Arama sonuçlarınız

1. Infaustus

30 Ağustos'ta İstanbulpark'ta Solarcar yarışı

30 Ağustos 2005 tarihde saat 10.30'da İstanbulpark pistinde (F1 pisti) Solarcar (Ğüneş enerjili arabalar) yarışacak. Arabaların hepsi Türkiye'de üretildi. Bunlardan bir tanesini de Sabancı Üniv-GYTÜ yaptı. Bu arabayı yapan ekip içinde kardeşim Barış MENDERES 'te var :) Katılım ücretsiz olup...
  2. Infaustus

24 Temmuz Ballıkayalar Buluşması (İstanbul-Kocaeli-Sakarya)

Arkadaşlar, baktım bu hafta sonu bizim bu civarlarda bir buluşma yok. Körfez pistinde yarış olacaktı o da iptal oldu. Havalar güzelken gezmek lazım diye düşünüyorum. Gebze'ye yakın bir yerde Ballıkayalar diye çok güzel bir yer var. Gidenler bilir. Doğa olarak çok güzel bir yer. Alalım piknik...
  3. Infaustus

Dostlugumuza sahip cIkaLIm.. Forumumuza da..

Kim ne derse desin.. O haklı bu haklı geyigine girmeyecegim. Ama son birkac gundur bir yaprak dokumu yasIyoruz forumumuzda.. Niye bu oluyor anlam veremiyorum. Buraya ilk girdigimde o kadar heyecanlanmıstım ki sizler gibi insanları bir arada gormekten. Bu kadar seviyeli bu kadar dost bir forum...
  4. Infaustus

Zeytinli Rock Festivali (15-16-17 Temmuz - Edremit )

Zeytinli’de Rock Tatili Edremit - Zeytinli de 15-16-17 Temmuz tarihlerinde Zeytinli Belediyesi ve Poem Organizasyon işbirliği ile gerçekleşecek Zeytinli Rock Festivali ile Türkiye’nin önemli rock gruplarını ağırlamaya hazırlanıyor. 3 gün sürecek festivalde deniz, plaj, müzik ve...
  5. Infaustus

Mont ve bilimum aksesuarlar alacağım neresi uygundur..

sisy bar,chrash bar,çanta,ön cam,mont v bilimum aksesuarlar alacam neresi uygundur bilen varmı.. (Not: Virago 250 için) Yukardaki mesaj ccbbdd nickli arkadasIm tarafIndan yanLIsLIkla benim user'im login oldugu icin cenkmenderes nicki ile acılmıstır. Bilginize..
  6. Infaustus

Jinlun 250'mi teslim aldım. MacerasI ve resimleri :)

1 aydan uzun bir bekleme neticesinde sonunda 250 cc jinlun'umu teslim aldım perşembe günü.. Kısaca alma maceramı anlatmak istiyorum. Gebze'den atladım trenle BostancI'ya gittim. Daha önce getirmek için forumda yardIm istemiştim ve ADALI bana bu konuda yardIm edeceğini söylemişti. Sağolsun onunla...
  7. Infaustus

Yeni alacağım motorumu getirmek için sürücü arıyorum

Arkadaşlar bu hafta içinde gelecek olan jinlun 250 motorumu kendim kullanmayI hiç bilmediğim için bostancI bayiden Gebze'ye getirebilecek tecrübeli bir arkadaş arIyorum. Kendisini evinden arabayLa aLIp tekrar evine arabayLa bIrakacağım. Bu konuda bana yardImcI oLAbiLecek bi arkadaşp buLabiLirsem...

Yeni mesajlar