Arama sonuçlarınız

1. muzaffer1968

MT Adana Pazar keyfi yaptı Tekirde sucuk

Yine dayanamyıp motorlara atladık ve Tekirde Sucuk yemeğe karar verdik, aslında sucuk bahane maksat motora binmek :mrgreen: :mrgreen: geleneksel buluşma yerimiz "Mola" sabah 9:00 hareket demiştik herkes saate uygun geldi. Haluk hocamızın motorunu arasıra vestiyer olarak kullanıyoruz...:P...
  2. muzaffer1968

ss dikiz ayna ayarı

Motorumla düşük hızda giderken aynalarım arkayı görebileceğim şekilde ayarlıdır, ancak sürat yapacağım zaman depo üzerine yatığım için açı değişdiğinden arka tarafı göremiyorum onun için yatmadan önce sol aynamı sürekli ayarlamak zorunda kalıyorum. Siz bu olayı nasıl çözüyorsunuz :silent: , yada...
  3. muzaffer1968

KEY ödemeleri pazartesi başlıyor

Key ödemelerinden ne kadar alacağınızı merak ediyorsanız aşağıdaki linkte hesaplama proğramı var. Merak edenler için :P http://www.bolindir.com/keysorgulama.php
  4. muzaffer1968

Motosiklet camı çizik...

Motosiklet camında ufak tefek çizikler var, bunları nasıl giderebileceğim konusunda yardımcı olabilecek arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. :cat:
  5. muzaffer1968

Direksiyon yalpalaması

Pazar günlerden bir tanesinde araç sollarken gaza fazla yüklendim ve galiba ön teker 1-2 santim yerden kesildi :cyclopsan, teker tekrar yere bastığında ise direksiyonumda yalpalama oluştu ve tekrar normale döndü. Bu önlenebilirmi :silent: önlemek için ne yapmalı :silent:
  6. muzaffer1968

yıllık motosikletinize ne kadar vergi ödüyorsunuz ?

Motosikletinizin yıllık vergisi ne kadar :silent: Benim motorumun yıllık vergisi 103 YTL çok değilmi bu yaw :salut:
  7. muzaffer1968

Buna şans derler...

http://tinypic.com/player.php?v=295qot0&s=3 Bu adam kesin kadir gecesi doğmuştur :queen: :queen: :queen:
  8. muzaffer1968

Adana-Gözne keyifli tur

Kıymetli ardaşlarım, daha önce planlamış olduğumuz atdağı gezisinden vazgeçip mersin gözne turuna kararverdik. Turumuzda resim çeken arkadaşların buraya resimlerini ve kıymetli yorumlarını ilave etmelerini rica ederim. :cherry: :cat:
  9. muzaffer1968

Adana-atdağı gezisine davet

18 mayıs pazar günü için atdağına gelmek isteyen arkadaşlar isimlerini ilave etsinler, mecburi gelmesi gerekenleri ben yazıyorum zaten :queen: :queen: :queen: -Ben ve eşim -azgurbuz ve eşi -demirgursel ve eşi Buluşma noktası: Mola tesisleri Buluşma saati:10:00
  10. muzaffer1968

4 Mayıs Adana çatalan sucuklu gezi

Gazi paşada buluşma noktasında, mangal dikkatimi çekti Eveeet Gürselimiz iş başında, eline nasılda yakışıyor.. Herkes gürseli bekliyor, adalete bak be. Sucuk sonrası mola Harika manzara Bu manzaraya bir adet Yüksel ekleyelim. Birazda yürüyelimki, ayaklarımız açılsın, yani yedeklirimizi...

Yeni mesajlar