Arama sonuçlarınız

1. ümmet perkitan

turkchopper festivalden ilk fotolar

turkchopper motosiklet festivali izmirin şirin yazlık tatil beldesi olan ürkmezde başladı,geliri mehmetçik vakfına bağışlanacak olan turkchopper yetkilileri bu festivale başata aliriza başkan olmak üzere tüm yetkililer üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirmişler,misafirlerin keyfini sürmesi...
  2. ümmet perkitan

2009 kuşadası festival fotoları

2009 kuşadası motor festivali bugün başladı, misafirler yavaş yavaş gelmeye başladı, esas yoğunluk yarın bekleniyor, motorseverler tanıdıklarıyla buluşmak ve etkinliklerde eğlenmek için festivale gelmeye hazırlanıyor, işte festival alanından hazırlık ve standaların kurulum fotoları
  3. ümmet perkitan

07.06.2009 pamucakta kahvaltı

arkadaşlar sanırım hepiniz biliyorsunuz,buhafta sonu kuşadasında motor festivali var,festivalin son günü pazar sabahı birlikte oksilenin bol olduğu,pamucak motoclupda yeni işletmeciler sabo ve bilo nun mekanında hepbirlikte güzel bir kahvaltı yapalım istıyoruz gelmek isteyen kendini eklesin...
  4. ümmet perkitan

kmk festival öncesi

kuşadsı kmk önümüzdeki cuma günü başlayıp pazar günü son bulacak kmk motor festivai öncesi son toplantısını hotel garına da yaptı.buluşmada gelen misafirler nasıl karşılancak,stand ların kurulum dizaynı,kortaj başlama satini ve tüm detayları görüşüp 3 sonrası için herşeyi konuşup misafirlerin...
  5. ümmet perkitan

pamucak motoclub

eski adi turcu moto olan selcuktaki yeni yerimiz motosikletcilerin bulusma noktasi pamucak moto club yeni personeli mükemmel hizmet anlayisiyla ve yeni sahipleri ile hizmete girmistir siz motorseverleri bekliyor.
  6. ümmet perkitan

kaza kasımpaşa çağlayan yolunda

1 saat evvel kasımpaşa çağlayanda taksimetre sürücüsünün dominos pizza motokuryeye çarpmasıyla meydana gelen kazada allahtan ölü veya yaralı yok,adının serkan aktan olduğunu öğrendiğim 22 yaş civarı kardeşimizin durumunu görüp ambulansı çağırdık ve hastaneye doğru yola çıktı sağlık durumunn iyi...
  7. ümmet perkitan

ersi motorla gezi resimleri

yeni motorum ersi ile gezilere başladım,bugezide motokolik sitesiinin bendenize önemli desteğinden dolayı çok teşekkür ederim,geziye gelnce,izmire giderken bende onlara keşena kadar eşlik ettim,çok eğlendik çok güldük süperdi etkinlk,merkezi çanakkalede olan türkiye motosiklet.org kuruluş...
  8. ümmet perkitan

acil kan

çok yakın bir arkadaşımıza ilik naklinde kullanılmak üzere acil 0 rh (-) kana ihtiyaç vardır yardım etmek ve uygun olanlar olusa lütfen haberleşelim. iletişim: ahmet bas tel:05323217645 hastamız ankaradan nakıl oluyor bugün istanbula gelecek
  9. ümmet perkitan

yeni motoru aldım

YB150T-2 JET 8 ay sonra yeniden motorumu aldım tabi gene çinli lütfen niye çinli aldın diye yadırgamayın,kızmayın bu nasipmiş ve aldım resimleri çekmiştim ama,yanlış tuşa basarak sildim haftasonu motor elime geçince yeni resimleri atarım buraya motor bu rengi mavi,ersi motordan mutlu kardeşime...
  10. ümmet perkitan

izmir mt teras fotoları

izmir mt nin geleneksel teras cafe toplantılarından biri daha geride kaldı,şte resimler yorumsuz. bursa gemlikten izmire mehmet kardeş yolcu etti sağolsun
  11. ümmet perkitan

M-a-t Afet Timi

"Hepimizin bildiği Yalova 'lı motosiklet severler, toplanarak , ve özellikle 17 ağustos depreminden sonra, herhangi bir afet durumunda, bilgi , tecrübe ve eğitimleriyle motosikletin hızını ve pratikliğini kullanma karar almışlar. Ve bu olayı, gönüllülük esasına dayalı resmi bir dernek kurarak...
  12. ümmet perkitan

05.04.2009 izmir mt

havalar düzeldi yollar müsait,izmirdeki mt üyeleri önümüzdeki pazar durumu uygun olan ve müsait olan arkadaşlara önerim var hadin birlikte çeşme karaburuna kaçalım hasret giderelim,çay içelim motoru olanlar gaz açsın olmayanlar benim gibi otobüsle gitsin ben pazar ordayım vakti olan buyursun...
  13. ümmet perkitan

MOTOSHOW 2009 Tüm Motosiklet Fuarı Fotoğrafları

işte motor fuarından ilk görüntüler herkes hazırlık aşamasındaydı ama genede gelen oldu kanuni standında karşılaştım hulk la(alpaslan)bu alanlarda ve heryerde görmek istediğim insanlardan biri eksik olmasın kanuni satış sorumlusu arkadaşa sıcak...
  14. ümmet perkitan

FUAR ÖNCESİ KAHVALTI Pazar günü Hacısayid'te

İstanbul MT olarak pazar günü fuar öncesi Sefaköy Hacısayidte kahvaltı yapalım diyoruz, sizleri için bugün öngörüşme yaptım 12 tl olan 25 çeşit açık büfe kahvaltıyı biraz aşağı çektik Hacısayid çalışanları katkılarıyla gelmek isteyen tüm MT İstanbulu bekleriz. Saat: 10:00 da Merter McDonald's...
  15. ümmet perkitan

KKTC 1. Motosiklet Festivali 1-3 Mayıs 2009

kıbrıs motor festivalinin 1.si 1-3 mayıs 2009 tarihinde girnenin alsancak muhitinin sahilinde görkemli bir motel alanında yapılılacak,türkiyeden gelmek isteyen motor sevdalıları feribot ve hava yolunu kullanabilirler,feribotla gelmek isteyenler için yapılması gerekenler: 1.motor ruhsat sahibi...
  16. ümmet perkitan

nexus 500 ile kıbrıs gezisi

mersinden hareket etmeden eskici(murat)ile tel görüştük kııbrıstan müsait olduğunu söledi bende aldım feribot biletimi gece yarısı haraket ettim taşucundan. pasaport ve kimlik kontrolünden snr gemiyo geçiyorum gemide tanıştık izmir mithatpaşadan mehmet abi ve adanadan tır şöförü...
  17. ümmet perkitan

eski motorumla bursa

motorla başladım motorsuz devam ediyorum izmirden bursaya giderken gemici (isa vatana)sattığım motoranı sıfır motor yaptırdıktan sonra birlikte yola çıktık ama ben susurlukta sattım onu sadece kask yetmedi kar ve soğuğa kamil koç tesislerinden otobüsle devam ettim ben oraya kadar olan resimleri...
  18. ümmet perkitan

istanbul elazığ 7 günde

istanbuldan elazığa 7 günde geldim,ilk gün kandıra,2.gün bartın,3.gün taşköprü,4.gün havza,5.gün tokat,6.gün malatya,ve sonunda 7.gün hedef elazığdayım. taci adres belli serdar sertdemir (serdar23_bilgem) elazığa ne zaman gelsem bilgem özel kolejinde müdür olan değerli kardeşim serdarın yanına...
  19. ümmet perkitan

motorsuz kış gezileri

seyfo ağama (alonso) antalyadaki yakınlığından dolayı çok teşekkür ederim. antalyadan çıkışta söğütte denizlili motorculara rastladım yağmurdan fena olmuşlar. ve izmirde sebahattin arkadaşımın evde konaklama ilgisi için kendisine teşekkür ederim. ankaradan ömer...
  20. ümmet perkitan

sezon sonu bodrum

sezon bitimi sebebiyle samimi arkadaşım isa vatan arkadaşımın daveti üzerine bodruma çalıştığı tekneye misafir oldum kendisine nazik daveti için ve burda yaptığı herşey için candan eşekkür ederim. sağolasın isacım gönlü zengin kardeşim benim ensonunda senide mt ye üye yapçam.nasılsa benim...

Yeni mesajlar