Arama sonuçlarınız

1. Deryali

KUBA RİLLANT 125 PRO-X hakkında bilgi

Selamlar Arkadaşlar bu motorlar belli bir km sonra çöpe döner mi? Son derece bakımlı ve sakin kullanıldığında sizce ömrü nedir? Mesela şehirler arası ortalama 70-80km hızla günde 500km yol yapabilir mi? Aldıktan sonra parayı çöpe mi yatırmış oluruz. Yoksa hiç bulaşmamak mı gerekir?
  2. Deryali

Tecrübe arttıkça artan motor korkusu!

Motosiklete yaz sıcağına aldırmadan, tam korumalarla binmişim Kartal sahilden çıkıp Maltepe'ye doğru yol alıyorum. Motosikleti ile bir apaçi arkadaş, hiç bir koruma kıyafeti yok, arkasında manitası kask dahil hiç bir koruma yok makas ata ata geçiyor yanımdan derken yanımdan başka bir...
  3. Deryali

klip çekimi için motosiklet

Merhabalar Aşağıdaki motorlardan veya benzerlerinden birine sahipseniz Görüntüsü benzer Mat Siyah renkli Bir klip çekimi için Aşağıdaki telefon numarasından Burak Bey ile iletişime geçebilirsiniz 0533 215 84 13
  4. Deryali

Africa Twin Fotoğraf Çekimleri

Selamlar Ducati ve Mt09'dan sonra Bu seferki Fotoğraf Çekim Modelimiz Honda Africa Twin İyi seyirler. Honda Africa Twin by Ali Altuntaş, on Flickr Honda Africa Twin by Ali Altuntaş, on Flickr Honda Africa Twin by Ali Altuntaş, on Flickr Honda Africa Twin by Ali Altuntaş, on Flickr...
  5. Deryali

Ducati Diavel Fotoğraf Çekimlerim

Selam arkadaşlar Bildiğiniz gibi kendi motorumun fotoğraflarını çekip motosiklet severlerle paylaşıyorum. Lakin şuan motorum olmadığı için bu güzellikleri ortaya çıkarıp yayınlayamıyordum. Fotoğraflarımı takip eden arkadaşları düşünerek, madem benim motorum yok bende arkadaşlarımın...
  6. Deryali

900cc den 150cc ye geçersen böyle olur.

Selamlar 2 hafta kadar önce e5 kozyatağı civarında geçirdiğim kaza sonucu sol elim yaralandı ve sağ ayağım çatladı. İşe gidip gelmek amacı ile aldığım 150cc bajaj bana kabusu yaşattı. Küçük cc ye binmeye karşı olan ben kendi kuralımı çiğnemenin acısını yaşadım. Hep söylerim doğru motosikleti...
  7. Deryali

Bajaj Discover 150s detaylı inceleme ve izlenimlerim.

Merhabalar Çok değil 10 ay kadar önce şu başlıkta yeni aldığım Yamaha Mt09 ile ilgili yazım vardı. Kim derdiki bu kadar kısa bir zaman sonra o motor gidecek yerine 150cc bir motor gelecek ve ben bu yazıyı yazacağım..! O yazıyı yazarken kafamın çok karışık olduğunı ve 125cc ile 1200cc arasındaki...
  8. Deryali

Gördüklerinizi yazar mısınız?

Selamlar Çok detaya girmeden yazıyorum. Aşağıdaki motoru yapabilmek için gerekli olan malzeme listesi ve bunları nereden temin edebileceğim bilgisine ihtiyacım var. Sorularım Fotoğrafta allta gördüğünüz motorun 1-Jant Ölçüleri nedir? ( Ben ön 19" arka 17" gibi görüyorum ) Hatta lastik...
  9. Deryali

Çalışmaya giderken kendini gezmelerde bulmak... :)

Sevgili arkadaşlar bugün dereceler 24ü gösteriyordu. Laptop ve fotoğraf makinemi almış çalışmaya gidiyordum sonra... Tutamadım kendimi açtım gazı.. Istanbul'un Anadolu Yakasın'ın kuzey kesim ormanlarına doğru rotayı yönelttim. İşte bu manzaralar çıktı karşıma. An interesting day in November...
  10. Deryali

Moto Servis Elemanı ihtiyacı

Selam arkadaşlar İstanbul Tuzla Marina'da bir dönercinin paket servis işini yapacak bir kişiye ihtiyaç vardır. Servisi yapacak kişinin kendi motosikleti ile çalışması ve benzin hariç masrafları kendi üstlenmesi gerekmektedir. Fiyat'ta ona göre yüksek tabi. İş ile çevrenizde ilgilenmek isteyen...
  11. Deryali

Biraz Mt09'dan fotoğraf

Fotoğraf hobisi insanın hayatına motosiklet girmesi ile birlikte daha bir anlam kazanıyor. Fotoğrafa bir motosiklet girmediğinde o fotoğraf güzel olmuyor arkadaş :) Yada belki çok sevdiğimiz için motosikletin fotoğrafını daha bir özene bezene çekiyoruz bilemiyorum. Forumda takip eden arkadaşlar...
  12. Deryali

Güçlü motor bir başka

Motosiklet tecrübeniz arttıkça ve artık cc yükseltmeye hak kazandıkça işler daha da keyifli hal almaya başlıyor. ilk motora başladığımda 100+hp bir motosiklete sadece uzaktan bakabilirdim. O gücü kontrol etmek ve motora hakim olmak düşüncesi bile korkuturdu beni. Nitekim 8 yıl ve 170bin+ yol...
  13. Deryali

Endurocu adamın Naked'la imtihanı :)

Enduro ruhumuzda var, NC'yi sattıktan sonra MT09 almıştım, daha rodajı bitmeden kendimi taş ve toprakta buldum. (300km) Mt09 ile ilgili hafif arazi ve kamp a gitme notları: 1-İlginç bir şekilde rüzgardan şikayet etmedim. 2-Tahmin ettiğimden daha az yoruldum. 3-Arka seleye, Çadır, uyku tuulumu...
  14. Deryali

Yeni motosiklet, yeni heyecanlar MT09

Nihayet Nc700x yaklaşık 50bin km ye geldiğinde yeni alıcısına gitti. Elbette Nc'den ayrılık çok kolay olmadı. O kadar özene bezene baktığım ve aksesuarlarla doldurduğum makineden ayrılmak gerçekten zordu. 2 hafta kadar motosikletsiz kalıp sancılar çekmenin ardından Mt-09 son kararım oldu. Bu...
  15. Deryali

Motoron dergisindeki fotoğrafıma 1.lik

:) Motoron dergisini okurken birden kendi fotoğrafımı gördüm Dergide fotoğrafın 1.seçildiği ve harley t-shirt'ü kazandığım söyleniyordu. Hemen aradım adresimi verdim ve gönderdiler çokta güzel oldu 2 adet gönderdiler. :) İşte o fotoğraf. Istanbul nights with Honda Nc700x by photojective, on Flickr
  16. Deryali

4 gün'lük Akdeniz gezisinden güzel kareler...

23 Nisan Perşembe günü bir arkadaşımla beraber Yaza Merhaba demek için Akdeniz'e indik. Lakin İç Anadolu Afyon Burdur geçişinde -6 derceleri görünce şevkimiz kırılmıştı. Taki Antalya'ya gelene kadar... Antalya - Fethiye arası yollar gerçekten mükemmeldi. Bu gezide Görülmesi/Gezilmesi/Kalınması...
  17. Deryali

Nc700/750 Türkiye Gurubu Kısa Bir Gezi Paylaşımı

Merhabalar Geçtiğimiz pazar günü Nc700/750 gurubu olarak yaptığımız kısa bir geziden bir kaç güzel kare paylaşmak isterim.. My Honda Nc700x by photojective, on Flickr Honda Nc700/750 Türkiye Facebook Group by photojective, on Flickr Honda Nc700/750 Türkiye by photojective, on Flickr fly...
  18. Deryali

Fuar mankenleri - Detay Çekim (2015 Motosiklet Fuarı)

Perşembe Sabah 10:00 Basın açılışı fuar katılımınde çektiğim fotoğraflardır. İyi seyirler Moto Bike Expo | Türkiye by photojective, on Flickr Moto Bike Expo | Türkiye by photojective, on Flickr Moto Bike Expo | Türkiye by photojective, on Flickr Moto Bike Expo | Türkiye by photojective, on...
  19. Deryali

Çanta konusu yeniden gündemde. Cezayı yedim!

Sabah Çamlıca gişelerinde motorları sıramış Polis'lerimiz Motorları kurşuna diziyorlardı. Dedim beni de alsanıza arasına. İyi bari diler sende gel şöyle bir kurşunda senin kafana sıkalım! Honda Nc700x motorumun arkasında mühendisler tarafından Milyarlar harcanıp tasarlanmış ve sürüşe hiç bir...
  20. Deryali

Bu akşam yağmur var İstanbulda :)

Intercom'da haiften bir teoman şarkısı çalarken İstanbul'da yağmurda sürmek başka güzel. Hele birde ılıksa hava, çekersin mis gibi toprak kokusunu içine, ne geleceği düşünürsün o an nede geçmişi, o an vardır motosikletin ve sen şimdi! İşte öyle bir andan sizlere aktarıyorum bu fotoğraflarımı...

Yeni mesajlar