Arama sonuçlarınız

1. ümit_150_zc

istanbul'da deprem 5.1 şiddetinde

merkez üstü tekirdag olmak üzere istanbulda 5.1 şiddetinde deprem oldu.. şuan hastanede nöbetteyim sallandıgımızı beya hissettim..
  2. ümit_150_zc

kask ve yüz alerjisi...

slm herkese...ben orta seviyede bi kask kullanıyorum ls2 veya gdr marka kaliteli bi kask almaya karar vermiştim..bi kaç yerde denedim yanlız suan kullandıgım kask kulak altını bogazın yarı kısmına tam yapışmadıgı için yüzümde herhangi bir alerji olmuyor..tabi hafif kızarıklar haricinde..ama bu...
  3. ümit_150_zc

sis farı(3x1 powe led)

slm herkese..belki çok basit bir işlem ama konu açsam mı açmasam mı diye düsündüm ve açmaya karar verdim.. karaköyden 3x1 power led aldım ..12 w ile çalışıyor..genelde igne uçlu spotlar var...benim aldıgım startel duylu 220 woltluktu ordaki adam içini degişim 12 voltluk yaptı..igne uçlular çok...
  4. ümit_150_zc

motorsiklet mektup yazsa idi !!

MOTOSİKLET MEKTUP YAZSA İDİ... Mektubuma başlarken, önce büyüklerim olan, otomobil, jeep, minibüs, midibüs, otobüs, kamyonet, kamyon ve tır'ları saygıyla selamlarım. Beni soracak olursanız pek iyiyim diyemeyeceğim. Aranızda telef olmadan ...yürümeye çalışıyorum, biliyorsunuz ben içinizdeki en...
  5. ümit_150_zc

sanırım yapamayacagım, hayal kırıklıgı :((

3 gün önce scooteri mi sattım mondial 150 zc satma sebebim hem parçasının artık üretilmemesi hemde vitesli motor alıp hem ekonumik hemde vitesli motor kullanmayı ögrenmenin zamanı geldigini düsündügüm için..mondial 15 dirift aldım vitesli motor hayatımda hiç kullanmadım ^^hatta bi konu açmıştım...
  6. ümit_150_zc

satılık mondial 150 zc

motorumu satıyorum mondial 150 zc 2007 model 7000 km de.detaylı bilgi için linki tıklayım..mt üyelerine bişiler yaparım fiyat konusunda http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-tertemiz-150-zc-77656287/detay
  7. ümit_150_zc

hem benzinli hem elektrikli scooter yuki den

YUKI firması Elektrikli ve Benzinli çalışabilen Hibrit bir scooteri satışa sundu. İlk Hareketi Elektrikle başlatıp hızınız belli bir sürai aşınca Benzinli motor devreye giriyor. Benzinli moda geçtiğinizde yol yaparken araç aynı zamanda Aküsünüde şarj ediyor. YUKI Kral serisi Uranüs Hybrit...
  8. ümit_150_zc

vitesli motora geçiş ve yardım!!!

merhba arkadaslar..ben yaklasık 1 buçuk yıldır scooter kullaniyorum 150 zc..bu yazada vitesli motorla girmeyi düsünüyorum motor olarak ta mondial 125 drift düsünüyorumm..birazdaha para biriktir japon alin demeyim 2000 lirayi zor tamamladim :)ben suana kadar hiç vitesli motor kullanmadım nasip...
  9. ümit_150_zc

o agrasif motorcunun yaptigina çokşaşırdım.

slm..bugun sabah şahit oldugum bi olayı sizinle paylaşmak istiyorum..ayazagadan 4 levente minübüsle giderken maslak itü nün orda bi motorcu minübüsü sollamak için yol istedi kurye degildi doradonun bmv ye benzeyen kalıplı scoterinden kulanıyodu sahıs neyse yol istedi bindigim minübüs ilk yol...
  10. ümit_150_zc

1000 lik suziki taklit:))

izlerken çok güldüm bi okadarda begendim bravo vallahi antepliye :)) ---------- Post added at 11:33 ---------- Previous post was at 11:31 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=vdYeT11UrFg&feature=related üstte olmadı burdan deneyeyim
  11. ümit_150_zc

çin malı motor sahibi konu açmaya görsün ...

mrhb arkadaslar..çin malı motor sahipleri konu açmaya görsün insanlar sorunlarini dile getiriyolar konu aliyor çin japon kiyaslamasi bu nedir anlamadim..her markanin yeri belli nedir bu anlamadim??yok honda olsaydi söle olmazdi yok su olsaydi söyle olmazdi..kim ister motorunun sorun çikarmasini...
  12. ümit_150_zc

bir çıngınlık yaptım çıktım yola; düştüm :)

slm herkese..aksam işe motorla gittim hava yagmurluydu gece nöbette başladı kar yagmaya sabah ldu her yer kar eve motorla mı gitsem otobüslemi gitsemd erken otobüsle gitmeye karar verdim..durakta otobüsü bekledim ne geelen var ne giden birkaçtanede motor gördüm cesaretlendim dedim motorla...
  13. ümit_150_zc

hella micro de sis farı.. bilgi??

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-hella-micro-de-yardimci-sis-lambasi-63230318/detay/ arkadaslar bu ilandaki hella micro sis farı hakkında bilgisi olan varmı ..nekadar enerji harcar?kaç vat tüketir??aküye zarari olurmu??direk baglasak motor tesiisatina...
  14. ümit_150_zc

millet vekilleri dokunulmazlıgı...

mrhb arkadaslar..su sıralar gündemi yogun bi şekilde ilgilendiren bi konu var millet vekili dokunulmazligi kaldirilmalımı?? benim düsüncem kaldırılmalı bu devletin miilet vekili polisine tokat atıyosa yargılanmalı..nasil bu milletin insanı hakaretten veya daro tan yargılanıyosu bu devletin...
  15. ümit_150_zc

scooter & touring arasindaki aydinlatma(far) farkı

yaklasık 1 yıldır scooter motor kullanıyorum.ve aydınlatmadan oldukça şikatyetçiym..suana kadar duyduklarım scooter lerin aydinlatmasi touring veya vitesli motorlara göre kötü olmas neden peki?sonuçta 150 lilik bir scotorda videsli motorda bulanan akü veya alternötör yokmu.bunlarin ikiside ayni...
  16. ümit_150_zc

ehliyet alımında izlenecek yol ?

slm herkese.ben b ve a2 ehliyet alıcam..bütün sınavları geçtim yazılı ve dreksiyon dosyam çıkmak üzere.Dosya çıktıktan sonra ilk olarek nereye gitmeliyim nereye ücret ödemeliyim izleyecegim yolu bana ayrıntılı bi şekilde yazacak arkadas varsa şimdiden çok tesekkür ederim...forumda bu konu ile...
  17. ümit_150_zc

motor yıkama ve bakımında dikkat edilecek hususlar

slm mt dostları..motor yıkamada tanzikli su kullanmanın zararları varmıdır.. su ile yıkarken nelere dikkat edilmelidir..birde parlatma amaçlı kullanılan ürünlerin ne gibi zararı veya yararı olur..
  18. ümit_150_zc

150cc scoter için egzoz arıyorum.

slm mondial 150 zc motorum için scooter egzozu aryorum.temiz ve uygun fiyata varsa alabilirm.tesekelr
  19. ümit_150_zc

slm ben istanbuldan ümit

mrhb motorsiklet tutkunları..ben istanbuldan ümit..mondial 150 zc sahibiyim.istanbul şişlide özel bi hastanede saglık memuruyum.motorsiklete yeni baslatim ve gerçekten tutkunluk yaptıgına inandim..herkese ii forumlar

Yeni mesajlar