Arama sonuçlarınız

1. barodi

dun gece iki motor kazasi gördüm yaralilar artcilardi.

Dun samatya hastanesine gitmistim emar icin. Ybr 125 ile iki kisi geldi.hizli geldiler acile. Bi baktimki artcinin cenesi ve yuzu kanlar icinde .belliki yuzustu dusmus.motorda ve surucude birsey yok.kaski vardi.ama artcida yoktu.neyse pansumandan sonra sargili bi sekilde ayrildilar .ayrilirkende...
  2. barodi

sınırsız gaz yagi arayanlar buraya gelsin !!!

400 gr motul zincir temizleme spreyine 30 tl vermek yerine gazyagina 1 lt 12 tl daha mantikli.2 veya 3 lt lik olarakta satiliyor dahada uyguna geliyor. Bayrampasada .yagcarsisi.com. Tel. 0212 614 30 80 http://www.yagcarsisi.com
  3. barodi

her ölümlü motosiklet kazasi beni motordan sogutuyor peki sizi ?

Biraz öncede yine bir motosiklet kazasi haberi okudum. Usta suruculer bile ölüyor .pistte bile ölenler oluyorsa motor surmek neyime diyorum bazen.hele hele istanbulda yuzde 90 i sinyal vermeden araba suren saga sola giden .vs.vs. Valla su istanbulda motor surmek zevk deyil iskence .bana kimse...
  4. barodi

samsunda motor kazası 1 ölü

http://www.canlihaber.com/samsunda-motosiklet-polis-aracina-carpti-kazada-1-kisi-oldu-3-kisi-yaralandi-25101h.htm
  5. barodi

yok böyle bir kaza

http://www.samanyoluhaber.com/web-tv/boyle-motosiklet-kazasi-gorulmedi-10125-video-haberi/
  6. barodi

kumkapı sirkeci arası sahil yolu gizli tümsekler kasisler dikkat !!!

her iki gidiş dönüş yolu üzerinde kesinlikle belli olmayan yeni tuzaklar kurmuş yollara kimliği meçhul kişiler dikkat edin. kesinlikle tümsek var kasis var gibi bir uyarı levhasıda konmamış!!! sahil yolunda 70 ile giderseniz panikle fren yaparsanız o tümseklerde düşme ihtimaliniz var. tümsek...
  7. barodi

seyir halinde sinirlenince nicin hiz yapar insanoglu ?

Bizler seyir halinde iken magandanin veya okuzun birine sinirlenince muhakkak bu siniri bertaraf etmek icin hiz yapariz. Sanki hiz yapinca o sinir yok oluyor gibimi hissediyoruz.yoksa rahatlamak icinmi? Gercekte ani olaylar karsisinda sinirlenince yuzde kacimiz sinirimize hakim...
  8. barodi

xj6 icin plasti dip uygulamasi

Xj6 divetsion f icin bu renk bir plasti dip uygulamasi yapmayi dusunuyorum. Yakisirmi ruhsata renk degisikligi yaptirmak gerekirmi motor beyaz bu resimdekide beyaz agirlikli Gerekirse kaca renk degisikligi ruhsatta yorumlariniza gore hareket edicem. Birde bu rengi fotoshoptan anlayanlar xj6...
  9. barodi

içinizden kaç kişi can kurtardı muhtemelen çoğumuz ve tekrar kurtarın şuan şimdi !!!

motorla ilgisiz bir konu yani konudışı ancak en çok reyting sohbet bölümünde yani izleme oranı lütfen şimdi hemen herkes pencerisinin veya balkonu varsa balkonunun mermerine oraya bir kap su bıraksın ve su bittikçe doldursun .belkide bu bıraktığınız su sayesinde kazadan korunucaksınız. çünkü...
  10. barodi

kılpayına 20 cm kala sakın uykusuz motor surme mecbur degilseniz

Gece calisiyorum 15 saat uykusuzluk sonucu hergun gidip geldigim viraji kaldirima 20 cm kala motoru hemen diklestirip kombine panik frenle kitlenmeden motoru dusurmeden yavaslayip coook sukur devam ettim. Dikkat edin hergun gittiginiz bildiginiz yollarda daha cok kaza olur diyolar inanmazdim...
  11. barodi

motosikletten soğuyanınız varmı ? arasıra soğuduğunuz bir neden varmi varsa sebebi ?

Ramazan da malum pek binmiyorum ancak bunun ramazanla orucla ilgisi yok. 20 yildan fazla zamandir atari salonlarindan pc ye ,play station 1 den 2 ve son olarak playstation 3 te oyun oynuyorum. yada ben oynadigimi saniyormusum. Takiii the last of us oyununu oynayana kadar .boyle bir grafik...
  12. barodi

insanlık ölmüş ! okumayla adam olunmuyor !

Cocukluk arkadasim artik son günlerini yasiyor ilaci kestiler kalbi hic calismiyor makinaya bagli bobreklerde iflas etti tum vucudu mosmor ve sarardi artik konusamiyordu.doktorlar yapicak bisey kalmadigini soylediginde sanki uzerimizden basimizdan asagi ates dusmustu . bizi her ne kadar tanisada...
  13. barodi

android uygulama komik yorumlar

Uygulama indirirken once yorumlara bakarim. Bazi yorumlar cok komik. Ornegin malumunuz sivrisinekler fena bu ara cogaldi. Sizinde varmi boyle yorum yapan komik soylemler yorumlarin oldugu uygulamalar Not.biriside bu ne bicim oyun amk demis oyun sanmis uygulamayi :queen:
  14. barodi

günübirlik gittiginiz hobi yerler

Günübirlik ben buraya gitmessem olmaz rahat edemem dediginiz yerler mekanlar mutlaka vardir. Resimli adresli olarak paylasirmisiniz belki bizde bu sayede o mekanlari ögrenir bizde belki rahat ederiz.
  15. barodi

motor icin android uygulamalari

http://m.tamindir.com/blog/motor-kullananlar-icin-faydali-android-uygulamalari_5793/?utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.motordelisi.com%2Fforum%2Fmotordelisi-genel%2F102711-motor-kullananlar-icin-faydali-android-uygulamalari.html
  16. barodi

yeter bıktık bu benzin zamlarindan

Her hafta zammı olur arkadas. Motoru yokus asagi veya belli bir hiza ulastiktan sonra boşa alarak sürsek benzinden tasarruf edelirmi? Motora herhangi bir zarari varmi ? Artik alternatif biseylere itiyorlar insanı itogluitler.
  17. barodi

ibb motosiklet sürücüleri icin pist kuramazmi ?

Çoğu motosiklet sürücüsünün hayalinden biride pistte sürüs yapmak zevkidir. kendini gelistirmek eksiklerini tamamlamak viraj sevenlerin ,virajda kendini gelistirmek isteyenler, vs icin bicilmis kaftandir. Ne yazikki istanbul park ta 20 dk surus keyfi % 108 zam ile 120 tl den 250 tl ye...
  18. barodi

ss ciler ile chopper kullananlar birbirini sevmiyorlarmi ?

Cevremde bu konu ile alakali konusmalara cogu kez sahit oldum. Elbette genel konusmuyorum ama sizde duydunuzmu boyle yorumlar :) Kim kimi cekemiyor he ? ::)) Not. Pespese iki konu actim ikiside kavgalik aman dikkat kirmadan
  19. barodi

asla ben binmem dediginiz motosiklet tarzi ve nedenleri?

Kimse kimseyi elestirmeden yorum olursa iyi olur. Cunku zevkler ve renkler tartisilmaz .sadece nedenini soylersek . Cruser chopper asla binmiyicem tarz . sebebi gorunusleri birde sanki agir ve hantal gibi duruslari. O yuzdende bilgim bile yok bu tarz hakkinda. Sanirim yasam tarzi ile...

Yeni mesajlar