Arama sonuçlarınız

1. barodi

yavru kedinin bacagi kırık yardim edin!!!

Bizim isyerinin orda yavru kedi var 2 gun once iyiydi ama simdi nesei bile yok hasta gibi bacagida kotu yuruyemiyor.insanlik namina yardim etcek varmi.veteriner tanidigi olan yada ben bu kediye bakarim diyen varmi? Abdi ipekci spor salonuna 5 dk mesafedeyiz
  2. barodi

sıfır motosiklet alanlar motosikletiniz ilk ne zaman arıza çıkardı !!!

belki bu sayede sıfır motor alıcaklar içinde iyi bir konu olabilir. zamanında 150 mash almıştım sıfır 2 hafta sonra yolda bıraktı akusu bitti egzozu patlatı vs. şuan xj6 var 11000 kmye yaklaştım şükür sıfır arıza sorunsuz. bakalım ne zaman ilk arızayı çıkarıcak .20000 ? 30000 ?
  3. barodi

izlerken tüyleriniz bir kaç kez diken diken olucak kesinlikle !!!

konuyu yanlış yere açmşım pardon video bölümüne aldım. http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/60297-konu-disi-tum-videolar-63.html
  4. barodi

eds ler kask takmayanlara ceza yazicak

Eds ler kask takmayan yada koluna takanlara ceza yazicak benim gibi apacilere duyurulur :)
  5. barodi

buyuk cc den çok küçük cc ye geri dönus yapanlar memnunmusunuz ?

Millet gider mersine ben gider tersine. 11000 km dir xj6 diversion f kullaniyorum. Cok memnunum ancak bu is cocuk oyuncagi deyil cok sukur hic kaza yasamadim lakin 3 kez kilpayi onemli kazadan kendimce edindigim deneyimim motora alisikligim huyunu suyunu bilmemden dolayi bir anlik dalginlik...
  6. barodi

4silindirli motosiklet 27 kurus yakarmi

Xj6 ile rekor kirdim .hava filtresini temizlettim yag yag filtreside degisti. Ortalama 80 90 km hiz ile 17 litre benzin ile full depo 310 km sehirler arasi yolculuk yaptim .ayni yolu donuste 140 ortalama ile dondum 250 km ancak yapabildim. İlginc deyilmi. 4 silindir icin cok iyi deyilmi 80 90...
  7. barodi

yasadiginiz sendromlar varmi varsa nelerdir

Say say bitmez . Pazartesi sendromu .bu herkeste vardir mutlaka.is stresi bunalimi Hava degisimi sendromu .kendimden ornek verim.sehirlerarasi yolculuk tatil gezi yaptigimda oturdugum yasadigim yerden uzaklasip tekrar ayni yere donus yaptigimda mallasma adaptasyon uyum sorunu olusuyor.sizdede...
  8. barodi

+200 hiz yapanlar tecrubelerinizi paylasin ! 250 cc den 600 luge gecenler okusun

Bilgi ve egitimin yasi tecrubesi olmaz .bazi geyikler demesin simdi 4 silindir kullaniyosun ama sordugun soruya bak.sorucagim soru belkide cogu kisiye tecrube olucak niyemi- Biz her zaman 200 km hiz ve ustu gitmiyoruz sadece belli bir hizda yol bos ise arada gazlariz kendi adima...
  9. barodi

geleceğin lastik teknolojisi

motosiklet için de olsa keşke olurmu sizce ?
  10. barodi

pazartesi günü benimle türk böbrek vakfı hastalarına ziyarete gelmek isteyenler !!!

2 haftada bir bazen ayda 1 sürekli hasta ziyaretleri yaparım onlara moral veririm 20 yıl boyunca rahmetli babamın yatmış olduğu türk böbrek vakfında beni herkes tanır 20 yılım orada refakatçi olarak geçti . hastalığın ne demek olduğunu iyi bilirim yarın sizde hasta olabilirsiniz allah korusun...
  11. barodi

20 yıllık çocukluk arkadaşım ölüyor ziyarete gidicem moral için gelmek isteyenler?

20 yıllık çocukluk arkadaşım kalp hastası kalbi yüzde 10 çalışıyor . 10 metre bile yürüyemiyor ,nefes nesefe kalıyor hemen. 3 cocuk babası, malulen emekli ama hala özel bir şirkette planlama müdürü olarak çalışmaya çalışıyor. kirada oturuyor. anneside aynı hastalıktan öldü. çok anımız oldu ...
  12. barodi

sirkeci bakırköy sahil yollarında pusu kurmuşlar dikkat edin polis deyil pusu kuran !

sahil yolunda gece hızlı gitmeyin hafif virajlı yerlerde yerler hep ıslak hatta su birikintileride var tam viraja girdiğiniz noktalarda 100 metre 200 metre lik ıslaklıklar var hele gece göremiyorsunuz sakın panik yapıp frene asılmayın yeri ıslak görürseniz !!! gece ıslıyorlar çimleri pardon...
  13. barodi

bu ülkedede yaşamak isterdim ilk 2 dk ya dikkat çekim!!!

ktm yi süren şahıs korna bile çalmıyor !! bizim ülkedeki araç sürücüleri ile bu ülkenin araç sürücüleri arasında dağlar deyil dünyalar kadar fark var. gülermisin ağlarmısın !!! bizim ülke isterse 100 deyil 1000 yıl geçsin aynı kalır durum onu gösteriyor. bu ülkede yaşayanlar bunun çözümünü...
  14. barodi

kross çizme VS touring çizme !!!

arkadaşım kaza yaptıktan sonra ekipmanlarımı güçlendirmem gerektiğine karar verdim. arkadaşımın ayak bileği topuğu kıkırdak kemiği eklem yeri ve kaval kemiği kırıldı . onu görünce açıkcası biraz tırstım. motosiklet ayağına düşmüş sürerken frenleme yapıp gidonuda kırınca iki çizme arasında...
  15. barodi

her an herşey olabilir süprizlere karşı uyanık olalım !!!

helede istanbulda yaşıyorsanız dahada fazla !!! örn bazen trafikte önünüzdeki araç aniden durabilir hazırlıklı olmak lazım buna o yüzden takip mesafesini ihmal etmeyelim bakıyorum göt göte gidiyolar .bazen benim dibime kadar giren araçlar oluyor yol verin yada uzayın gidin. dibinize kadar giren...
  16. barodi

her an intihar edebilirim !!!

8 senedir özel bir klinikte psikolojik tedavi görüyorum. motor hayatım başladığı andan itibaren hayattan yeniden zevk almaya başlamıştım. motosikletime binince sanki başka bir dünyada yaşıyor tüm dertleri herşeyi unutuyordum motor sürerken. karşıma geçenlerde akrabanın düğününde bir bayan...
  17. barodi

son 1 haftada başıma gelen olaylar zinciri yoksa kaza geliyorum mu diyor !!!

9000 km dir xj6 diversion f i kullanıyorum . son 1 haftadır acayip nadireler olaylar atlatıyorum. ulan ikarusa da girmiyorum ama ne bilim ben en iyisi bu sıralar motora binmiyim. bu akşam dalgınlık + yorgunluk + gece görüş açısının verdiği körlük derken ilerideki kırmızı ışıkta duran araçları...
  18. barodi

verilmiş sadakamız varmış !!!

istanbuldan izmite gazlamak için yola çıktık hava güzeldi ben ve 110 kiloluk artçım sayesinde hava rüzgarlı olmasına ragmen turbulansın t sini yaşamadık. ancak otobandan izmite son 9 km kala son dinlenme tesisinde mola verdik. birşey dikkatimi çekmişti motorda. parlıyan metal bir şey görmüştüm...
  19. barodi

Avrasya Tüneli

Avrasya Tüneli, halen yapım aşamasında bulunan Marmaray’ın 1 km paralelinde Boğazı aşan alternatif bir yol sağlamak yoluyla mevcut yoğunluğu hafifletmeye katkıda bulunmak için tasarlanmıştır. Yeni güzergah ile Kazlıçeşme ile Göztepe arasındaki yolculuk süresi ciddi ölçüde azalacaktır. Böylece...
  20. barodi

3 - 4 yaşlarında çocuğun hayatını

kurtardım ! bugün yedikuleye doğru sahil yolundan giderken gözüm sahilden her an çıkabilcek süprizlerle karşılaşmak üzere takipteydi. bir anda ufacık erkek çocuğu yola fırladı ben sağ şeridin arabalarından 30 40 ile kenarından geçiyordum hemen şeridi ortalayıp 4 lüleri açıp motoru hemen...

Yeni mesajlar