Arama sonuçlarınız

1. Ramazan Can

hyosung gt250r uzun yol artısı eksisi..

Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us arkadaşlar pazar...
  2. Ramazan Can

yolcu yolunda gerek... çirkin yollarda..

arkadaşlar şirketten güç bela uğraşıp bir hafta lık izin aldım... dedimki kendime ramazan evlenmeden önce her hafta yozgat a giderdin evlendin ne değişti.... bu sebebten yarin sabah 06- veya 07 surlarında yozgat a gitmek için yola çıkacağım... ist ank... elmadağ kırıkkale yozgat olacak...
  3. Ramazan Can

Yol arkadaşları aranıyor...

arkadaşlar hafta sonu eğer seferde olmazsam istanbul yozgat yapacağım.. cumartesi sabah 05,00 da pendikten hareket edip otobandan ankara , ankaradan samsun yolu üzerinden elmadağ kırıkkale yozgat a geçeçeğim..şefaatli kasabasında aile ziyareti yapıp pazar günü sabah dönüş yoluna çıkacağım...
  4. Ramazan Can

Elmalı barajına nasıl giderim.

arkadaşlar elmalı barajına balık tutmaya gideceğim fakat yerini tam olarak bilmiyorum..ümraniyeye yakın diye biliyorum ama nasıl gideceğim bilmiyorum... tarif edecek bir motosiklet kardeşi arıyorum... şimdiden teşekkür ederim...
  5. Ramazan Can

eski fotolara rastladım.

Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with...
  6. Ramazan Can

Arka sehpa lazım....

arkadaşlar hyosun gt 250 r motorum için arka sehpa almayı düşünüyordum fakat en ucuzunu 80 liraya buldum.. bana göre hakkı 50 lira fakat elli liraya yok... ya elinde çıkma olan varsa satacaksa alayım yada bana boyutları hakkında bilgi verin kendim yapayım....
  7. Ramazan Can

Buda benim çirkin....

Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 2007 MODEL ŞUAN 4700 KM YE GELDİ.. ÇİRKİN BİŞEY İŞTE...
  8. Ramazan Can

06/06/2010 pazar günü iznik gölüne gidiyoruz....!!!

başlıktan anlaşılacağı gibi sedat la iznik gölüne gitmeye karar verdik.. herhangi bir planımız yok.. yolda bizi neler bekler ne görürüz bilemiyoruz... kafamıza göre feribot veya karadan gideceğiz.... b bol sohbetli ve boll fotolu bir gezi olacağı kesin.. deli dolu macera seven motorcuları...
  9. Ramazan Can

06/06/2010 pazar günü iznik gölüne gidiyoruz....!!!

06/06/2010 sedat ile iznik gölüne gitmeye karar verdik... hiç bişeyi düşünmedik.. yani plansız bir gezi.... neyle karşılaşcaz ne yapcaz bilmiyoruz.. köfte yemek asıl aamacımız...:P:P:P duruma göre karadan veya feribot ile gitcez.... 7,30 da opet te (mehmetcik vakfı kurtköy) buluşup 8 de...
  10. Ramazan Can

baba kornasını yamaha ybr 125 e taktım....

uzun zamandann belli motoruma takmayı düşündüğüm baba kornasını bir kaç hafta önce oto pazarında uygun fiyata bulduk... aldık rolesini taktık akü yetmedi bağaja yedek 17 amperlik akü takviyesi yaptık olay çözüldü.... birde video çektik.... hem fark edilmek hemde polislerden devamlı kaçmak...
  11. Ramazan Can

çok acil yardımınıza ihtiyacım var...

arkadaşlar 2007 yılında sattığım motoruma 2005 yılında boğzaiçi köprüsü kaçak gecisi için ceza gelmiş.. motor hiç boğaziçi köprüsü kullanmadı ve 2006 trafiğe çıkışlı.... bu ceza yanlış nereye nasıl başvurmam gerekiyor itiraz için....
  12. Ramazan Can

cbf 25o orta ayaklık

arkadaşlar kankam cbf 250 almış...2005 model ve 700 km de kız gibi motor..... bir bayan motoru ve km den anlaşılacağı gibi çok az kullanılmış..orta ayaklığa ihtiyacımız var..çıkma veya sıfır uygun fiyatla arıyoruz.... konşuk motordan aldığımız fiyat bizi tatmin etmemiştir... eger elinde...
  13. Ramazan Can

16 mayıs cumartesi ankaraya gidiyoruz....

arkadaşlar sedat 57 ve ben 16 mayıs cumartesi günü ankaraya gidecegiz.... iki adet ybr ve bir adet çadır şimdilik yanımıza almakta karar verdiğimiz iki şey...amacımız bir depo bezin ile atamıza ulaşma... dönüş pazar günü yapılacak ve yorucu bir gezi olacak... gelmek isteyen arkadaşlara...
  14. Ramazan Can

Motorunuzda En Garip Ne Taşıdınız...

ARKADAŞLAR BEN YILLARCA KURYELİK YAPTIM... MOTORUMDA ÇOK GARİP ŞEYLER TAŞIDIM... KÖMÜR, ODUN , SOBA , KOLİLER VS. VS... ANLATSAM SAATLERCE OKURSUNUZ... MALUM TÜRKİYEDE YAŞIYORUZ... CBF 250 LİM İLE TAŞIDIĞIM KOLİLERİN RESMİNİ ÇEKMİŞTİM... 2,5 SENE ÖNCE... BUNA BAKIN VE SİZDE GARİP NE...
  15. Ramazan Can

Yeni Motoruma Kavuştum...... Küçüldük....

MERHABA arkadaşlar... beni tanıyaynınız var tanımayanınız var... yeni motorumu bir kaç ay önce aldım... yamaha ybr 125... küçüldük diyede yazdım.... çünkü bende her motorcu gibi küçükten başladım kademe kademe 1000rr a kadar çıktım... şimdi ise kademe kademe küçülttüm ve ybr 125 e kadar...