Arama sonuçlarınız

1. schumacher__

Satılık, Tertemiz HONDA INNOVA 125

2005 MODEL SIFIR AYARINDA TERTEMİZ -SADECE YAZLARI KULLANDIĞIM,KIŞIN GARAJDA BEKLETTİĞİM TERTEMİZ MOTORUM SATILIKTIR.4700KM DE TÜM BAKIMLARI YETKİLİ SERVİS TARAFINDAN YAPILMIŞ,TERTEMİZ MOTOR. FİYAT:2500ytl .LÜTFEN YALNIZCA CİDDİ ALICILAR ULAŞSIN! Motor 4 Zamanlı,tek silindirli, hava...
  2. schumacher__

Satılık Korumalı Motosiklet Montu****

http://www.sahibinden.com/satilik_temiz_deri_motor_montu_korumali_-97WQQaXQQ10981271WQQpXQQdisplayitem
  3. schumacher__

Regal Raptorda Son Fırsat..

http://www.sahibinden.com/cok_temiz-ilk_sahibinden-satilik_regal_raptor_dd125e-02WQQaXQQ10551201WQQpXQQdisplayitem :cat:
  4. schumacher__

Satılık, Tertemiz Regal Raptor Dd125e Cruiser

Detaylar linkte: http://www.sahibinden.com/cok_temiz-acil_satilik_regal_raptor_dd125eWQQaXQQ10551201WQQpXQQdisplayitem
  5. schumacher__

Satılık Regal Raptor ve Honda Innova

-Motorlar tertemiz, sıfır ayarındadır, MT kullanıcılarına bir miktar ikram yapılır :wiinkk: http://www.sahibinden.com/cok_temiz-ilk_sahibinden-satilik_regal_raptor_dd125e-52WQQaXQQ10551201WQQpXQQdisplayitem...
  6. schumacher__

Kaskım için Siyah Vizör

Caberg Rhyno(=cox trip = caberg trip) kaskım için siyah vizör arıyorum (iç kısımdaki güneş gözlüğünden bahsetmiyorum,normalde dışta olan şeffaf vizörün siyahını kastediyorum.) Elinde olup da satabilecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.(Veya feyizoğlu dışında nereden bulabileceğimi söyleyen :))
  7. schumacher__

Satılık - Buff The Original

1 kez denenmiş, kullanılmamış orjinal buff. Orjinal paketi ile birlikte, sıfırdan hiçbir farkı yoktur. Aşağıda linkini verdiğim volcan modelidir. http://www.webtogs.co.uk/Buff_Volcan_Original_Buff_428.html 20ytl
  8. schumacher__

Satılık, Tertemiz Regal Raptor Dd125e Cruiser

Detaylar linkte: http://www.sahibinden.com/cok_temiz-acil_satilik_regal_raptor_dd125eWQQaXQQ10551201WQQpXQQdisplayitem
  9. schumacher__

Kazalardan Sonra Yaşananlar, İbretlik Öyküler!!

Forumda şöyle bi konu eksik gibime geldi, herkes yaşadığı kazayı, kazanın sebebini, ve özellikle kazadan sonra yaşadığı şeyleri, (kırıkları, çektiği acıyı, yaşadığı zorlukları) ayrıntılarıyla anlatsa, böylece korumaların önemini, dikkatli olmanın değerini motora her binişimizde aklımızda...
  10. schumacher__

Akaryakıt almadan önce ölçün!

Akaryakıt almadan önce ölçün! Yakıt aldığını istasyonda pompanın litre kontrolünü yapın! 15 bin litre akaryakıt satan bir istasyon küçük bir hile ile ayda 30 bin YTL haksız kazanç sağlayabiliyor. 30 Kasım 2008 11:20 AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, EPDK'nın lisans izni verdiği petrol...
  11. schumacher__

Motordan gelen zırıltı canımı çok sıkıyor,ne yapmalıyım?

125lik regalimin motorundan son zamanlarda acayip bi zırıltı gelmeye başladı.İlk kalkışta ve ara hızlanmalarda(motoru sıkıştırdığımda) motordan sanki 2 metal birbirine değip de titreşim yapıyormuş gibi bi zırıltı geliyor.Özellikle motor soğukken daha da fazla geliyor ses ve gitgide artıyor...
  12. schumacher__

Satılık Az Kullanılmış Deri Motor Montu(Korumalı)

- 3 - 4 Ay Kullandığım Deri Montumu İhtiyaçtan ötürü satıyorum - Yüksek teknoloji ile yapılmış replica kumaş - Suya ve rüzgara dayanıklı -Omuz ve Dirsek Korumaları CE onaylıdır.Sırt için koruması da mevcuttur.(Full Korumalı) - S Beden (1.76 boyunda, 65 kiloyum, sorunsuz giyebiliyorum) - Mont...
  13. schumacher__

Kaza Sonrası Yapılması Gerekenler

Merhaba Uzun zamandır aklıma takılan bir durum var, onu sizlere danışmak istedim. Diyelim ki, bir kaza yaptık ve suç tamamen karşı tarafta. Adam para ödemeye yanaşmıyor, tutanak tutuldu. Fakat bizim parçalanan, işlevini yitiren korumalarımızın parasını kim ödeyecek? Bunları da karşılatmak için...
  14. schumacher__

Motosiklet İçin İhtiyaç Duyacağınız Elektronik Alet veya Yazılım ne Olabilir??

Merhaba Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.Bu sıralar kendimi geliştirmek adına birşeyler yapmak istiyorum ve az önce izlediğim bir film ile gaza gelerek işe başlamaya karar verdim :P Fakat ne yapmam gerektiği konusunda kararsızlık yaşıyorum, yapacağım şey günlük hayatta işe yarar birşey...
  15. schumacher__

Az Daha Radara Yakalanıyordum, Sanırım Ucuz Atlattım?

Geçen gün Bursa dan Sakarya ya doğru gitmek için motorumla yola çıktım.Her zamanki gibi, hızımı 90a sabitleyip, etrafı seyrederek rahat rahat gidiyordum.Bursa-Gemlik arasında daha önce birkaç yerde radar koyduklarını görmüştüm, o nedenle o tuzak yerlerinden geçerken çok dikkatli oldum, neyse ki...
  16. schumacher__

İlk Uzun Yol Maceram,Hem de İstanbul Trafiğine, E Yazdık,Okuyun Bari :)

Dün 1000km servis bakımı için motorumu(regal raptor dd125e) sakaryadan istanbula götürdüm.Normalde bursa ve sakaryada motor kullanırım.Bunlar da gezide başıma gelenler :) : Öncelikle şunu belirteyim.Gerek araba kullanırken, gerekse motosiklet kullanırken, en nefret ettiğim şey, sürekli şerit...
  17. schumacher__

Eldiven Tavsiyelerini Buraya Alalım

Merhaba Korumalarımı tamamladım,yalnızca eldivenim eksik.O nedenle şöyle öğrenci işi, çok fazla pahalı olmayan, kaliteli, sağlam yazlık eldiven tavsiyelerinizi bildirirseniz sevinirim.Bunu da aldığım zaman, sorun kalmayacak demektir :cat:
  18. schumacher__

Radara girip aşırı hız cezası yediniz mi?Anket...

Arkadaşlar,motosikletle radara girip de aşırı hız cezası yiyen var mı? Varsa kaç km hız ile ve nerede (şehir içi-dışı vb.) ceza yediklerini yazarsa sevinirim. Edit:Anket derken, 100 kişiye sorduk, şu kadar popüler cevap aldık hesabı,ille de seçenek koymak istemedim,sadece yorumları,yazılanları...
  19. schumacher__

Başka Şehirden Motor Alımı için Acil Yardım?

Merhaba Başka şehirdeki bir motor bayisinden sıfır motor alacağım,fakat plakayı kendi şehrimden çıkarmam lazım.Motoru kendi şehrime getirmek için geçici plaka vs. çıkarmam gerekiyor mu,yoksa satış evraklarıyla direk getirsem olur mu?Bu konuda acil bilgilerinizi bekliyorum :cat:
  20. schumacher__

Bir Genç Motosiklet Sever Daha Aranızda !!!

.........................................................................