Arama sonuçlarınız

1. ethemm76

Cbf 150 ye uygun 41 diş arka dişli arıyorum.

Satan, satan servisi veya dükkanı bilen varmı arkadaşlar. İstanbul, Kocaeli Adapazarı, Yalova, Bursa civarları olabilir.
  2. ethemm76

cbf 150 den sonra cc yükseltenler. İzlenimleriniz ?

Özellikle daha önce cbf 150 kullanıp şu anda cc yükseltenler. Cbf 150 den sonra hangi marka ve model motorlara geçiş yaptınız. Yedek parça, servis hizmetleri ve yakıt tüketimi açısından, cbf 150 yi aratmayacak 250 cc kategorisinde en uygun terfi sizce ne olabilir. Terfi eden ark..lar cbf 150 den...
  3. ethemm76

19-04-2009 CBF 150 Bolu-Gölcük gezisi

19-04-2009 CBF 150 Bolu-Gölcük gezisi (420 km) Arkadaşlar, Kocaeli' nin Karamürsel ilçesinden yola çıkarak 2 cbf günübirlik bi Bolu-Gölcük gezisi yaptık. Günübirlik bir gezi ve yolumuzda hayli uzun olduğundan yola mümkün olduğunca erken çıkmaya çalıştık. Gün içersinde toplamda 420 km yol...
  4. ethemm76

Zincir yağları ile başım dertte. acil yardım..

Arkadaşlar zincir yağı için ne öneriyorsunuz ve zincirlerinizi nasıl yağlıyorsunuz ? Motoru yeni aldığımda ilk aldığım zin. yağı Castrol Chain Wax tı. Ama bu yağdan hiç mermnun kalmadım. Çünki yağdaki zincire yapışma vs özelliğinden dolayı çok kısa sürede zincirin üzerine bir toz tabakası...
  5. ethemm76

Moto..sürüş eğiticilerinden faydalı bilgiler..(videolar)

http://www.uzmantv.com/uzman/motosiklet-ileri-surus-teknikleri-uzmani-rahmi-barutcu/sorular/1#list http://www.uzmantv.com/uzman/motosiklet-ileri-surus-teknikleri-uzmani-rahmi-barutcu/sorular/2#list http://www.uzmantv.com/uzman/motosiklet-servis-ve-satis-sorumlusu-burak-uyumaz/sorular/1#list...
  6. ethemm76

Yamaha Ybr 125 in gösterge panelinden kullanan çin markası, ilginç..

Arkadaşlar bugün fuarın son günüydü ve kardeşimle Kocaeli' den fuara gittik. Kuba motor isminde bi çin veya taiwan malı olan (hangisi olduğuna emin değilim, ama muhtemelen çin) bi markanın commuter modelinde Yamaha Ybr 125 in gösterge panelini gördüm. Çok şaşırdım. Yorum sizin.
  7. ethemm76

Motosiklet almayı düşünen ark..lara tavsiyeler. Lütfen okuyun.

Motor almayı düşünen arkadaşlar, şunlara dikkat. Mutlaka kaç km de bir bakıma girdiğini, ortalama bakım maliyetlerini, belirli aralıklarla mecburen değişmesi gereken yedek parça fiyatlarını (dış lastik, fren balataları, ekzantrik zinciri zincir dişli takımı vs.) fiyatlarını. Sürpriz ağır bir...
  8. ethemm76

5 ay içinde cbf 150 ye 3. zam bugün geldi

Zannediyorum dolardaki durdurulamayan yükseliş fiyatların fırlamasına sebep oluyor. Bu gün web siteye baktığımda çok şaşırdım 3980 tl olmuş :( 3860 tl idi daha dün. Neden otomotiv sektöründe markalar arka arkaya indirimler ve kampanyalar yaparken honda motosiklet böyle fiyatları fırlatıyor bu...
  9. ethemm76

Motoru arıza yapıp yolda kalan arkadaşlar, deneyimlerimizi paylaşalım.

Slm arkadaşlar, aranızda yolculuk anında, motoru arıza yapıp yolda kalan varmı ? Motorunuzun marka ve modeli km si nedir ? Motorunuzun arızası ne idi ? Devamında başınıza neler geldi ? Ne gibi arzılar veya dikkat edilmeyen hususlar buna sebep verebilir ? En büyük korkum bu, olur olmaz bi...
  10. ethemm76

Standart buji ile iridyum buji arasındaki farklar nelerdir ?

Arkadaşlar bilenler varsa yazabilirmi =? motorum 5000 de. 8000 bakımında buji değişimi var. Bu bakımda iridyum buji temin etsem ve değiştirtsem. bana nasıl artılar sağlar. Performansmı-çekişmi-hızmı-yakıtta ekonomi mi-dahamı uzun ömürlümüdür standart bujiye göre ? veya daha farklı neledir ...
  11. ethemm76

8-10 gün çalıştırılmayan motor, bi kaç gün bekleyene nazaran neden zor çalışır ?

10 gün çalıştırılmayan motor,bi kaç gün bekleyene nazaran neden zor çalışır? Slm arkadaşlar, motorum dışarda branda altında duruyor. Havalar soğuk Şunu merak ediyorum. bu soğukta 1-2 gün beklettiğimde bu bi kaç gündür çalıştırmadığım motoru çalıştırmayı denediğimde hemen ilk marşta çalışıyor...
  12. ethemm76

bir moto fuarı daha varmış

Yer : TÜRKİYE- IFM Tarih : 19.03.2009 - 22.03.2009 Sektör : Otomotiv ve Yan Sanayii Ürünler : Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Ark.. lar bu fuara, bu ay içersinde gerçekleştirilen fuara katılan firmaların katılmayacağını duydum. Acaba çin mallarımı sergilenecek, ne dersiniz ? Başka...
  13. ethemm76

cbf 150 ye 4lü sinyal bağlayan varmı? Nasıl yapabilirim?

Beyler benim bi sorum var. Ben motora dörtlü sinyal taktırmak istiyorum. Bunu kendi yapan varmı ? veya nasıl yapılıyor. Kendi yapan varsa tarif edebilir mi =? Her hangi bi motor ustası bu işi yapabiliyor mu ? Çin malı eski motorumda vardı. Hep ışıklarda yavaşlarken ani yavaşlamam gerektiği...
  14. ethemm76

LS2 kaskı internetten satın alırken dikkat !

Arkadaşlar.. İnternetteki alış veriş sitelerinden 3 tane LS2 kast satın aldım. Havalar soğumaya başladığında fark ettim bu kaskların 2 si içine rüzgar alıyor, başım yolculuklardan sonra çok kötü üşüyor ve şiddetli baş ağrısı yapıyordu. Daha sonra bu kaskların neresinden ve neden soğuk...
  15. ethemm76

cbf 150 ye K&N hava filtresi takılabiliyor mu =?

Bilen varsa pls yazsın ark..lar..
  16. ethemm76

cbf 150 nin orj. 42 olan arka dişlisini 40 ile değiştiren varmı ?

Arkadaşlar.. cbf 150 me uygun 16 lık ön dişli İstanbul, Kocaeli ve Adapazarı illerinde aramama rağmen bulamadım. Bulduklarımda bizim mile girmiyor. Dolayısıyla orjinal olan arka 42 dişliyi 40 yapmaya karar verdim. 38 yapan arkadaşlar var.. 38 arka dişliyle performansın nasıl değiştiğini...
  17. ethemm76

q-ring veya did zincir vs.. orjinal zincirden farkları nelerdir ?

Slm arkadaşlar..1500 km de cbf 150 sahibiyim. orjinal zincirimin ömrü bitmeden bu zincirlerden temin edip değiştirsem mi ? Bu zincirlerin artıları nelerdir ? Bilenler paylaşırsa sevinirim..
  18. ethemm76

Yetkili servislere uzak noktalarda Honda kullananlar varmı =?

Arkadaşlar ben 1 ay önce cbf 150 aldım.. En yakın yetkili servise 70 km uzaklıktayım. Periyodik bakımları için aksatmadan götürebiliyorum sorun olmuyor, ama sürpriz bi arıza yaparsa diye korkuyorum. Benim durumumda olan honda kullanıocıları varmı ? Ben Kocaelideyim. Burası Türkiye' nin sanayi...
  19. ethemm76

cbf 150 ön arka orjinal dişli ebatları nedir ?

Bilen varsa pls yazsın.. 42 arka, 15 ön müş arkadaşlar şimdi öğrendim.. Teşekkürler.
  20. ethemm76

cbf 150 ön veya arka dişli modifiyesi oluyormu ? =?

Selam arkadaşlar.. Cbf 150 ye biraz daha fazla hız kazandırma veya daha yüksek hızlarda sabitliyebilmek için ön veya arkda dişili modifiyesi yapılabiliyormu =? Yapanlar varmı ? Memnunmusunuz ? Bir numaramı küçültüyorsunuz arka dişiliyi veya ön dişiliyi 1 numaramı büyültüyorsunuz ? Nasıl bi...

Yeni mesajlar