Arama sonuçlarınız

1. Phoenixs

Doktoru anlarımda BANKA MÜDÜRÜ nedir?

Arkadaşa motor bakıyoruz 20000 tl ye kadar ankara civarı 600 cc sıraladım karşıma çıktı hadi doktor dan satılık yaygın da banka müdürü nedir ağa ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-banka-mudurunden-ninja-300-yepyeni-143246744/detay ---------- Mesajlar birleştirildi -...
  2. Phoenixs

Fren hidroliklerindeki DOT 3-4-5 ne anlama geliyor?

İyi akşamlar komple fren balatası nı değiştiriyorum değiştirmişken hidrolik de değişsin istiyorum ama DOT 3-4-5 felan diyor farkı nedir hangisi tercih edilmelidir bilgisi olan varmı ?
  3. Phoenixs

Mondial Extreme Max 150 nin gücü

Mondial Extreme Max 150 nin gücü Video yu bugün biz çektik gerçekten çok güzel ve çok güçlü bir motor fiyat performans ilişkisinin kelimelerle bence tarifi yok. http://www.youtube.com/watch?v=Atd4Ek6itCg&feature=youtu.be
  4. Phoenixs

Motosiklet lastik ömrü

İyi akşamlar ben şu anda 180-55-17 arka lastik kullanıyorum metzeller m5 lastiğin ömrü bayağı azaldı seneye kesin değişmesi şart elime lastik geçti 400 km yol yapmış michelin pilot power 2CT 190-50-17 200 TL yalnız tarihine baktım 2310 yazıyor michelin in sitesinde 23 üretim haftası 10 üretim...
  5. Phoenixs

Mondial xtreme max 150 mi kuba str 250 mi

iyi akşamlar öncelikle biz 3 arkadaş motor almak üzereyiz bu iki motora yöneldik tabi ki biri 150 lik diğeri 250 lik fark kesin vardır ama zaten kullanıcı bölümlerini de inceledik bu iki motoru da süren kullanan ve bu 2 motor dan birine sahip olan bize + ve - leri söylerse hangisini alma...
  6. Phoenixs

Sizce hangisi daha güzel duruyor?

İnternetten hidrolik kapağı aldım sizce hangisi güzel duruyor ? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us bide ismimi yazdırdım apaçi işimi olmuş yoksa şık mı durmuş ? Uploaded with ImageShack.us
  7. Phoenixs

Lastiğe çivi girdi

Merhabalar 1-2 gündür motor da bi hantallık vardı bugün anladım çivi girmiş normal bi lastikci de olması gerektiği gibi çiviyi söktürüp yama yaptırsam sıkıntı olurum +200 lü hızlar da ?
  8. Phoenixs

Zinirici yağladık [Video] + ve - lerimizi duymak istiyoruz

İyi günler acele olarak zinciri yağladık :) biraz acele ye geldi sprey leri bile dandik marka bulduk gerçi o ring lere zarar veriyor balata spreyi de başka şansımız yoktu :) bide diş fırçası nı kullanmayı unuttuk :) sizce + ve - ler neler siz nasıl yağlıyorsunuz ...
  9. Phoenixs

R-GSX 600 K7 Profesyonel Çekimler :) Bakmadan geçme

Öncelikle iyi günler konuyu buraya açmamın sebebi çok istek vardı :) özellikle resimleri bekleyen :) resimleri çeken abimiz pek motosiklet pozundan vs anlamıyor eleştirilerinizi bol tutarsanız ona göre yeni pozlar çekecez :) tüm resimlerin ortalama 4000x3000 şeklinde orjinalleri mevcut :)...
  10. Phoenixs

Trafik polisi ile aramda geçen muhabbet

Bugün motor la geziyordum bulunduğum yerde herkes de fiyatı 3000 tl ye kadar olan motorlar mevcut aklınıza ne geliyorsa binlerce yer küçük herkesin işi çok çok rahat görülüyor.Benim gibi büyük racing motora sahip 5 kişi var.Ve diğer motorların %76 inde plaka + ruhsat + ehliyet hiçbirşey yok...
  11. Phoenixs

Motosikletinizi nasıl yıkıyorsunuz?

İyi akşamlar öncelikle Motorlarınızı nasıl yıkıyorsunuz köpük uyguladıktan sonra süngerle siliyor musunuz ? yoksa hiç sünger değdirmiyor musunuz? motorun soğumasını beklemeye gerek var mı dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Ayrıntılı bilgisi olan yada uyguladığı şekli yazan olursa çok sevinirim...
  12. Phoenixs

Batıkent metrosuna yakın kiralık ev aranıyor

İyi günler arkadaşlar acil eve çıkmam lazım 1+1 2+1 3+1 olabilir tek kalacam tanıdığı bildiği gördüğü olan var malum siteler De sayı çok az da aklında olan gören varsa yardımcı olacak varsa sevinirim buradan mesaj atın anında dönerim BU arada ANKARA/BATIKENT
  13. Phoenixs

Suzuki GSXR600 k7 (0-240 , 5-4-3-2-1 :) redline)

8-10 tane video çektik gopro + telefondan 4 tanesini atabildim şimdilik videoları düzenleyip güzel bi arşiv yapacam kısmetse http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UYrUDCTyy40 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vMApLTJU2ek...
  14. Phoenixs

[ALINIK] Deri mont arıyorum

iyi günler limitim 1000 TL deri mont arıyorum dainese ve revit markalar ilk tercihimdir.Hörgüç lü olması buna ek gene tercihim dir boyum 180 kilom 80 M/L olur diye düşünüyorum 50-52 beden satmayı düşünen buradan mesaj atsın anında dönerim
  15. Phoenixs

Sonunda aldım SUZUKİ GSXR600 K7 :)

çok aradım sonunda buldum :) canavar maşallah hyosung gt250r dan sonra biraz hızlı geldi :) maşallah ları eksik etmeyin Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
  16. Phoenixs

Toprak 3. Oldu Red Bull MotoGP Rookies Cup 2013 in Austin, US

Helal olsun toprak RAZGATLIOĞLU gururlandırdı gene bizleri 3. olarak 2. liği çok çok az bi farkla kaçırdı
  17. Phoenixs

600CC racing arıyorum

iyi günler 600cc racing arıyorum kawasaki hariç dir elinde olan varsa marka model 25 bin tl ye kadar düşünüyorum
  18. Phoenixs

Honda Cbr600f i nasıl bilirsiniz

herkese selamlar öncelikle hyosung gt250r ım var kısmetse satılmak üzere 2006 model bi 600f buldum sizin bu motor hakkında yorumlarınız nelerdir? 600rr mı almalıyım ? yoksa 600f mi ? kronik sorunu var mıdır.? alırken en dikkat edilmesi gereken husus nedir ? vs vs şimdiden teşekkür ediyorum
  19. Phoenixs

Hyosung gt250r SOL AYNA ARIYORUM

motor evdeydi çıkartırken kırdım aynayı orjinal ayna arıyorum 600 rr aynasının çifti 50 tl ondan istemiyorum bulamaz isem bi çift alacam tabi
  20. Phoenixs

[SATILIk] 2009 hyosung gt250r 2010 çıkışlı

Gerekli ayrınıtıyı sahibinden linkinde bulabilirsiniz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2009-model-2010-cikisli-112983951/detay/

Yeni mesajlar