Arama sonuçlarınız

1. barodi

köpeklerle yine başım belada videolu 3 adet video

bugün beşiktaş lahanalı dolma bahçenin orda köpekler çete kurmuş bana ceza yazmak için pusuda bekleyen polisler gibiydiler. diğer köpeklerle birlik oldular. ayıp yani resmen ayıp :pr: bu alttakide marmara forum decatlonun ön tarafı maket fareden kimse korkmadı insan en azından bir çığlık...
  2. barodi

Admin(kanal sahibi) yaza veda partisi verirmisin bu pazar ? Hersey senden (mangal)

Admini hic gormedim bir etkinlik yapinda yuzunuzu gorelim bu pazar belgrat ormanlarinda ucretsiz belediyenin yerinde mangallı yaza veda partisi yaparmisiniz ? Ben sahsen kanal sahibi olsam senede 2 kez bu tur etkinlik yapardim. Cevap bekleyenler ? Not. Eski uyelerede ulasip onlarida cagirsanizda...
  3. barodi

kuryerler mi anormal benmi normal benmi anormal kuryelermi normal (tekerleme gibioldu

bugün maslağa giderken 2 3 kurye ile ışıklarda karşılaştım yanyanayız . naber dedim el uzattım elime şaplatsın diye kolumu kaldırdım tuhaflarına gitti sanki ; benmi tuhaftım :silent:onlarmı :silent: anlayamadım ??? :silent: NOT:VİDEO 1 buçuk dakika.
  4. barodi

yds nin uzun botu ayağımda olmasaydı şimdi acilde olacaktım !!!03.11.2015 /16:10

köpekleri çok severim 4 kez köpeklerden tarafından ısırılmama rağmen bu sefer 2 tane piçin yüzünden ısırıldım. ben normalde köpek havlayınca hiç korkmam yine korkmadım zaten. ancak bu piçler sısısısıısıs tt diyince köpeği üzerime doğru saldırttırınca köpekler ayağımdan kaptı. allahtan yds nin...
  5. barodi

günün resimleri (dikkat tebessüm yaptırır) !!!

[/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  6. barodi

BUGÜNKÜ VİDEOM !kadın sürücü belediye otobüsün görmüyor iken motosikleti nasıl görece

en baştan söyliyeyim bende hiç suç yok arkadaşım ! ben öyle arkadan sıkıştırmadım kadının önü boş yavaş gidiyordu bende 2 defa sakin bir şekilde dit diye korna çaldım. sağ kulağına dayamış telefonu sağa geçerken sinyal veriyorya . şu bizim türk milleti yokmu sinyal verir vermez geçme...
  7. barodi

slalomun faydaları :yer : perpa yakınları benzinlik yol üzeri cadde tarih:bugün

videomu isteyenler 1080 p hd veya 720 p hd izleyebilirler. bu sefer 1.20 dk sürüyor kesme proğramını buldum kestim videoyu. kota sorunu olmayacak. NOT: tehlikeye kitlenmeme pratiğinin faydaları , fren yaparken duramayacak mesafe ve hızda isek kaçış aramalıyız ya işte o hesap eğitimin...
  8. barodi

ls 2 kaskı arai ye çevirdim

kaskın ilk orjinal hali [/url][/IMG] sticker lı hali [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  9. barodi

kazaya ramak kala kendi videomdur. LOADİNGGGG......!!!!YÜKLENİYOR.....

dün yeni lastikten bahsediyordum nazara geldim herhalde. ama lastiklerim olsun kendi yaptığım panik fren pratiklerim olsun meyvesini çoğu zaman vermiştir. hızım düşük olsada bir anlık refleks ile lastikleri kitlemeden ön arka ani panik fren ile kızaklamadan durdum. eğerki panik freni iyi...
  10. barodi

Motosikletinizi değiştirin !!!

Değiştirin derken canınız sıkıldığında baktınız paranız yeni motosiklet almaya yetmiyor şuanki kullanmakta olduğunuz motosikletinizden çok sıkıldınız. değiştirin . ama yenisiyle değil. motosiklet üzerinde bir takım küçük değişiklikler sizin yeniden aynı motosiklete şevkle yine aynı keyifle...
  11. barodi

Aşırı yoğun trafikte motosiklet ile yolculuk keyfim .dün çektim. İyi seyirler

Bu videomu özellikle araba suruculerinin takildigi ve yogun trafikten sıkılan sikayetci olanlarla paylasmanizi istiyorum. Bu sayede belki heves ederler. Zamanini omrunu bosubosuna saatlerce bekleyip mallasmaktan yorulan strese giren arac suruculeri izlesin. Motosiklete trafik yoktur. Motosiklet...
  12. barodi

Sirkeci tramvayın karşısında ve e5 karayolunda polis motosikletleri çeviriyor.

Heryerde çevirme var sadece motosikletleri çeviriyorlar. Sirkeci de en az 20 motor çevirme de toplanma alanı gibiydi. Anlamadığım en az 10 yerde çevirme gördüm. Beni kimse çevirmedi ilginç.genelde scoterlari çeviriyorlar. Bazı polislerin bana selam vermesi de ilginç hoşuma gidiyor ama bu durum...
  13. barodi

160 lık arka lastiğe 180 takılmaz peki jantı 180 lik lastiğin takıldığı jant yapsak?

xj6 motosikletim ilanda 1 aya yakın kimse aramadı bende vazgeçtim satmaktan zaten gönlümde yoktu satmaya. çünkü çok memnunum. ancak beni az çok tanıyanlar canım sıkılınca motosiklet üzerinde bir takım değişiklikler yaptığımı bilirler. 160 lık lastik olan xj6 ların arka lastiği 180 lik takılırsa...
  14. barodi

herşeyi karşılaştırabileceğiniz bir site tek tıklamada

http://www.epey.com/motosiklet/karsilastir/4293-4447/kawasaki-z1000sx_yamaha-mt-09-abs/
  15. barodi

telefon ve facebook duvar ve profil resimlerimizi paylaşalım !

en sevdiğim iki facebook kapak resimleri ile bir profil ve cep tel duvar resmi. [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  16. barodi

4 mevsim motosiklet pantolonu gerçekten ihtiyacı olana vericem.

Dizlik almaya bile parası olmayan gerçek ihtiyaç sahibi kimse kullanmış olduğum pantolonu ücretsiz alabilir. Parası olup alabilmeye gücü olan mağazadan alsın. Ben gerçekten gücü olmayan birine vereceğim. İstanbuldayim . bana ulaşın. Ufak tefek ceplerinde delik var sokulmuş. İç astarı duruyor. L...
  17. barodi

kapkaççı motosikletli canlı yayınıma takıldı. olay bugün saat 15.00 sıraları incirli

Seçmece bunlarrrrrr gelllll gelllllll kavuna gellllll.:cherry::cherry::cherry: 4.50 saniyeden sonra izleyebilirsiniz. gülermisin :cherry: ağlarmısın :sunny: [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  18. barodi

MSX 125 ten xj6 diversion f e geçiş yapılabilirmi ?

1 seneye yakın issiz olduğumdan dolayı motosikletimi satmaya karar verdim. Ancak arayan soran yok. MSX 125 ile takas yapmayı dusunuyorum.MSX 125 li bir kullanıcı ile 600 cc 4 silindirli 205 kg lık xj6 diversion f i takas üzerine para alabilecegim bir takas düşünüyorum. Ancak karsimdaki MSX li...

Yeni mesajlar