Arama sonuçlarınız

1. barodi

Cerrahpasa tıp fakultesinde yatan hasta icin Arh + kana ihtiyac vardir. Tel : 0544 62

Cerrahpasa tıp fakultesinde yatan hasta icin Arh + kana ihtiyac vardir. Tel : 0544 624 74 67
  2. barodi

30000 km yi devirdikten sonraki ilk kazaya kılpayı hata yüzde yüz BENDE

Sonuna kadar hatalıyım: 1 virajda araç sollamak 2. bu sebeple viraja haddinden fazla girmek 3. nereye bakarsan oraya gidersin ben arabaya kitlendim 4: korku kasılma 5. fazla güven (ikarus) 6. yanlış apeks noktasından keskinleşen viraja girmek Nasıl kurtuldum. 1. ALLAH korudu şükürler...
  3. barodi

AEA ile Motoplusta gizli çekim yaptım F modeller hakkındaki görüşleri( çok doğal)

Adam gibi adam aea. cansız yayında bile aynı. yani biz belkide bizden biri ve doğal olmasından ötürü sevdik aea yı. dün motoplusta buluşma vardı. yamaha xj6 diversion f er6 f cbr 650 f hakkında görüşlerini sordum karşılaştırma yapacakmı diye sordum. bakalım ne demiş aea.
  4. barodi

Fren yapacak zaman ve fırsatın kalmamışsa

kaçacak yer bulmak gerekiyor ve bize eğitimde öğretilen şuydu : asla tampona arabaya engele bariyere artık her neyse kitlenme, hemen bakışı boşluğa motosiklet ile kaçabileceğin alana çevir ve kontra ile kaç. ben eğitimin ne kadar önemli olduğunun altını çiziyorum ama asıl önemli olan bu...
  5. barodi

Bu montu almalımıyım ??????????

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-mont-dainese-horguclu-deri-mont-238787607/detay alpine stars veya dainese deri mont bakıyorum hörgüçlü. ancak sıfırları çok pahalı. bu ilandaki montu buldum sizce nasıl ?
  6. barodi

Yamaha XJ6 VS MT 07 Mini Test Sürüşü Ve Karşılaştırması

Yapımda yönetimde kamera arkasında ve konuşmacılar erman yaman irfan çalışkan kerim dağlı doğukan balcı ya teşekkür ediyorum.
  7. barodi

xj6 diversion f 'i kawasaki h2 ye çevirmek !!photoshop yardım lütfen !!!

Martta motosikletimin muayenesi olduktan sonra birtakım değişiklikler yapmayı düşünüyorum. bu sebeple sizin değerli yorumlarınız fikir ve düşünceleriniz benim için önemli. Değişiklik derken güçten bahsetmiyorum :)zira h2 ye gerçek anlamda çevirmek için 40 fırın ekmek yemesi lazım :)...
  8. barodi

Motosiklet kullanırken yüz felci olabilirsiniz dikkat edin !!!

Geçen bir motosiklet sürücüsü abimizi gördüm kendisi hiç söylemedi hafiften suratının şekli kaymıştı. ağzı yamulmuş çene düz tutamıyordu göze kadar vurmuş yüz felci. dedimki abi ne oldu sana ya hastamısın şeklin şemalın atmış felan. bana yüz felci geçirdiğini söyledi geçen soğukta kasksız...
  9. barodi

Panik frende neden düşülür

Dikkatimi cektigi icin sizlerle paylasmak istedim. Sukurler olsunki panik frende hic dusmedim. Bol bol pratik yaparim ama niyeyse dusmeyi beceremiyorum sanirim. Harbiden duz yolda giderken panik frenle nasil dusuluyor bi taktigi felanmi var bana ilginc geliyor saka yapmiyorum. Sebepleri ne...
  10. barodi

honda 500 r başlangıç motosikleti olurmu ?

Bugün eyüpten eminönüye doğru giderken yolda su birikintisi ve az ilerisinde viraj vardı. ışıklarda beraber kalktığımız cbr 500 r kalkışta bana baya fark attı . aslında atamazdıda ben sakin kullandığım için . neyse bu arkadaş ışıklarda kalkışta bana 100 metre kadar fark attıktan sonra az...
  11. barodi

Xj6 diversion f i kafa kafaya takas etmelimiyim ?mt07 2014 ABS ile

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-yamaha-mt-07-abs-aksesuarli-takas-olur-cok-temiz-265293866/detay Benim xj6 diversion f 29000 kmde aksesuarları, Orijinal Yamaha xj6 koruma takozu.550 TL Kappa çanta 31 lt taşıyıcı ve tablası .500 TL Siyah ön cam 100 TL Two...
  12. barodi

Yeni ehliyet verilirken (motosikletleri farkediniz ) yazılı cikartma versin emniyet

Düşunuyorumda simdi ne kadar ehliyet sahibi varsa tahmini 18 milyon ehliyet yenilenecekya. Arabalarin ön veya arka camina sari renkte ( Motosikletleri farkediniz ) yazili cikartmalarida ehliyet ile birlikte vermeleri. Ve bu yaziyi araclara zorunlu olarak takmalarini.Bu sayede azda olsa...
  13. barodi

Zorunlu trafik sigortasi mahkemelik oldu. Emsal teskil edecek insallah

Bir vatandas 304 tl den 704 tlye cikinca mahkemeye basvuruyor. Yuzde yuzun uzerinde zam olamaz. Ancak enflasyonla orantili olabilecegini soyleyip dava acti. Dava lehine sonuclanirsa bu dava emsal teskil edecek.hadi hayirlisi bekleyip gorecegiz.
  14. barodi

Profil isimleriniz niye değişik anlamı ne ?herkes ismini neye göre koydu ?

çooooookk fazla acayip isim var anlamlarını merak ediyorum açıkcası. yani siteye üye olurken neye dayanarak bu isimlerle üyelik açtınız? İlk ben başlayayım. niye barodi. çünkü zamanında trt 1 mi neydi barodi diye bir film vardı adamın adı barodi idi komedi filmiydi galiba. ismi hoşuma gitti...
  15. barodi

Venezuela ya yerleşiyorum ; çünkü ;;;;; çünküsü konuda saklı

[/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  16. barodi

Videodaki motosikletin markası ve modelini bilen varmı ?

motosiklet felan hikaye baskın 2 nin en iyi sahneleri. sonuna kadar izlemeyen kabız veya ishal olur umarım. ama videoda siyah motosiklete yazık oldu . konu dışı olmasın diye konu başlığını bu şekilde açtım. çok harika bir film.
  17. barodi

Mangal ateşiyle ısınırken köfte sucuk yiyelim 03.01.2016 bu pazar yer belgrat ormanı

Yaza veda kışa merhaba partisi yapalım . diye düşünüyorum. Bu pazar hava bulutlu ama kar yok . hafif yağmur gösteriyor. Hava sıcaklığı 5 derece mangal ateşiyle 15 20 derece olacak. köfte ve sucuk yanında soğan biber domates ekmek arası. tavuğa gerek yok tavuk çok uzun sürede pişiyor ve...
  18. barodi

Xj6 diversion f i birde 250 cc yi kullanmış arkadaşlardan dinleyelim bakalım nasıl ?

dün yani pazar günü eyüpte sokullu daha sonra oguzyaman ile çay içip biraz sohbet ettikten sonra ; kendilerinden benim motosikletimi test etmelerini istedim. Saolsunlar kısa bir test sürüşünden sonra açıkcası düşüncelerini merak ettim. özellikle 250 cc süren arkadaşlara test ettirdimki...
  19. barodi

Arka lastik kitlenirse Ön fren sıkmaya devam etmelimiyiz etmemelimiyiz?_

sizin fikirlerinizi alacağım. evet anket açıyorum. !!! Yolda ortalama 80 km hız ile , 70 60 km hızlada olabilir örnek verdim. ilerlerken karşınıza bir engel çıktı , ve kaçacak hiç biryer kalmadı. acilen durmanız gerek. abs de yok ve asıldınız panikle arka ön fren kombine ile sıkmaya...

Yeni mesajlar