Arama sonuçlarınız

1. S

Mondial MCT 250 çalışmama sorunu

Arkadaşlar merhaba 2 ay önce Mondial 250 MCT aldım motor 2005 model ve 39.000 de tanıdıktan aldık sayılır motorun her hangi bir arızası bulunmuyordu, son 1 aydan beri 4 kere Minibüs ile servise gitti çalışmadığı için, 2 gün üst üste motor durursa çalışmıyor, Sakarya Mondial servisine toplamda...
  2. S

Kararsızlık :)

Merhaba sanırım model sayımı 3 e indirdim Kymco Agility 125 ( 100.000 garantisi var dehşet bir şey ) Suzuki AN 100 ( marka ama parçası çok pahalı ) ve Honda Today 50 ( çok az yakıyor ve vergisi yok diye tercih etmeyi düşünüyorum ) bu modellerin servis ağını öğrenme imkanım var mıdır ...
  3. S

Mondial 125 KV

Merhaba aradığım model Mondial 125 KV, Bilginize
  4. S

125 kv

Arkadaşlar merhaba, KYMCO alacaktım ama biraz daha düşünmek istiyorum, mondial 125 KV ile arasında çok fark var, ilk motorum olacak düşme ihtimali olabilir sürtme ihtimali olabilir, KV Kymco dan daha bir tatlı gözüküyor, ama aklıma takılan sorular var, buradaki forum da bile çok az konuşulmuş...
  5. S

50lik aglity

Merhaba arkadaşlar; İlk motorum olacak Agility 50 ve 125 arasında çok kararsız kaldım tek kullanacağım arkamda kimse pek olmayacak şişli etiler şişli beşiktaş şişli taksim ağırlık lı olarak yapacağım yollar, hem bu yollar da hem istanbul trafiğinde 50 lik ile ne gibi bir sorun yaşarım misal...
  6. S

İlk motorum ne olmalı

Arkadaşlar merhaba; Motor almak istiyorum ama biraz yabancıyım bütçem 2000 civarı ve taksitle alabileceğim, biraz eleme yaptım ama ne kadar doğru oldu bilemiyoru, a:)...

Yeni mesajlar