Arama sonuçlarınız

1. L

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

Benim anlamadığım mesela bu blok yaklaşık 12-13 senedir Türkiye ye bisan roadstar, borelli cmx, kewaay supershadow ,lifan ve aklıma gelmiyor daha bir çok model olarak geldi ..Bir ara mondial gene bu blokta caferacer model getirmişti .. Demem o ki bunun abs modelli olması dışında bu dediğim...
  2. L

Yakıt mevzusu ne kadar önemli

Şimdi bakdım ekimde yakıt 7 liraymış kasımda 8 lira olmuş şu anda 21 lira .. yani 6 ayda 8 den 21 olmuş .. peki 6 ay sonra ne olur sizce .. Peki bu yakıt oranlarında motorsiklet dünyası ne yapıcak sizce … bugünü düşünerek yorum yapmayın 6 ay sonrasını 7 ay sonrası oluşabilecek fiyatları...
  3. L

Bit pazarına Nur yağıyor

Son iki yıldır ciddi bir şekilde bazı eski o yada bu nedenle burun kıvrılmış beğenilmemiş tutmayan motorlara son iki yıldır farkındamısınız bilmiyorum ama çok büyük bir talep var ., Yüksek enflasyon dışında bu tür motorlar normal yapmaları gereken primden daha yüksek prim yapmaya başladılar...
  4. L

Bu gece benzine zam geliyor

Bu gece benzine zam geliyor deposunu doldurucaklar geceye kalmasın benzinlikler de kuyruk olabiliyor.. Kaynak https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonomi/benzine-zam-geliyor-3-7125206/amp/ https://www.ntv.com.tr/ntvpara/benzine-zam-geliyor,bh8BuWXeXEKOxzWi9EYmsQ
  5. L

Hintli vs Çinli

Sizce hangisi .. Bence Hintli nedeni ne gelince Hindistan zaten malum hem çok kalabalık 1.5 milyarlık nüfusla hemde fakir bir ülke haliyle bütün trafik ulaşım ucuz yollu motorsiklet tabanlı dönüyor yani yollardaki pek çok taksiler tuk tuk denilen bazı 4 lastikli araçların çoğu motorsiklet...
  6. L

Motor camiası nereye gidicek sizce

Benim tahminim piyasa ekonomi analizi yapmadan zaten hepimiz bunı yaşıyoruz konuşmaya gerek yok.. Yakıt ve motor fiyatları arttıkça yüksek hacim satışları biticek yani üç beş on yirmi adet konsiye gelir onlar dışında bence artık distiribütörlerde büyük partiler halinde getirtmez.. adamlar...
  7. L

Maxi Scoterlerın Şahı..Tokatlayıcı Sadrazam Motoru Beverly 500...9250 ytl...

Hoşbulduk motoru sattım mı geliyorum :) Şeninde bayramın mübarek olsun :)
  8. L

Maxi Scoterlerın Şahı..Tokatlayıcı Sadrazam Motoru Beverly 500...9250 ytl...

Beverly 500 de çok prim yapıcak bu ekonomik sistemde çok avantajlı çekici bir alternatif haline geldi.. Xmax 250 olmuş 90-100 bin ikinci elde.. Xmax 400 olmuş 140-150 bin tl Forza 250 desen hasarlısı 80 bin tl lerden başlıyor ki akranı dengi değil hacim olarak.. Burgman 400 desen 2014-2015...
  9. L

Egolarınız Lego Paranız Çöp Olmasın...

Uzun zamandır girmiyordum girmişken bir konuda açıyım tarihe not düşsün istedim.. Ekonomik ticari durumlar belli konuşmaya gerek yok siyaset yapmadım hiç yapmamda hepimiz yaşıyoruz işin içindeyiz. Pandemi bitsede bir şeylerin düzeliceğini şahsen sanmıyorum .. Paranız değerli paranız her...
  10. L

Bazı Moto Vlog Youtuber'lar Kadın Takıntısı

Yahu bugün youtube da ben normalde motorsiklet youtuber larını izlemem sevmemde çoğunu.. Bugün piston segman motor yapımı ile ilgili bir şeyler aramak için bu tip kanallara giriyim dedim malum youtube da bir kere bir kaç kanala girdinmi sol tarafda hep o içerikde videolar gösteriyor bazılarınada...
  11. L

Katılmıyorum ... Mondiale gir bak sahibindene 90 tane model getirtmişler 90 ... Yazı ile yazıyım doksan.. Kaçı hala piyasada yada parçası var.. 35 yıldır piyasada olan suzukinin 60 model getirtmiş 35 yılda.. mondial henüz 2004-2005 de piyasaya girdi 90 model getirtmiş.. bu iyi bir şeymi tabiki...
  12. L

sen belliki bu motoru çok beğenmişsin ve almak istiyorsun güzel motor güle güle sür.. Gv yi neden öneriyorum orasından burasından sorun çıkartan bir motor değil kronikleri var evet ama ciddi kronikler değil halledilebilinir şeyler.. alanlar ya acemi yada motoru kurcaladımı iflah olmuyor motor...
  13. L

daystarda ilerki zamanlarda yada kmlerde çoğu kullanıcıda bir marş motoru problemi oluşuyormuş artık belliki o motorun kroniği mühim bir şey değil suzuki mi hondanınkiyle mi ne değiştirince sorun kalmıyormuş. gv ninde sorunları incik boncuk şeyler buji piposu alıralmaz onu ngk ile değiştirdinmi...
  14. L

superlightin hikayesi çok başka bunla kıyaslanmaz bile superlight dediğiniz motor 10 bin liralık motor karbüratörlü ön disk arkalar kampana .. klight deseniz oda 12 bin liralık motor oda aslında aynı motor biraz süslüsü birde arkaları disk ... bunlara ben tamda cruiser diyemiyorum üstündeki...
  15. L

rx3 kendine has bir kulvar açdı ve o kulvardan diğer büyüklerde girmek zorunda kaldı çok büyük talep gördü ama bu motorun çok tutucağını sanmıyorum daha öncede dedim 20 yıllık eski bir amaha virago250 merkezli bir motor bir enjeksiyon koymuşlar bir abs ama güç tork hala 20 yıl öncesinin aynısı...
  16. L

Bence sipariş almadı sipariş alsa en azından bir partilik getirirlerdi..
  17. L

motor grupları klüpleri hakkında

Ben uzun yıllar hiç birine katılmadım ama çok gezilerine kortejlerine eşlik ettiğim gruplar oldu.. çoğuda kayboldu gitti.. bir ara furya vardı ingilizce isimlerle türkçe töreli böyle miks garip gruplar. red flanca orange filanca geneldede hayvan isimleri olurdu eagle wolf gibi bana çok tuhaf...
  18. L

a haber'in seçim analistinin kebapçı çıkması

a haber'in seçim analistinin kebapçı çıkması mevzusu şaka gibi ne kadar gerçek ne kadar yalan bilmiyorum ama gerçekse artık daha neler diyicem.. https://eksisozluk.com/a-haberin-secim-analistinin-kebapci-cikmasi--5995629
  19. L

satabilir nedeni mondialin ödeme koşulları.. gv yi kolay kolay hiç bir bayi taksitle veremez mondiali senet taksit her şekil satarlar.. birde mondial anadoluda tofaş gibi oldu insanlar sırf mondial olduğu için alıyor parçası yaygın servisi çok fiyatları uygun.. ohh my godd mondialimi övdüm ben...
  20. L

ben daha fiyatını bilmeden 18 bin falan olur herhalde demişdim müneccim değilim aklın yolu bir.

Yeni mesajlar