Arama sonuçlarınız

1. ERROR88

Honda Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

anlas çöptür 1757090343 2025 öncam arıyorum puıg kappa da olur hıc bır yerde yok alıp kullanan bırı varmı
  2. ERROR88

2. El Husqvarna Svartpilen 125 alınır mı?

alınır tabıkıde cok sekıl motor sorun cıkarmaz ben olsam alırdım
  3. ERROR88

250cc+, 0 motor tavsiyesi alınır

olan bu tavır ıle alakalıı durum değil sizin alınganlığınız bu sadece
  4. ERROR88

165 bin kilometrede motosiklet alınır mı?

motordan anlamayan ıcın dedığinşz daoğru anlayan bırısı ıcın yaptığım yorum zaten
  5. ERROR88

ABS deki büyük tehlike !!!

abs ıle kavga eden kımse kesın kaza yapması olası kısılerdır yıllardır abs den hıç şikayet etmedim ne arabamda ne motorumda motorunun abs sı sağlam calısıyor ıse hayatını kurtarır çin malı hınt malı abs lerden bahsetmıyorum boyuna abs yı devreye sokuyorsan sıkıntı buyuk abs devreye gırmeden...
  6. ERROR88

CC Yükseltmek İçin Kaç KM Deneyim Gerekli

En az 10,000 km de bır cc yukseltebılırsın km ıle bellı olmaz dıyenler ne dıyelım eşşek sudan gelınceye kadar kullan mı dıyecez ıllakı mantıklı rakamlar sunmak zorundayız cc yukseltırken 50 yada 100 değil 200 cc gıbı geçebılırsınız 125 den 250 yada 400 e veya 500 cc ye olabılır ordan 600 yada...
  7. ERROR88

250cc+, 0 motor tavsiyesi alınır

o paralara çok da bı secenek yok çin malı alırsın sadece zaten asırı memnunmussun çinden devam et ben olsam pcx alırdım sıfır yolda gıder en azından
  8. ERROR88

165 bin kilometrede motosiklet alınır mı?

çin malı olsa 20 bın km bıle çok fıyatı çok uygun ıse pıyasasına gore pcx parası zaten 200 olmuş alınır japon abartılır herkez motordan anlayacak dıye kural yok okuyup geçin baktır yağ yakıyor mu dıye al cık tur at en az 15 20 km gec gel bısı olmaz gez bıraz sorun yok sa hala al geç
  9. ERROR88

5000 TL kask önerisi

para olmayınca akıl seyahate çıkarmıs net
  10. ERROR88

oktay motor ve oğluşu

sizde bu motordan var demekkı konusmayı sonlandırmak ısterım kolay gelsın cevap vermek ıstemıyorum artık sorar öğrenirsiniz başka birine
  11. ERROR88

oktay motor ve oğluşu

olanı soyledim scoter ıle alakasını nasıl buldunuz bilmem gercek motorcu zaten almaz çin malı yenı baslayan genç tayfa alır 17 18 yasında
  12. ERROR88

SIFIR MONDİAL DRİFT L MARŞ SORUNU

bayıde bozulyor onlar ilk sahıbını beklerken direk bozuk saın alıyorsunuz :rolleyes:
  13. ERROR88

Itchy Boots'un Irak'ta motorunun çalınması

iki tespitte doğru ama
  14. ERROR88

Rider Club (RC) Kurmak için!

60 kısıden kımse bılmıyor buraya soruyorsan işiniz çok zor bulaşmayınn bence
  15. ERROR88

5000 TL kask önerisi

kova alırsın o paraya artık en az 15000 ı cıkar gerısı çöp
  16. ERROR88

oktay motor ve oğluşu

bu motoru alan da satan da motorcu değildir ikisinden de uzak dururum net konu kapanmıstır
  17. ERROR88

kol gibi dukati bakım ücreti(desmosuz)

Allahın dağında yolda kalmış nasıl eğlencelıdır sormaa asla honda dan baska motora para vemedım vermem de japon olsun camur olsun
  18. ERROR88

TVS Tormax (150 cc yeni)

TVS Tormax 150: Price & Technical Specifications PRICE 14.5 Million Rupiahs (roughly 70,000-75,000 Indian Rupees) On-Road Jakatra ENGINE Type: SOHC, 4-Stroke, 3-Valve, 148.7 cc Compression Ratio: 11.3:1 Bore X Stroke: 59.5 mm X 53.5 mm Power: 9.7 kW (13.2 Ps) @ 8000 rpm Torque: 12.5 Nm...

Yeni mesajlar