Arama sonuçlarınız

1. korkut 250

Hayalinizdeki gerçek

Hayalindeki motosikletin Markası ve ne gibi özellikleri olmasını istersiniz:cat: Benim hayalimdeki motosiklet Honda CBR 600rr Özellikleri Atik,Güçlü,Sağlam,manevrası yüksek bir makina ALLAAAAAAAH .Negüzel olurdu :wiinkk:
  2. korkut 250

Söz,Sözler,Verilen sözler,Tutulmayan sözler

Selam arkadaşlar insanlar hep söz verirler sonra verdikleri sözü tutmakta zorlanırlar yada tutmazlar nedeni ne İnsanın yaratılışında mı var bu densizlik sözler tutulmak için verilir tutmayacaksan söz verilmez.Lütfen paylaşın fikirlerinizi sorun nerede bulmaya çalışalım.Söz verirken 10 defamı...
  3. korkut 250

Kastamonu'ya seyahat

Evet arkadaşlar İstanbul,Bolu,Karabük,Kastamonu,Sinop arası seyehat ve tatilde çektiğim fotoğraflar aslında daha çok fotoğraf var ama bunlar yeter sanırım.Tatilim süperdi hele motosikletle daha bir başka oluyor o tutku,o haz, o heyecan,o adrenalin anlatamam çünki o duyguyu yaşamak lazım...
  4. korkut 250

Arkadaşlar Geri Döndüm

Evet tatil bitti ve geri döndüm tatil süper geçti.Hele birde motosikletle seyahat,o haz,o tutku,o heyecan,o adrenalin,istediğim yerlere gitme fırsatı buldum güzel ,doğa harikası yerleri gezdim,güzel fotoğraflar çektim.Yani kısaca harikaydı.Herkeze seyahat etmeyi tavsiye edebilirim,ama...
  5. korkut 250

Yolcu Yolunda Gerek

Evet Arkadaşlar nasipse Çarşamba günü İstanbul Kastamonu yolculuğum başlıyor .Sabah saat 04:00 da yola çıkacağım Yaklaşık 550 km lik Bir yolculuk olacak.Her şey tamam yalnız Sizin duanız ve iyi dilekleriniz eksik.İki defa mola vermeyi düşünüyorum.Bu yaz sıcağında yeterlimidir sizce motosiklet...
  6. korkut 250

Kırmızıda Çarptı

Selam Arkadaşlar bugün Ökü..ün teki geçiş hakkı bendeyken kırmızıda geçip tam egsoz tarafından motosikletime vurdu. neyse durduk.Adam demezmi suç senin trafik çağıracağım dedi .Onun arabasının tamponunda hafif bir çizik oluştu aslında çarpmada değil hafif bir sürtme olayı oldu maksat benden...
  7. korkut 250

çıkartmalar

Selam motosiklet tutkunları motosikletime çıkartmalar yapıştırdım. Sizce yakışmışmı???.Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.Tekeriniz düz bassın..saygılar
  8. korkut 250

Buda benim yol arkadasım

Bütün Motosiklet tukunlarına selamlar işte buda benim yol arkadaşı
  9. korkut 250

Honda Cbf 250 Yakıt problemi!!!

Honda Cbf 250 vites geçişleri Merhabalar Arkadaşlar Benim motosikletin Vites geçişlerinde çok ses yapıyor tak diye bir ses yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  10. korkut 250

Honda Cbf 250 yakıt sorunu.!!!

Merhabalar Arkadaşlar Benim motosikletin Yakıtını bir türlü tutturamadık şehiriçi ve dışı karışık kullanımda 100 km de 5 litre benzin yakıyor karbüratör ve temizlendi hava fitresi değişti buji değişti ama bir türlü yakıt tüketimini düşüremedik tavsiyelerinizi bekliyorum yada tavsiye...
  11. korkut 250

Tanışma

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılan bir arkadaşınız olarak sizinle tanışmak isterim ben korkut 250 cbf 250 motorsikletim var dediğim gibi sizlerle tanışmak sohbet etmek bilgilerinizden yararlanmak bilgi alışverişi yapmak isterim herkese saygılar:)