Arama sonuçlarınız

1. S

En güvenli kask Kross kask mıdır

Nette olsun birebir olsun kasklara bakıyorum kross kask hariç diğerlerinin yapısı aynı, ama kross kasklar yapılı çene koruma olsun çok geniş açılı, sizce en korumalı kask kross mu,
  2. S

Bu araba nasıl

Dostlar, Hatırlayan var ise, arabam pert olmuştu, yeni araç bakıyoruz sizce bu nasıl http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ilk-sahibinden-c2-spor-paketli-77193076/detay/
  3. S

Yaza hazırlık

Beyler merhaba Motor 2-3 aydan beri yatıyor, yarın bir gün servise götüreceğim, nelerini değiştirmek lazım sizce ? MCT 250
  4. S

İphone 4 S

Arkadaşlar merhaba İphone 4 S almak istiyorum, 1200 den 2000 i aşan bir fiyat skalası mevcut, alırken nelere dikkat edilir, özellikle şuna bakılır gibi bir şey bilmiyorum http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-4s-16-gb-kampanya-76790056/detay/ Düşündüğüm ilan...
  5. S

Ev Arkadaşı

Dostlar selam 2 sene civarı bir süredir Sakarya da çalışıyorum, işler yolunda gitmedi şu an İstanbul a dönmek istiyorum, tekrardan ev açmak bana çok pahalıya patlayacağı için bir eve arkadaş olmak istiyorum, şu an iş aramaktayım, neresi olacağı belli değil, merkezi bir yerde ev arkadaşı arayan...
  6. S

Ders çalışma planı

Sevgili arkadaşlar merhaba 31 yaşındayım bu sene KPSS ye hazırlanıyorum, derslerden çok kopuğum önlisans mezunuyum inş. olacak, kursa gidiyorum kurs hafta sonu, hafta içi akşam ders çalışmak istiyorum, ama bir plan yapamadım, 3 gün Mat. diğer günler diğer derslere mi bakmam lazım nasıl bir plan...
  7. S

KPSS Tekniker Maaşı

Arkadaşlar Ben teknikerim, yani MYO Bilgisayar Programcılığı mezunuyum, bu sene KPSS ye gireceğim, merak ettiğim cevap, bir teknikerin aldığı maaş ne kadar dır ? Nette araştırıyorum her yerde farklı yazıyor http://www.harbiforum.org/gundem/138298-2012-memur-maaslari-zammi.html Bu liste...
  8. S

Motordan daha heyecanlı sanki :)

http://www.youtube.com/watch?v=GzXVLbs41Ew&feature=player_embedded
  9. S

Bayanların araba sürmesi ve annem :(

Bu dünya da bir motorum vardı birde arabam :) Annem sağolsun araba göz göre göre gitti, Allaha şükür anneme bir şey olmadı, annem ehliyetini 1990 da aldı o zaman da beri de kullanır ama manuel arabası vardı, otomatik sürmemişti, bende otomatik var, bugün annem arabayı aldı otoparktan çıkaracak...
  10. S

KPSS

Sevgili arkadaşlar merhaba 1980 doğumluyum, bugüne kadar özel sektörde çalıştım ama artık KPSS ile bir yere girmek istiyorum, kafamı karıştıran bazı sorular var, ben MYO mezunuyum Bilgisayar Teknolojileri, ben standart memur olmak istemiyorum alanım ile ilgili bir yer seçme imkanım var mı ...
  11. S

Hyosung Kanuni bağı

Merhaba dostlar, Hayalimde ki motor Hyosung GV 650, inşaAllah alacağım, ama kanuni ile ne gibi bir bağı var, bunu çok merak ediyorum, nette araştırdım ama pek sonuca ulaşamadım, ve Hyosung aslen nereli. Saygılar
  12. S

Arabama LPG taktırmak istiyorum

Arkadaşlar merhaba Elime bir miktar para geçti ( kaaaaç sene önce borcumu alabildim :) ) bende aracıma lpg taktırmak istiyorum, araç 2005 model Suzuki Alto 1.1 GLX Otomatik, sizce ne taktırmalıyım ne kadara mal olur vs. bilgili olan arkadaşlar fikirlerini söylerse çok sevinirim. Sevgilerimle
  13. S

Arkadaşlık ilişkisi nasıl bir ilişkidir

Arkadaşlık ilişkisi nasıl bir ilişkidir, hani o kanka denilen enlerden bahsedersek 1. Arkadaşlık karşı tarafın hatalarını görmemeye dayanır, bu arkadaşlık türü bir nevi baba oğul anne oğul ilişkisi gibidir, arkadaşınız size hata yapabilir, ama sevginiz bu hatayı kapatacak ve görmezden gelmenizi...
  14. S

Dizlik tercihi

Dostlar Hangi marka model tercih edeyim, Bütçem ne kadar olsun bu iş için Beden farkı sanırım yok değil mi ? Yardım edebilirseniz çok sevinirim.
  15. S

Marka iptali

Merhaba sevgili arkadaşlar Makine MCT 250, benden önce ki sahibi marka iptali yapmış, ama bazı yerlerinde hala marka duruyor, 1. Çamurlukta 2.Ön amortisör de 3. Tank ta Bunları yarın çıkarmayı düşünüyorum, hangi madde ile çıkartmam lazım, motora zarar vermek istemiyorum çünkü, veya işi...
  16. S

RAMZEY QM 200 Cross EN TEMİZİ sahibinden ( SAKARYA)

Yağı ve bakımları her kullanımdan sonra özenle yapılmıştır. Muayenesi yeni yapıldı. Arka stoplar sinyal ve plakalık sıfırdır. Ön arka lastikler enduro-cross tipidir , lastikler sıfırdır pıtpıtları üzerinde.Lastik masrafınız yoktur. 2750 TL 'ye mayıs 2011 'de aldım. muayene ve bakımlar lastik...
  17. S

Debriyaj ayarı

Sevgili arkadaşlar Pazar günü baskı balata değişmişti, usta debriyaj ayarını da değiştirmiş, ben ayarı en gevşeğe sanırım öyle deniyor yani çeker çekmez yola çıkıyor ben böyle istiyorum bu şekil ayar yaptım bunun motora bir zararı olur mu ? Saygılarımla
  18. S

Baskı Balata

Arkadaşlar merhaba Pazar günü baskı balata değişti, değiştikten sonra sanki ses geliyor motordan yani 1 2 3 yapıyorum sanki bir şeylerden ses geliyor boşa alıyorum ses kesiliyor, neden olur sizce, vites te iken ses geliyor yani boşa attığımda ses kesiliyor. Saygılarımla
  19. S

Yedek depo

Sevgili arkadaşlar merhaba Makine MCT 250, şimdi ben benzin aldığım zaman önce yedek depo mu doluyor, yani benzin bitti, ben yedeğe çevirdim belirli bir süre gittim, sonra pompa da benzini doldurdum asıl depo ya çektim önce yedek sonra asıl depo mu doluyor. Anlatabildim umarım :)
  20. S

Motor seçimi

Sevgili arkadaşlar merhaba Kuzenim motorunu sattı, Ninja vardı, chopper almak istiyor, 10.000 lik bir makine bakıyor. Model bakıyoruz ustalar ile görüşüyoruz size de sormak istedik, belirlediğimiz modeller arasında Kymco 250...

Yeni mesajlar