Arama sonuçlarınız

1. EsesLifan

Mcx'im üste 4lira ne gibi bi motor alınır

Merhaba arkadaşlar mcxi yeni aldım evet ama birden bire yetmiyo gibime geldi :) mcx(3)+4=7 bin tl 'ye ne gibi bi motor alabilirim biraz akıl verirmisiniz ya ne tarz düşünüyosun dicek şimdi bazı arkadaşlar ama inanın bende bilmiyorum :) chooper baktım biraz şimdi 250lilik chooperda alsam 150-160...
  2. EsesLifan

Çok acil yardım

S.a beyler biri motoruma takas önermiş netten motor honda slr 650 bu motor nasıl bi motor ?? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-orjinal-ve-masrafsiz-148469951/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true linkteki kırmızı olan motor nasıl acaba ? parça durumu yakıt...
  3. EsesLifan

Eskişehir antalya - mcx -

Merhabalar dostlar eskişehirden antalyaya gitmeyi düşünüyorum nisan gibi motorum mondial mcx sizce bu yolu gidebilirmi motorum ilk uzun yolum olucak yani 100km falan olmuştu daha önce bu ilk uzun olucak neler almalıyım nasıl yola çıkmalıyım 1 ayda anca hazırlanırım ben :) Motorun üzerinde böyle...
  4. EsesLifan

Zincir hakkında

Arkadaşlar mcxim var şu zincir ayarını biri anlatsın ya maşayı gevşetiyorum zincirin o taraftaki ayar vidası ne işe yarıyor sağdaki ne işe yarıyor önce hangisin sıkcam gevşeltcem detaylı anlatcak varmı maşayı gevşetmeyi öğrendim gerisini çözemedim :) yapıyorum bişeyler ama ayar tam oluyor...
  5. EsesLifan

1100 km oldu :)

Motorum 1100 km oldu ilk bakımını 500de yağ değişimi yaptırmıştım ilk zamanlar yağını biraz sık değiştirmek istedim yarın 2.ci yağ değişimine götürücem km 1100de yağ değişimi dışında bu kmde ne yapmalıyım ? 2.ci bakım bi nevi 2.ci bakımda ne yapmalıyım ? bide 1000km yi geçtim artık motoru biraz...
  6. EsesLifan

Mondial 250 mr destro nasıldır

Nasıl bi motordur bu hararet ve radyatorun su fışkırtma sorununu duydum aslı astarı nedir bu olayın mcximi yeni aldım ama takaslık bitane buldum almalımıyım sizce 2.ci nesilmiş mantıklımı sizce almak bu motoru pişman olurmuyum
  7. EsesLifan

250 tlye kadar mont tavsiyesi

Tavsiyelerinizi bekliyorum 4 mevsim olsa iyi olur :) 250tl az bi miktar ama bu fiyata alabilceğim en iyi montu almak istiyorum :cat:
  8. EsesLifan

Ses montaj mı ?

Dicem ama sesin geldiği kadarda hız var :/ Ama bukadar büyük bir makina o 10-15cmlik yerlerden nasıl geçiyor bisikletin zor geçebileceği yerlerden adam gaz kesmeden geçiyor :/ çarpıyorda müzikten küfürleri duymuyozmu ki kaçıveriyor galiba :) ben pek anlamadım fizik kanunlarına aykırı bi video ya...
  9. EsesLifan

Hatamı yaptım :(

Mcx aldım biliyosunuz ve ilk yağ değişimi yani 500km den sonra pek rodaj dinlemedim ilk yağ değişimine kadar 1-2kere gazlamışımdır ama yağ değişiminden sonra pek rodajı tınlamıyorum 1000km oldu ve 500kmden beri normal bikaç binde motor gibi kullanıyorum 7-8bin devirlerde falan sorun olmadı...
  10. EsesLifan

Abi çok iyi yaaaaaa

Bu nedir abi ya çok iyi oynuyo resmen altında 10kiloluk bisiklet varmışçasına oynuyor ya
  11. EsesLifan

Sulu akü

bugüne kadar hiç sulu akü kullanmadım yeni motorumun (mcx) aküsü sulu ayda bir kontrol falan diyorlar nasıl yani biri anlatabilirmi sistemi
  12. EsesLifan

800 km MCX eskişehir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-kredi-borcundan-dolayi-acil-151826363/detay/
  13. EsesLifan

Mondial Mcx

Mcx modeli motoruma dijital gösterge yapma imkani varmi arkadaşlar ya yapabilmek saglikli ve doğru gosterirmi ki
  14. EsesLifan

Mcx'e göre tiger egzoz

Mcxe uygun tiger marka orta fiyatlı güzel sesli bi egzoz arıyorum link atabilcek varmı sorunsuz teslim alabilceğim bi link
  15. EsesLifan

Kütahyalı ve gitmiş olanlar içeri

S.a arkadaşlar yarın kız arkadaşımla beraber yeni motorumla kütahyaya gezmeye gitmeyi planlıyorum orda nerelere gidebilirim gezilcek yerler ? güzel büyük park olabilir çarşısında güzel bi ünlü cafe söyleyebilirsiniz müzeler olabilir :)
  16. EsesLifan

Bikaç sorum olucak...

Mcx modeli motorum var ilk bakıma götürücem kurye işi yapıyorum ecza deposunda ve 8-7 çalışıyoruz pek zamanım olmuyo motorcuya git gel falan o yüzden 2.ci bakımda yaptırmayı düşündüklerimide 1.ci bakımda yaptırıp aradan çıkarıp kafam rahat olsun istiyorum. Koruma demiri, Kırmızı spor elcik...
  17. EsesLifan

sifir motorda moral bozuklugu 150mcx

Sifir mcx aldim jikleyi aciyorum hic bi hareket yok bu modellerin jikleleri nazil bosunami telaş yapiyorum yoksa bozukmu .s 3kadrme bunun jiklesi orta yuksek farketmiyor acsamda kapatsamda devirde gram kipirdama olmuyor calismasinida sanirim hafif yarari oluyor nazil jikle anlamadim bilgi...
  18. EsesLifan

Yeni motoruma yan çanta arka çanta ve bikaç bişey daha

Yeni aldığım mcxe yan çanta (kibar bişey istiyorum motorun üstüne saplanmış gibi durmamalı şöyle dikdörtgen şeklinde üstten açılır şekilde yan çantalardan ucuz bişey varsa link koyabilirmisiniz kalite önemli değil ucuz olsun yeter :D ) arkaya bagaj olucak ama arka bagajı koltukla birleşik...
  19. EsesLifan

plakayı ruhsatı aldık amaa...

Ruhsatta muayene tarihini yanlış yazmışlar yarın gitcem hallettircem benden ücret almazlar demi :/ 2019 yazmışlar :D
  20. EsesLifan

Yeni canavarım:)

Sonunda rks mi mcx mi derken mcx aldım :) 3400tl plaka ruhsat sigorta dahil aldım motoru tam aldım kar yağdı zor geldim eve kadar tepede kalıyo evde kaya kaya geldik allah korudu kazasız belasız garaja kapattım motoru :) plakamıda çarşambaya kadar çıkartcaklar :) arka fren disk biraz alışmakta...