Arama sonuçlarınız

1. overrider

Bu da benim icadım... Aynalarda görüş açısını artırma

Merhaba arkadaşlar, güvenliğimiz için aynalar çok önemli, fakat bazen göstermeleri gereken yerleri göstermiyorlar. Açıyı tam güzel ayarladığımızda bu sefer kolumuzun bi kısmını gösteriyor ve aynanın görüş alanı azalıyor. Bunun önüne geçmek için düşündüm ve icadımı beğenilerinize sunuyorum...
  2. overrider

Arka çanta ihtiyacı olanlara...

http://www.sahibinden.com/kappa_k49_sirt_dayamaWQQaXQQ11074870WQQpXQQdisplayitem
  3. overrider

Bozuk yollara HAYIR !

Arkadaşlar, devamlı içimizden birilerinin ölüm haberleri alıyoruz. Bir arabanın en ufak dokunması hayatımızı kaybetmemiz için yeterli sebep olabiliyor. İstanbul trafiğinde motor kullanmak çok tehlikeli. Trafik yoğun, E5'te istemsiz sağa sola yalpalamamıza neden olan boyuna kasisler mevcut. Bu...
  4. overrider

İçiniz rahat uyumak istiyorsanız...

Arkadaşlar bir süredir motorumu hırsızlığa karşı korumanın yollarını arıyordum, sanırım kesin çözümü buldum ve sizlerle paylaşmak istedim. Şimdiden olası değerli tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sanırım alabileceğim tüm önlemleri aldım. Gerisi tevekkülden ibaret... Kullandığım güvenlik sistemim...
  5. overrider

..VFR "kırmızı" VFR diye diye sonunda kavuştum...

Sevgili arkadaşlar, 3-4 gün önce kırmızı VFR'uma kavuştum. Allah herkese bu güzel heycanı nasip etsin. İlk motorum olan 3 aylık cbf 150 deneyiminden sonra bu motoru korkarak aldım. Haklı olarak yanlış yaptıpımı düşünebilirsiniz fakat benim de kendime göre haklı olduğum gerekçelerim var...
  6. overrider

Vergi Öderken Dikkat

Arkadaşlar, haziran ayında aldığım motrun devrini hemen almama rağmen gelir idaresi başkanlığının sitesinde motor hala eski sahibi üzerine görünüyordu. Birkaç kere telefon etmeme rağmen bunun normal olduğunu, birkaç gün içinde düzeleceğini söylediler. Bu arada temmuz ayı sonuna geldik ve temmuz...
  7. overrider

Vfr'si Olanlardan Acil Yardım!

Arkdaşlar, haftaya inşallah hayırlısıyla kırmızı bir vfr800'e sahip oluyorum. Bu motora topcase ve yan çanta taktırmaya nitetliyim. Kırmızı renkte sadece givi çanta bulabilirim sanırım. Maliyeti cebimi yakmasın diye hiç olmazsa aparatları 2.el yurtdışından getirtmeye niyetlendim. Bir tane zar...
  8. overrider

Eyong isimli moderatörün ilgisine...

Size Üstsüzler "YeniZelanda'da Motosikletlerle Resmi geçit Yaptı" isimli konuyu kilitlettiren şey neydi acaba ?