Arama sonuçlarınız

1. K

Adana'da motosiklet kazası

ölümlü kazalar sadece motor hacmine bağlanmamalı. Mekanları cennet olsun. https://www.google.com.tr/amp/www.iha.com.tr/amp/haber-intihar-sakasi-yapti-motosiklet-kazasinda-oldu-604562/?client=safari Otomobilin dönüş yapmasıyla motosiklette bulunan iki genç yola fırladı. Hasan Dağ ve Emre Yıldız...
  2. K

Scooter pervanesinden duman çıkması

Geçen gün sağanak yağmurda uzun süre kullandım,gerçekten haddinden fazla ıslandık neyse ki bi sorun olmadı o gün içinde,motoru sorunsuz parkettim.2gün aradan sonra marş bastığımda sağ taraftaki pervanenin içinden bembeyaz duman attı,nargileyi baya bi çekip üfler gibi düşünün az bi duman değil...
  3. K

İstanbul yakinlarinda gezi(yardim)

Hayirli akşamlar herkese... Malesef sabah 8 çıkış olmak üzere ertesi günün akşaminda dönmekle kısıtlı vaktimde İstanbul çevresinde gezilecek yer arayışındayım.Yani toplamda 36 saat gibi bir zamanda,(c.tesi sabah - pazar gece arasi gibi) 4 günde bir böyle firsatim varken her firsatta çevre illere...
  4. K

Silindir çıkışlarının birleştiği kazan hakkında..

Merhaba,çift silindir çıkışının birleşip tüpe bağlandığı kısımda ses vardı ve zirilti yapıyordu,bikmistim.Bende acip içine baktım ve dağılmaya başlamıştı sonra içini boşalttim. Ses olarak birşey fark etmedi seste azalma veya artış yok onunla alakalı bir sıkıntı olmadı çok şükür. Gidiş olarak...
  5. K

Ön dişli sorunumu?Normal mi?

Öncelikle iyi akşamlar,motorum hyosung gt250 ön dişli sökülü haldeyken gaz verince oradan yağ sızdırması normal bi durummu yada ön dişli milinde(şanzıman prizide deniyor galiba) keçe olması gerekiyormu ben keçe göremedim.
  6. K

Bloktan gelmesi gereken ses nasıl olmalı ?

Herkese merhaba,yağ yakma olmadığı halde rektefiye gereken durumlar nelerdir,nasıl anlaşılır? Mesela piston,silindirde sıkıntı varsa rolantide belli olurmu yoksa hareket durumundamı olmak gerekir. Yataklardan ses gelirmi,gelirse nasıl bir ses ? Egzantirik zincirindeki bollaşma vs nasıl...

Yeni mesajlar