Arama sonuçlarınız

1. A

Regal Raptor Yeni Regal Raptor Daytona 250v

Bir de 250 S var su suğutmalı olan. Onun hp 25 falan ama su soğutma sesi boğuyor. Benim de tercihim bu olurdu. Hava soğutmalı V motor. Hatta bir ara 400lüklerini getirmişti 1 sezon kadar. 400lüğün hava soğutmalı V silindirlisi tadından yenmezdi.
  2. A

Bayiden motor almak

Evet yazın motor siparişlerinin yetişmediği Antalya yaz sezonunda indirim yapılmaz. Ama kışın ölü sezonda hele ki motorcu şehri olmayan yerlerde indirim daha kolaydır.
  3. A

Jelatini açılmış kask iade olur mu?

Çıkartır. Hepsi beden tablosu veriyor görselde ve açıklamada. Kafa çevreni nasıl ölçeceğini anlatıyorlar. Ancak ölçtüğün halde kask kafa yapına uymadıysa hukuki olarak iade ya da beden değişimi hakkın var. Yani olay inatlaşmaya dönüşürse sen kazanırsın her türlü.
  4. A

Topcase anahtarım kayboldu

Çilingirler çözer.
  5. A

Motosiklet yolda giderken istop ediyor

Beyin ve enjeksiyon gibi pahalı işlere girişmeden önce yakıt filtresi ve sensörlere bakılmalı. Yakıt filtresi tıkanması, yakıt hortumunun bir yere sıkışması, yakıt hortumunun delinmesi bu belirtileri verir. Krank, hava, yakıt sensörleri kirlendiyse iletimi sağlayamayıp bu arızaları verebilirler...
  6. A

Lastik Deposundan Alınan Anlas Lastik Takımı Hakkında Sorular

Anlası sadece küçük jant gruplarında all train tipi lastikleri var diye tercih ettim. Çapra R gibi. Ayrıca enduro, cross motorlarına da yolda da iyi gitmesi için uygun bir lastik. %60on road %40offroad. Bu Çapra R 16-18 jant commuter sınıfına da lastik seçenekleri sunuyor. Köylü, taşralı, 4...
  7. A

PEUGEOT PM02

Alınır. Peugeotlar motorda cidden sağlamlar. Benelli, CF ve Bajajdan 1000kat daha sağlamdır.
  8. A

250SR ve Uzun boy hakkında

Benim motor scooter. Selesi 79cm. Boyum 178 Durduğumda iki tabanım yere değmiyor. Ayak uçlarıyla basıyorum. 189 olsaydım tam ideal olurdu. Yani güzel olur sana. Rahat kullanırsın. Racingte ayak pozisyonu geride ve öne yatıksın. Zaten 250, 600, 1000 cc racingler arasında lastik çapında, amortisör...
  9. A

Kısacık Bir Gezi ve Atlattığım Kaza Tehlikesi

Abs olmayınca durma mesafesi mi kısalıyor? Ya yere yapışıyorsun ya uçuruma uçuyorsun ya da kademeli fren sıkarak yolu daha çok uzatıyorsun. Abssiz araba, kamyon, tır bile kalmadı. Motor gibi 2 teker bir araçta absnin gerekliliğinin tartışılması bile cehalet ve bilgisizliktir.
  10. A

İlk Gurup sürüşüm.. Yaşadıklarım ve Hissettiklerim .. sonuç

Hocam bel rahatsızlığı için en iyi motor sanılanın aksine racingtir. Omur yatay pozisyonda yük karın ve göğüs vasıtasıyla depoda. Yine sanılanın aksine dik oturuşlu motorlar omur düşmanıdır. Chopper, cruiser, maxi scooter, enduro...vs bel ve boyunu haşat eder. Racing zaten porfesyonel bir...
  11. A

Aliexpress'deki Ucuz Faydalı Motosiklet Ürünleri (GÜNCEL)

Lastik siparişi konusunda fikriniz ne? Gelene kadar ezilir mi, yamulur mu?
  12. A

Kazaya "ramak" kala, tek suçlu benim

Kendine de başkasına da zarar vermeden kurtarmışsın. Tecrübe ve refleks depona bir artı daha ekledin.
  13. A

İki Soru: Yazın Kask Kullanımı/Arazide Scooter

Arazide teker çapından çok teker arası mesafe, süspansiyon yüksekliği ve lastik yanak yüksekliği önemlidir. Aklıma gelen Yamaha BWS, Kanuni Hussar, Kanuni Popcorn, Ramzey RMZ100 tarzı scooterlar bir çok adv kılıklı ya da 16 jantlı scooterdan daha iyi offroad yapar. Scooterlarda 12jantta 120/70...
  14. A

Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

Naked. Tamir için sökülüp toplanmamış racinge benziyor.
  15. A

Action Cam Kullanana Motorcuların Kötü İzlenim Oluşturduğunu Düşünüyor musunuz ?

Kamerasına güvenerek haksız olduğu halde sürücülere yargı dağıtmaya çalışan motorculardan nefret ediyorum. Artık düzgün motorcuları da rahatsız ediyorlar. Bunlar genelde dayak yememiş cahil insanlardan oluşuyorlar.
  16. A

Motosikletlerin Kaldırımları Kullanmaları Sizce Doğru Mu ?

Yaya yoksa neden kullanılmasın? Oto galericileri kullanıyor.Mal indiren kamyonlar kaldırım taşlarını kırdığı halde kullanıyor. Yanyana ikiz bebekler için yapılan koca bebek arabaları kullanıyor. Büyük akülü engelli arabaları kullanıyor. Lokantalar hadsizce masa sandalye tabela ile kaldırımı...
  17. A

Otopark

Otoparka sor.
  18. A

İlk Gurup sürüşüm.. Yaşadıklarım ve Hissettiklerim .. sonuç

Nevada kullandım. Regal Raptor Daytona V ve S de kullanmıştım.Daytona S 25hp falandı. Ama Nevada kalkışta, son süratte, rampa yukarı ve virajda hepsinden daha ataktı. Ayrıca abs sistemi harika. Islak, nem anında duruyor. Zaten 250cruiserlar içinde en hafifi o. Cidden uzun yol ve 2 kişilik...
  19. A

Scooter önerisi

Ne amaçla kullanılacak, ne kadar mesafe için kullanılacak, 4 mevsim mi kullanılacak, iki kişi mi kullanılacak, E5 gibi yollara girmen gerekecek mi?

Yeni mesajlar