Arama sonuçlarınız

1. ümmet perkitan

1,5 gün Antalya seyahati muhteşemdi

haftasonu şölebir antalyaya minibir gezi yapayım dedim şehiRiçi stresini yollarda atmak için gece 24:00 te çıktım yola gebzeden yalovaya geçtim,.iznik ve bilecik yolundan bozüyük,kütaya,afyon,sandıklı,burdur ve antalya gece 03:00 de bilecikte kaldım yola sabah devam ettim ölen burdurda serhat...
  2. ümmet perkitan

vııınnnnn mt izmir istanbuldan geçti

cengizin (apv41)tel.edişiyle şok oldum ben öazmire gitçektim buhafata foça gezisine motor arıza yapınca gidemedim cengizde tel de hani gelmiyomusun dedi anlattım bende motoru ozaman dedi haydarpaşaya gel,orda görüşelim nasıl yani dedim baya dedi gerçekten süpriz oldu olcan138...
  3. ümmet perkitan

yamahada üzmeye başladı

aldığım gün torpido kapağı sık sık düşüyordu,yaptılar hala düşüyor,şuan 11500 km de 7000 km den beri bazen çalışmıyor bazende zor çalışıyordu 2 gündürde kırmızı ışıklada durunca stop etmeye başladı,çalışıncada arka tekerlek hızlı hızlı dönmeye başladı servise götürdüm aletle arızayı buldular...
  4. ümmet perkitan

t.dağ,şarköy,gelibolu,şehitlik,ç.kle fotoları

faruk59 çok teşekkürler sana t.dağdaki misafirperverliğin için,yeniişyerin hayırlı uğurlu olsun kolay gelsin. 522/3/01032008033hb8.jpg[/IMG][/URL]
  5. ümmet perkitan

t.dağ,keşan,ç.kale,bursa

evet arkadaşlar şimdilik iki motoruz. kış,yağmur,çamur,kar ve soğuktan daraldım ben haftasonu yol yapmak istiyom diyen varsa müsait olanlar bize katılabilir. hareket saati:01.03.2008 c.tesi sabah 08:30 hareket yol gözergahı:t.dağ,malkara,keşen,gelibolu,ecaabat,kabatepe (hoşumuza giderse) burda...
  6. ümmet perkitan

22.02.2008 gece 23:45 de

c.tesi sabahı çıkçaktım izmir yolculuğuna fakat başkasiteden arkadaşlarla otururken birden karar verdik hemen yola çıkalım diye ve çıktık yola gece resim çekemedik yoğun sis vardı yolculuk zor geçeti aynı zamandada riskliydi.işte resimler. yolarkadaşım başkabir motor sitesinden ufukla başladı...
  7. ümmet perkitan

ist mt 22.02.2008 cuma kardan çıkış toplantısı

arkadaşlar kar yavaş yavaş kalkıyor cumaya kadar hiç kalmaz herhalde hacısayide toplantıya nedersiniz,yemek ve çaylarımızı yudumlarken tatlı tatlı bol sohbette ederiz zamanı olan, durumu müsait olan sefaköy hacısayite gırgıra buyursun. menü fiatlarını yarın yazarım buraya buluşma saat:19:00...
  8. ümmet perkitan

14 şubat 2008

sevgili olanların ve sevgili olmak isteyenlerin 14 şubat 2008 yani yarın sevgililer günü kutlu olsun,sevgili olmayanlarda kendine birsevgili bulsun bugünden faydalansın.:salut::rendeer:
  9. ümmet perkitan

dikkat..... EDS yakıyor

arkadaşlar motor kullanırken imkanınız varsa emniyet şeridini kullanmayın ben hep kullanıyordum ve cesasını bugün gördüm 08.01.2008 de eds kameraları foto çekmiş cezayı bugün tebliğ ettiler.dikkatli olun sizde yanmayın benden uyarı.
  10. ümmet perkitan

[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

arkadaşlar kardeşler haftasonu yani 03.02.2008 pazar günü hava güzel olursa şöle şileye doğru uzanalımmı kahvaltıyıda şileye 20 km kala gözlemecilerin orda yaren cafede yapalımmı ,nedersiniz önerilerin izi ve fikirlerinizi bekliyorum.güncellemeyi bende perşembe akşamı yaparım mekanada cumagünü...
  11. ümmet perkitan

istanbul , kuşadası , istanbul

geçenlerde şile yoluyla kandıraya kısabir gezi yapmıştım tadı damağımda kaldı,buhaftada uzunyolda denemek istedim yeni motorumu,zevkli geçeceğini sanıyorum,sabah 07:00 de yenikapıdan bandırmaya geçişimle başlayacak yolculuk,bandırmadan susurluk,balıkesir,akhisar,izmir ve kuşadası,pazarsabahı...
  12. ümmet perkitan

[MT İstanbul] 19.01.2008 Cumartesi Kağıthane de toplanıyoruz

arkadaşlar buhafta kağıthanede toplanıyoruz mekanda yemeklerimizi yeriz ordanda mavi haliçe geçeriz muhabbete orda devam ederiz.menüyü resimleri ve adresi yarın ekleyeceğim. ayrıca sizlere orda bir süprizim var yalnız sormayın fakat çok sevinceksiniz , adres:cendere cad.no. ayyıldız içgiyim...
  13. ümmet perkitan

yeni motor ilk gezi 450 km

birhafta oldu motoru alalı biraz yol yapmak istedi canım hemde motoru şehirdışında görmek istedim dalyanla haberleştik kandıradan orçunmavişlede konuştum musait olduğunu söyledi bizde sefaköyden sabah 08 de yola başladık.işte birgünlük serüven güne şileye 20 km kala yaren gözlemedeki sıkı bir...
  14. ümmet perkitan

xmax 250 cc yakıştımı sizce

yamaha xmax 250 cc yakıştımı sizce x9 250 cc pıaggo ya niyet xmax 250 cc yamaha kısmet napalım hayırlısı olur inş birazda rahat bir motor kullanalım bakalım inş herkes gönlündeki motora kavuşur. ben kavuştum son motorum olur sanırım çünkü daha yüksek model hiç hayel etmedim bu yeter. artık...
  15. ümmet perkitan

06.01.2008 sefaköy hacıseyitte kahvaltı

epeydir toplaşmıyoruz pazargünü hava musait olursa hacıseyitte birlikte kahvaltı yapalım.yer sefaköyde mekanın resimleri altta temiz ve güvenilir mekan olan hacıseyit pastaneler zincirinin sefaköy halkası temiz ve güleryüzlü personeli 40 çeşit açıkbüfe kahvaltı ve limitsiz çay 8 ytl olup...
  16. ümmet perkitan

Varmı yılbaşında gezmek isteyen

arkadaşlar havalar güzel gidiyor haftasonuda aynı olursa bartın amasraya yol yapçam,programı olmayan,zamanı musait olan,fazla suratten hoşlanmayan aheste aheste,keyif alarak gezi yapmak isteyen varsa yollda ve bartın amasrada 2 gün konaklamalı çıkş c.tesi sabah 06.30 geri dönüş yani amasradan...
  17. ümmet perkitan

bayramda kuşadası gezisi

türkiye yollarını özledim bayram tatilinide fırsat bildim çıktım yollara şöle bir kuşadası ve ist iyi gelir dedim başladım tura,önceki konularımda yolların resmi olduğu için ve hava şartlarıda elverişli olmadığı için durup resim çekmedim,ama kuşadasında bol resim çekicem.onları eklerim pazar...
  18. ümmet perkitan

BORELLI-LEDOW yeni mesai arkadaşım

1 ay evvel işe başlamıştım SİNBO VE MİNTONDA kendi bünyesindeki işyerlerine evrak götürüp getiriyorum,yetkililer bir motor verdiler bununla çalış diye, yani bana ait değil geçici bir süre birlikte çalışcaz,tabi buarada benim emektarıda güzel bi elden geçircez bu bana küçük geldi motorum...
  19. ümmet perkitan

2 aralık kestanelik köfte ziyafeti

ilk önce katılan herkese teşekkürler kestaneliğe gitmek için beylikdüzü bahussenin önünde toplaştık sonra çatalca yoluyla kestaneliğe gitmek için yola koyulduk buyurun gerisini resimler anlatsın...
  20. ümmet perkitan

motoran yeni sezonda SYM satacak

Tayvanlı motosiklet üreticisi İzmir'den Avrupa'ya açılacak Avrupa pazarında büyümeyi hedefleyen Tayvanlı motosiklet ve ticari araçlar üreticisi Sanyang Industry (SYM), İzmir'de üretim yapan Motoran firması ile motosiklet üretim ve satışını kapsayan distribütörlük anlaşması imzaladı. Yıllık...

Yeni mesajlar