Arama sonuçlarınız

1. lycantrophic

Milas Ören'den Fethiye'ye

Selam arkadaşlar; yarın sabah erkenden Fethiye'ye gidiyorum. Akşam da kalacağım. Saklıkent ve Ölüdeniz olmazsa olmaz ziyaret edeceğim yerler arasında. Bunlar dışında, nerelere gitmemi, neler yiyip içmemi; nerede kalmamı tavsiye edersiniz? Ucuz bir pansiyon bulup orada kalırım tahminen...
  2. lycantrophic

Sakallı fırıncılar

Başlığa bakıp motosikletle ne alaka diyebilirsiniz; ama bugün BBC'de bu addaki bir programa denk geldim. İki tane sakallı göbekli eleman ingilterede BMW endurolarla gezip gittikleri yerde pasta börek kurabiye vs. yapıyorlar. Bol bol tereyağı şeker kullanıyorlar kolesterol filan sallamadan...
  3. lycantrophic

Şöyle bir tarz yapamadım gitti. :)

RdIAUTv8BOo
  4. lycantrophic

Marş sorunu?

Merhaba; 2012 model GV250'mde son 15-20 gündür sorun yaşıyordum. Sabahları motor soğukken marşı çok zor alıyordu; marşa basınca tık tık ses geliyordu ondan sonra bir anda marşı alıveriyordu. Debriyaja bağlı kablo mu sorun yaratıyor diye düşündüm daha önce sıkıntı olmuştu ondan çünkü; ama...
  5. lycantrophic

Bir varmış bir yokmuş...

Bir varmış bir yokmuş bir Prens, dünya güzeli bir Prensese "Benimle evlenir misin?" diye sormuş... Prenses HAYIR cevabı vermiş ve prens ömrünün sonuna kadar hep mutlu yaşamış ve motosiklet kullanmış ve avlanmış ve araba yarışı yapmış barlara takılmış yarı yaşındaki kızlarla çıkmış ve viski...
  6. lycantrophic

13.06.2012 Sakarya'dan Milas'a gidiyorum

Dün gaza geldim izin aldım Milas'a bizimkilerin yazlığa kaçıyorum yarın da. Balıkesir üzerinden gitmeyi planlıyorum. Kamp malzemelerim yanımda olacak; balta çadır ocak vs... artı yiyecek içecek alacağım. Patlak lastik köpüğü yanımda. Dönerken de iki dün boyunca sahilden yavaş yavaş gideyim diye...
  7. lycantrophic

Anadolu Hisarı-Kavağı-Feneri

Hazır Adapazarı'ndan İstanbul'a aile ziyaretine gelmişken pazar günü de bir boğaz turu yapmak istedim. Umarım fotoğraflar hoşunuza gider benim için rahatlatıcı bir gezi oldu. image host gif hosting free picture hosting gif hosting jpg upload jpg upload jpg upload upload pictures picture...
  8. lycantrophic

Bursa'da motosiklet kazası

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, motosikletle seyrederken tankerle çarpışan genç ziraat mühendisi hayatını kaybetti. Tesadüfen yoldan geçerken ölen gencin ağabeyi olduğunu gören genç kız fenalık geçirdi. Edinilen bilgiye göre, iki ay önce otomobilini satıp motosiklet alan Hüseyin Şengün (32), dün...
  9. lycantrophic

Cruiser ve ses sevdası

Tamam ben de motorda tok orta karar bir pat pat pat sesi severim, mesela standart bir Harley'nin sesi hoşuma gider. Ama geçen gün bir kafeye girdim; oraya da ismi lazım değil bir cruiser grubu gelmiş. Motorların egzoslarıyla öyle oynamışlar ki giderken resmen uçak gürültüsüne yakın bir ses...
  10. lycantrophic

Yeni bir gün maalesef yine bir kaza haberi

Kartal’da meydana gelen kazada, BMW marka otomobille bir motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken arkasında oturan eşi hayatını kaybetti. Kaza dün Sanayi Caddesi üzerindeki ışıklarda meydana geldi. İddiaya göre Gökhun Kayalı’nın kullandığı motosiklet, ışıklarda Ali...
  11. lycantrophic

Darth Vader'ından olsa alınabilir

http://udreplicas.com/index.php?option=com_content&view=article&id=61 Motor üzerinde pek kullanışlı olmaz gibime geliyor görüşü çok kısıtlarmış gibi sanki, ama yine de siyahı hoşuma gitti. Batman de var sitede. :queen::queen:
  12. lycantrophic

Mecburi İstikamet: Kütahya

Geçen perşembe bir evrak temini için mecburi olarak Sakarya'dan Kütahya'ya gittim. Askerliğimi yedek subay olarak Kütahya Er Eğitim tugayında yapmıştım, 3 yıl sonra motorla dönmesi enteresan oldu. Amacım daha uzun gezmekti; ama saatlerce bekletildim maalesef. Giderken de 104le radara girmişim...
  13. lycantrophic

Radar Saçmalamaları

Günaydın arkadaşlar. Dün acil bir evrak almak için motorla Sakarya'dan Kütahya'ya gidiyordum. Bilecik yakınlarına gelirken yolda araba için hız sınırını 110 olarak gösteriyordu. Ben de 100le rahat rahat gidiyordum. Bir kamyonun yanından geçerken radar pusucusunu farkettim. Sonra az ilerde hop...
  14. lycantrophic

Elcik montajı?

Şu elcikten sipariş vermek istiyorum da montajı zor olur mu? Yarım saat bir saat uğraştım diyenler var. Nasıl yapılır nasıl edilir? Var mı tavsiyesi olan? http://www.anesmotor.com/?urun-624-Rizoma-Elcik-Universal.html
  15. lycantrophic

Harley Davidson belgeseli

79twzhOXlJQ
  16. lycantrophic

Bu da ereksiyon davası!

ABD’nin California Eyaleti’nde yaşayan Henry Wolf, BMW’yi ve koltuk dizaynını yapan Corbin Pacific firmasını, motosikletin koltuğu nedeniyle dava etmeye hazırlanıyor. 4 SAAT KULLANDI VE... Wolf, 2010 yılında kullandığı, 1993 model motosikletin koltuğunun öne doğru çıkıntılı olduğunu ve bu...
  17. lycantrophic

Kart ücretini geri istedi banka intikam aldı!

Sakarya Karasu'da esnaflık yapan Seyfettin Ayar, 60 liralık banka kartı aidatına itiraz etmesinin ardından kendisine gelen icra kararı ile şoke oldu. Karasu Tüketici Hakem Heyeti tarafından kart ücretinin iadesine verilen kararın ardından banka tarafından dava edilen Ayar’dan mahkeme masrafları...
  18. lycantrophic

Rasgele bir Karadeniz turu.

Evden çıkarken sadece köy yollarından Karadeniz'e çıkıp doğuya doğru yol almak vardı aklımda. Keyifli bir gezi oldu; paylaşmak istedim. :) Yola çıktım Sakarya köylerinden nereye gittiğimi çok da bilmeden ilerledim. Mor çiftlikmiş burası. Hayatlarından bezmiş hayvanlar. Her yol...
  19. lycantrophic

Biber gazı yapımı

İnternette ayı spreyi diye geçiyor ama trafikteki ayılara da yarar belki. :) 1- Çok ağır bir parfüm ya da kolonya bulun (hacı yağı mesela) 2- Kırmızı biber alın ya da toz halinde acı sos da olur. 3- Sirke alın. 4- Kolonya ya da parfümün şişesini alıp sağlam bir karıştırın. 5- Kırmızı biber...
  20. lycantrophic

İstanbul'da fırtına...

Kıyamet alameti bunlar; motosikletle trafiğe çıkmazsa bugün insanlar daha iyi olacak gibi. Motosikletle çıkacaklar da ekstra dikkatli olsun lütfen. "Boğaziçi Köprüsü'nde kontrollü ulaşım sağlanıyor Fırtına yüzünden geçici bir süre için Boğaziçi Köprüsü iki yönlü olarak trafiğe kapandı. Bu...

Yeni mesajlar