Arama sonuçlarınız

1. Deryali

Otoyola fırlayan köpek :(

Arkadaşlar dün e5'te Pekdik istikametine doğru Sol Şeritten gidiyordum. Yaklaşık hızım 110km/h civarında idi. Birden önüme yolun kenarlarındaki bariyerlerin altındaki saçma sapan boşluklardan bir köpek fırladı :pr::pr::pr: o kadar hızlıyım ki sağa sola menevra yapacak ne vakit var nede...
  2. Deryali

Trafikte hayat kurtaran aynalar !

Trafikte hayat kurtaran aynalar ! Hemen resme bakıp çözümün bu olduğunu sanmayın sakın :-) Motosiklet'te arkayı görmemiz çok çok önemli. Size belki küçük ama çok işlevsel bir ayna aksesuarından bahsedeceğim. Bu küçük kör nokta aynasının değerini sol aynama yapıştırdığımı düşürdüğümde...
  3. Deryali

Düştüğümüzde ilk hissettiklerimiz.

Düştüğümüzde ilk hissettiklerimiz. Merhabalar Çoğumuz motosikletle büyük küçük kazalar yaşadı. Ben toplamda 1'i büyük 3 kere düştüm. İlk düştüğümde yol kenarındaki çukura girmiştim ve yere yapıştığımda kendimi salak gibi hissettim. Sanki yeteneksiz ve beceriksizliğimden düşmüş ve sanki...
  4. Deryali

Belediye otobüsümü, motor mu?

Belediye otobüsümü, motor mu? Bu sorunun yanıtını bir örnekle cevaplamak isterim. Malumunuz hergün İstanbul içinde işe git gel 100km yol yapıyorum. Geçtiğimiz hafta sonu bir delilik yapayım ve otobüsle Kozyatağından Taksim'e geçeyim dedim. 1.5 yıldır otobüse hiç binmiyordum ve zaten hafta içi...
  5. Deryali

Yolda ellerimiz donarsa ?

Arkadaşlar merhaba Bugunde olduğu gibi aşırı soğuk günlerde kışlık eldivenler hiç bir işe yaramıyor. Sabah işe gittmek için evden çıktım ve yolun 30. km sinde artık daha fazla dayanamayarak motoru sağa çektim eldivenleri çıkartıp egzos gazıyla ellerimi ısıttım. Malum Hava 0 derece iken...
  6. Deryali

Neden polisler motosikletleri daha fazla durduruyorlar ?

10 yıldır araba ehliyetim var ve bir kaç kere durduruldum ondada radara yakaldığım için vs.. Ancak 1 yıldır A2 ehliyetim var hemen hergün polis durdurup ehliyet kontrolü yapıyor. Daha dün köprü yolu üzerinde 2 kez polis kontrolünden geçtim. Polis motoru kredi ile mi alıp almadığımı bile kontrol...
  7. Deryali

Motor sıcakken yağ değiştirilir mi ?

Arkadaşlar merhaba Motorun yağı motor sıcakken değiştirilebilir mi ? Dün mecidiyeköy'den Pendiğe geldim ve acilen yağı değiştirmem gerekiyordu çünki servis kapanacaktı. Usta dediği birşey olmaz değiştirebiliriz dedi ve değiştirdik. Ancak ben sanki motor sıcakken yağ değiştirilmez diye...
  8. Deryali

Motorum bugun 1 Yaşına girdi (22.000km)

Merhaba arkadaşlar motorumu 1 yıl önce tam bugun almıştım. Ve o zamandan bu zamana kadar tam 22.000km'lik macaremız oldu. Bu süre içerinde yaptığım kazadan dolayı 45gün kadar da motordan uzak kaldım. 2 ay önce hazırladığım motorumla gittiğim bazı yerlerin görüntülerinden oluşan videomu'da sizle...
  9. Deryali

:( Çok üzüldüm içim gitti. Söylemek zorundayım

Herzamanki gibi akşam işten çıkıp motoruma atladım mecidiyeköyden köprü trafiğine girdim... Hafif yağmur yağıyor... Yerler ıslak ve kaymaya müsait... Köprünün tam üzerindeyim yavaşça seyir ediyorum... Arkamda AsyaMotorlu bir genç çok yakın takip ediyor... Herzamanki gibi yol veriyorm Vınnn...
  10. Deryali

İstanbul-Adapazarı, Adapazarı-İstanbul x 2 Tavsiyeler

Selam arkadaşlar Yarın sınavlarım için Adapazarı'na Honda Dylan ile gideceğim. Hem Cumartesi, Hemde Pazar sabah gidip akşam döneceğim Toplamda 500-600 km gibi bi yol. Her gün 100 km yaptığım için aslında bu yol benim için çerez niyetine Ancak bu sefer için özel bir durum var Az önce Dunlop...
  11. Deryali

Motosiklette giderken hissettiğimiz sıcaklık

Arkadaşlar Honda e-Bülten de rastladım bilgimiz olması açısından burada paylaşmak istedim. hava 0 derece iken 60km ile gittiğimizde -13 derece olarak hissediyormuşuz. Peki ben bazen 0 derecede 130km/h a çıktığım oluyor o zaman kaç derece hissediyorum acaba :):P
  12. Deryali

bir zamanlar benzin diye birşey vardı ve bu kadarda pahalıydı :)

Arkadaşlar bu resmi 22 haziran 2008 tarihinde çekmiş ve 21-22 haziran hayatonda.com gezimizde ( http://www.hayatonda.com/detay.asp?id=90 ) yayınlayarak altınada şu yazıyı asmıştım. ---------------------------------------- Son fotoğrafı da hatıra olsun diye çektim. İlerde çocuklarımıza bir...
  13. Deryali

Günlük kullanım için R6 ?

Evet bilemiyorum çılgınca mı ? Bu motorun tipine, sesine bayılıyorum. Elbetteki 2006 yılı ve sonrasında çıkardığı Kasalarına. Neyse soru şu. İstanbul şehir içinde ve arada acil girmem gereken şehirdışı yollarınıda hesaba katarsak ( tabi hepsi asfalt ve otoyollar ) Her gün kullanacağımıda...
  14. Deryali

Bu motorlara bayıldım

Lazareth Triazuma Thoroughbred Motorsports Stallion Trike Bombardier Embrio BRP EXIT Lazareth Quadrazuma Yollarda görmek çok hoş olurdu. Devamı için... http://www.diseno-art.com/encyclopedia/strange_vehicles/strange_vehicles.html
  15. Deryali

Arı sokunca motosikletiyle kaza yaptı

SÖKE'nin Yenicami Mahallesi Bağarası Caddesi'nde motosikletiyle giden Hüseyin Çakırlar'ı boynundan sokan arı kazaya neden oldu. Motosikletiyle refüje çarpan Hüseyin Çakırlar (64) yaralandı. Kaza bugün saat 12.00 sıralarında meydana geldi. 09 S 9663 plakalı motosikletiyle Bağarası Caddesi'nden...
  16. Deryali

Satılık Honda Dylan 2008

2008 Şubat 17 de aldım. 9500km yol yaptım. Tüm bakımları Honda Güngör Motor'da sorunsuzca yapılmıştır. Motora son derece titizlikle baktım bir kere motor yan yatmak sureti ile düştüm. Rötüş boyası ile son resimde gözüken yerleri boyadım. Fazla belli olmuyor. Son tarafı komple orjinal rengine 50...
  17. Deryali

Araba sürücülerinin motorlara karşı psikolojisi

Uzun zamandır motorla anadolu yakasından, Avrupa yakasına geçmemiştim. Gidiş dönüşüm 130km olan bu yol, trafik ve yaşadıklarım sanki 1000 km gitmişim gibi beni gerdi ve yordu. Kurtköy'ten Tem otoyoluna girip Beşiktaş'a geçmekti amacım. Tem'den motorumla sağ şeritten ortama 90km/hız ile...
  18. Deryali

Motosiklet Tikleri

Merhaba arkadaşlar alakasız bir fotoğrafla yazıma başladıkan sonra yazıma gireyim: Motosiklet tecrübem 7 ayda 15000km kadar oldu ve bende sonradan fark ettiğim bazı tikler belirlemeye başladı. Aslında buna tik mi demeli yoksa davranış özleşmesi mi bilemiyorum. Yolda yaya olarak yürürken bi...
  19. Deryali

kazadan sonra iyi bir mont seçimi

merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi 3 hafta önce kaza yapıp sağ omuz kemiğimi kırmıştım. Sanırım 1 ay kadar daha sonra omzumu motosiklete binecek kadar hareket ettirebileceğim. Montum olmadığı için düştüğümde kemiğim feci kırılmıştı belki iyi bir mont olsaydı sadece çıkıkla atlatacak ve ameliyat...
  20. Deryali

hayatımın virajı...

Geçen hafta salı günü geçirdiğim bir kaza sonucu sağ omzum kırıldı Yeni yeni oturmaya basladım. Yokuş aşağı inerken keskin bir virajı alıyordum derken ön teker kaldırıma çarptı sonra motorun yan alt tarafı sürtmeye başladı ve sağ tarafıma doğru kaldımda sürüklenmeye başladım. Hemen ambulans...

Yeni mesajlar