Arama sonuçlarınız

1. EGE YELI

EGEYELI 25 gün 4400 km Türkiye Turu

Doguanadolu ve Karadeniz Tur Videosunu sizlerle paylasmak istedim
  2. EGE YELI

EGEYELI Bafa gölü Kapikiri köyü

Arkadasim Ömer ve eslerimizle birlikte Izmirden Bafa gölüne gittik, gidis dönüs 310km sürdük
  3. EGE YELI

EGEYELI Nazarköy

Hafta sonu eslerimizle birlikte Izmir-Kemalpasa-Nazarköy-Cakirbeyli köyü-Istiklal den tekrar Izmire
  4. EGE YELI

EGEYELI Izmir-Manisa-Menemen Videosu

Merhaba MT dostlarim hafta sonu arkadaslarla ve eslerimizle birlikte kisa bir tur atalim dedik Izmirden ciktik Manisa-Menemen arasindaki köy yollarindan gecerek 130 kilometrelik bir yolumuz oldu o aradada sucuk ekmek yapmayi es gecmedik, iyi seyirler umarim begenirsiniz.
  5. EGE YELI

EGEYELI KLE 500 satiyor

Severek kullandigim motorumu satiyorum 2000 model orjinal 76,000Km bütün agir bakimlari yapildi 7,950TL Detayli bilgi 0534 9798929 KLE 500 den memnun oldugum icin model yükseltim, yeni motorum
  6. EGE YELI

EGEYELI Enduro TV ile Daglarda

Arkadaslar hafta sonu gezmis oldugumuz güzergah Izmir-Torbali-Dagtekke-Cinardibi-Armutlu-Belenbasi-Izmire döndük 140 km civarinda bir gezimiz oldu, sizlerle paylasmak istedim, iyi seyirler:)
  7. EGE YELI

EGEYELI-MOTOKURT

Neyapalim neyapalim dedik gittik balik tutmaya Makinanin pili bitince baliklarin pismesini cekemedik:pr:
  8. EGE YELI

EGEYELI Arkadaslariyla Manisa Spil Daginda

Bugün Manisa Spil Dagindaydik Hüseyin Abi, Yücel Abi, Orhan Abi ve ben Hüsnü olmak üzere Manisaya gittik oradan Bir Motorcu Arkadasimizda bize öncülük ederek Spili gezdik, GÜZEL bir günümüz oldu:cat:
  9. EGE YELI

EGEYELI nin Hafta sonu

Hafta sonu Erdem arkadasimiz pilanlamis oldugu geziye katildim,:) Güzel Arkadaslarla tanismis olduk kendine tesekür ederim.:cat: Izmirden yola ciktik Tirede kahvalti yaptik, oradan Belevi Göl kenarinda cay molasi verdikten sonra Gümüldür sahil yolunda devam ettik, kücük bir macera yasadik...
  10. EGE YELI

EGEYELI - MOTOKURT - KABATASLI - Izmirin Gökderesinde

Hava güzel tadini cikaralim dedik Izmirden Kaynaklar üzerinden Gökdere Köyünü gectikten sonra dere kenarindan gidiliyor sucuk lavas yemege gittik:cherry: güzel bir günümüz oldu sizlerle paylasmak istedim MOTOKURT Abimizde daha güzel resimler var bende olmadigindan ekleyemedim
  11. EGE YELI

PAYLASMAYI unutmusum IZMIR MT Focada

Gecen yil 07.10.2012 hafta sonu Focaya balikekmek yimeye gitmistik ha sonrada Kozbeyli Köyünde dibek kahvesi icelim dedik mümkün oldukca hafta sonunu degerlendirmek lazim (ögle degilmi arkadaslar):) umarim begenirsiniz
  12. EGE YELI

IZMIR MT Yilin ilk gününde

Arkadaslar gezimiz Urla üzerinden Gülbahcede cay molasi oradan devam Mordogana Resimlerimiz yok sadece Video bu Link üzerinden izleyebilirsiniz
  13. EGE YELI

Motosiklette Senon yasakmi?

Arkadaslar motorumda senon far ve sis farlari var, vizede agir kusurmu? hafif kusurmu diye geciyor?
  14. EGE YELI

Izmirin Daglarinda

Canim sikildi söyle bir dolasayim dedim Izmirden ciktim güzelbahceden seferihisara dogru, bademler köyünden sola saparak orman yoluna girmeye basladim:cat: Gördügünüz gibi ormani yakmislar (cok üzüldüm):pale: Mola vermenin zamani geldi, güzel bir cesme gördüm Yola devam Virajlar...
  15. EGE YELI

Izmirin Sahillerini 6 saate gezdim

Arkadaslar saat 12:00de esimle beraber yola ciktik Rotamiz: Güzelbahce-Seferihisar-Sigacik-Doganbey-Gümüldür-Özdere-Ahmetbeyli-Cile-Gaziemir ve saat 18:00de eve geldik. Tabiki yollarda bolca mola verdik. Umarim Begenmissinizdir ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki...
  16. EGE YELI

Gezi Fotoraflari Nasil Yükleniyor

Arkadaslar gezi fotoraflarini sizlerle paylasmak istedim ama yüklemeyi bir türlü beceremedim yardimci olursaniz sevinirim :cherry:
  17. EGE YELI

Izmirden katiliyorum

selam arkadaslar araniza yeni katildim simdiden hosbulduk