiriye açıktır. umarım sıkılmadan izlersiniz saygılar,
  7. atillatopal9

Amatör birisinden yzf r 125 tanıtımı

umarım sıkılmadan izlersiniz arkadaşlar. mekanik olarak yamaha kendini ispatlayan bir makina. bizede, görünümünü yorumlamak kalıyor.
  8. atillatopal9

Tercihen; Body Armor, Motosiklet Montu?

Merhabalar, Günaydınlar. Arkadaşlar, uzun süredir maddi sıkıntılarımın bitmesini ve nihayet bir şeyler almayı planlıyordum. şuanlık kendimi toparlamışken birşeyler yapma peşindeyim. mont dediğimiz fileli olsada, yazın bizi kavuracağı garanti. fakat body armor da, tişörtün üstüne bile giyip...
  9. atillatopal9

Atilla Topal - Fotoğraf gezileri ve paylaşımları

Selamlar, bundan sonra çekmiş olduğum fotoğrafları bu başlık altında yayınlayacağım. Canon eos bünyesinde 6 Aylık manzara/doğa profesyonellik eğitimi aldım.. kendi çapımda Amatörce çekimler yapıyorum. not; kendimi çekmeyi sevmem, ama yanımda ki fıstık oğlanın o güzel ışığı bana yansımışcasına...
  10. atillatopal9

Motosikletinizi isteyen arkadaşınıza söyleyebileceğiniz sözler

Merhabalar. böyle bir konuyu saçma olarak görseniz de aslında gerekli bir şey.. bu zaman kadar cbr 'mı istediler hep verdim. çok aşırı yüz verdim sanırım. 8000 yaptıysam 2,000 inini belki onlar yapmıştır. özellikle çocukluktan bu yana olan bir arkadaşım sürekli alıyor. az öncede aynı olay başıma...
  11. atillatopal9

yzf buluşması 24.01.2015 - bebeler sahilde 3

selamlar, güzel arkadaşlarımızla güzel geziydi :) buda grubumuzun güzel insanları...
  12. atillatopal9

LASTİK HK.

Selamlar, Pirelli diablo rosso 2 arka 299, ön 277 TL Michelin pilot Street 550 TL 130/70/17 100/80/17 Ebatlar bu şekilde yzf r125 kullanıyorum. sizce hangisini tercih etmem gerekiyor. hangisi ile bu motosiklet ile daha iyi bir performans alırım
  13. atillatopal9

Bebeler Sahilde 2

Selamlar, bir çoğunuzun artık adımı buralarda gördüğü gibi tanır hale geldiniz :) önce cbr125 sonra cbr250 şimdi de yzf r125 ile dolanıyorum ( ki bu motor bir harika ) daha öncesinden recep arkadaşım, kocaeli gölcükten tutup istanbula benimle birlikte gelmişti. o sıra bende turuncu cbr vardı...
  14. atillatopal9

Yeni motosikletim ve ilk sıkıntısı

Merhabalar, bugün yzf125r mat gri 2013 modem motosiklet aldım. expertise ye soktuk. hem yamaha hemde ustama gösterdim. ikiside zincir dışında bir probleminin olmadığını söyledi. fakat, bugün motoru aldığımda akşama kadar gezdikten sonra kafeye geçip 1 saat sonra motorumun yanına geldim. ve...
  15. atillatopal9

Çanakkaleden buraya motosiklet getirmenin en uygun yolu nedir?

Merhabalar, bildiğiniz üzere cbr125 imi satıp 250 almıştım. onuda satıp. kesinlikle uzun süreli kullanacağım yzf125r almaya karar vermiştim. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-yzf-r125-acil-satilik-194288751/detay/ ilanda ki arkadaş 6,500e vermiş olsa 3 hafta önce...
  16. atillatopal9

CBR 250R vergisi hk.

selamlar. iki hafta önce almis olduğum motosikletimin pat diye vergi borcu geldi. hemde 85 TL! daha önceden arkadaşlarım 56 TL oduyorken ne oldu da bi anda 85 oldu zam mi geldi? bilgisi olan varmı arkadaşlar model 2012
  17. atillatopal9

bir motosiklet.net üyesi motosikletsiz 1 gün bile duramaz

Sözünün ispatını bugün yaşadım. sizlerin başını çok ağrıttım özellikle motor alacağım konusunda. bildiğiniz gibi bugün evladım gibi bakıp sevdiğim 125cc limited edition honda cbr mi sattım. hemen akşamında tesadüfen hyosung alacağım derken " arkadaşlarım seni deli mi dürttü olum " demesi üzerine...
  18. atillatopal9

2015 motosiklet fuarları

Selamlar; 2015 26 şubat tarihinde fuar gözüküyor. fakat fuarda katılımcı honda,kawasaki,ducati, vb. ünlü markalar yok. yamaha gördüm sadece. neden bilen var mı ? bu sene bu kadar azmı olacak, yoksa süpriz bir şeyler olabilir mi? http://www.motobikeexpo.com/katilimci-listesi/
  19. atillatopal9

megelli 250R HK.

Arkadaşlar 6,500 - 7,000 TL arası Megelli 250R almaya karar verdim. forumda geniş çaplı bir araştırma yaptım. Altın elbiseli adamında videolarını izledim. sonuç olarak bu motorun titreşimli olduğunu biliyoruz, lastiklerin kötü olduğunu biliyoruz. bana nasul sorun çıkarır ? Alacağım motor max...
  20. atillatopal9

Yamaha R15 ve Honda 150R

Paylaşıldıysa özür dilerim. 150R ı duymuştum ama R15 i yeni duydum. SS liği gitmiş R15 ' in oda cbr gibi olmuş. birde 125lik ss lerin ömrünü bitiriyorlar sanırım 150 tercih edilsin diye bu durum hem R125 i hemde 125R ı sarsacak. demedi demeyin...

Yeni mesajlar