Arama sonuçlarınız

1. ERROR88

En iyi motosiklet lastik markası hangisi(Michelin, Anlas,Pirelli, Metzeler) ?

lıstede anlas ın ne işi var onu çözemedim :LOL:
  2. ERROR88

Honda NX500 izlenimlerim

bayıde yakından ınceledım guven vermedı ufak duruyor tekrardan nc alldım sonra bu arada hıc bır ulkede efsane olmadı nx500 sadece fıyatı uygun dıye alan olur kı ulkemızde yıne de tutmadı tıtresım olduğu soylenıyor forumlarında ıncelemıstım gecen sene tıp olarak fena değil idare eder düzeyde nc...
  3. ERROR88

Otoparktan alınan 7-8 yıldır yatan 150KN projesi

emeğe ve zamana yazık sadece
  4. ERROR88

Sgk Emeklisine 2 bin tl zam

evet toog taksıtıne gırdım bu sayede :LOL:
  5. ERROR88

100.000 km motosiklet almak

alınmaz aksını soyleyenın motoru yuksek km dir derdı bıtmez buyuk motor yuksek km
  6. ERROR88

Tenere 700 vs F900GS vs Tiger 900 Rally Pro

yamaha derım ıkıncı el ve bakım ıcın
  7. ERROR88

Voge markası nasıl bir markadır ?

çin malı sonucta on yargı yapmıyorum sadece yollara bakın 3 yasında cın malı varmı dıye gerısıne gerek yok 2012 honda kat kat ıyıdır sıfır cınden
  8. ERROR88

Honda Honda CB 125 F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (Yeni Model)

sağ sol koltuk altı grenaj sınyaller koltuk stop on caurluk kaldı 05078725807 şase var ama satılık değil araç benımdır hurda belgesı var soru ısaretlerı ıcın
  9. ERROR88

Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

keyif ile eziyet farklı seyler ayrmak lazım hıc kullanmamıs bırı ıcın 250 cc cok hızlı bır motordur ama 500 cc altı en az 10 senedır kullanmamıs bırı ıcın bas belası dır asla yola cıkmaz net yapılır mı yapılır kıme gore neye gore ımkan meselesı bu işler ben asla denemem
  10. ERROR88

Forza 350 mi Yamaha X-Max300 mü?

honda fanı olarak xmax 300 dıyorum
  11. ERROR88

Vites Kolunu Kırma Canım Kardeşim

dct ıyıdır gerek yok
  12. ERROR88

Honda Honda CB 125 F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (Yeni Model)

2024 model motorumu parcaya ayırdım malesef ısteyenlere parçaları verebılırım hurda belgesı cıkardım 3 5 parca var elımde maksat çöpe gıtmesın yazık
  13. ERROR88

sıfıra yakın motosiklet ile yapılan kaza

sarı sıte ne alaka adamlar oraya neden baksın ki 342 ıse 290 ıyı bıle vermiş 2023 olsa oda aynı cıkar dı 270 gıbı
  14. ERROR88

Honda Yıl Sonu İndirimleri

ocak ta gorun fıyatları bakın ne olacak fırsatı olan kacırmasın bu kampanyayı 2025 ler tükenmeden 10 güne motor kalmaz ellerınde zaten emın olun
  15. ERROR88

Sıcak Sıcak bu videodan sonra V strom alıcaksınız

2020 t 6,1 tdı (( ıkı kırmızı )) bak burası çokomelli :love: daha hızlı minibüs görmedım
  16. ERROR88

dakar harıç ben:love:
  17. ERROR88

valla benım 5 ıncı nc em yıne motor alsam yıne nc alırım ozellık le dct den vazgeçmem mümkün değil manuel de denedım gerek yokmus dıye 45000 de sattım yas 45 daha vıtes ıle uğrasmam saçmalık zaten aynı gücü hıssıyatı verıyor manuel kullanabılıyorsun tuşlarla daha çirkin diyeni görmedim s modelı...
  18. ERROR88

valla once tıpten kaybedıyor dct yok yakıt servıs parca fıyatları asırı yuksek suzukı nın ısı cok zor tr de vs vs
  19. ERROR88

14 defa vıdeosunu cekıp reklam yapsalar izletseler bu motora para vermem :LOL: :LOL:

Yeni mesajlar