Arama sonuçlarınız

1. EUOGLU

DUKE 125 Kullanıcıları az yaklaşın

Bılıyorum cok post actım ama düşündük tasındık 2 motor belırledık ailem ile durumlar ıyı olursa duke 125 kotu olursa mh drıft. Km omru nedir? Ocak ayında indirim olurmu? 28 bındekı duke alınırmı? 325 kg tasıma kapasıtesı yazıyor klavuzunda dogrumudur?
  2. EUOGLU

Mh minor? Kundial km ömrü

Arkadaşlar mh minor almak ıstıyorum uzun yol sehır ıcı artcılı vs kullanan yorumlarmı artcım ve ben 180 kg vırajlarda yatma ısı nasıl oncekı motorumda peg değdırıyorduk okul onu pazaryerınde vs bunda yapabılırmıyız? Km omru ne kadar 60 bın de.motor indirmeyelım Saygılar. Ktm duke 125 de...
  3. EUOGLU

rs 200

a1 ehliyeti boşveer diyip rs 200 almak istiyorum bayiyle anlaşırsam senet ile almak istiyorum. neyse konumuz bu değil soru şudur artçılı sürüşte nasıldır? uzun yolu nasıldır? kronik sorunu varmıdır yoksa 2.el cbr 125 dahamı makbuldür(10 bin km boyunca ne yaptığı belirsiz olduğu için korkuyorum)
  4. EUOGLU

cf moto 150 nk

a1 e uygunmudur? 180 kg taşırmı? 2.eli alınırmı saygılar.
  5. EUOGLU

9 bin TL bütçem var

A1 sahibi biri olarak 2 aya motorumu alıyorum discoverimi sattım. -125 cc -Su sogutmalı -dusuk km olmalı Sımdı 2 kısı kısa veya uzun yol yapıcam 170 kg surucu + artcı. Boyum 184 korkum cbr 125 kucuk gelır veya tasımaz diye. Onerılerınızı alayım sayın motosıklet.net uyelerı :) ----------...
  6. EUOGLU

yağ önerisi

discover 125 st için yağ önerisi 2 güne bakımı var
  7. EUOGLU

10 bin km bakımı yağ seçimi

soru basit discover 125 stye hangi yağ konulmalı? fabirka castrol sae 20w-50 koy demiş peki bu yağı koyduk -5 te motoru çalıştırdığımızda ne olacak? başka hangi yağ konmalı ? ben castrol racing 10w-50 koymayı planlıyorum bölge kastamonu
  8. EUOGLU

Discover 125 st DETAYLI İNCELEME

bajaj discover 125 st tam 3 bin km dir kullanıyorum uzun yol yaptım (290 km) şehir için kullandım dağ patika yolları köy yollarında kullandım bu tecrübelerime göre yazıcam. öncelikle motor bloğu: 124.6 cc 13 beygir 10.8 nm torku olan bir makine.genel olarak şehir içi kullanımına uygun az...
  9. EUOGLU

el yapımı go pro

bir kemeri göğüsümüze bağlasak sonrada üstüne silikon ile özçekim çubuğunun ucundaki aparatı yapıştırsak ( çubuksuz :)) go pro olurmu? telefon düşermi? motofiloyg vs için
  10. EUOGLU

cbr 125 artçılı ? / cbr 125 piyasası

selamlar kitapçığında max yükleme kapasitesi 180 kg yazan bir cıbır 125 e 80+80 2 kişi ile rahat edilirmi? şu anki motorum discoverda yüksek hızlarda kafa gezdirme oluyor ve virajlar tam bir kabus oluyor. birde 30 binde cbr 125 e 7500 vermek mantıklımı?? mantığım 6500 dan fazlasını almıyor ama...
  11. EUOGLU

Sahibinden Servis bakımlı temiz discover

marka model:BAJAJ DİSCOVER 125 ST km:9367 renk:kırmızı fiyat:3850 açıklama: kazasız plaka ruhsat vs full. servis bakımlı motor yürüyen on numara ustanızı alın gelin hiçbi sorun bulamazsınız yakıt cimrisi kedi gibi şehir içinde çok kıvrak yeni başlayana uygun. pazarlık payı var...
  12. EUOGLU

Cbr 125 2 kisi

Bajaj dıscover 125 motorum var satıp cbr 125 almayı düşünüyorum su ankı motorumda 80 + 90 kg 2 kısı bınınce motor kararsız oluyor vıraj almak kolay olmuyor cbr de durum nasıl.olur?
  13. EUOGLU

Düsük cc seyahat motoru

Elımdekı motorumu satınca 8 bın tl bütçe olacak. 90+80 kg 2 kısıyı cekıcek seyahat motoru bakıyorum.250 cc max a1 ehlıyet var ama... Mesela kastamonu ankara ıstanbul sınop vs yapacak cbr 125 yetermı bu ıse
  14. EUOGLU

arçılı gezmek için motor önerisi

selamlar discover 125 st motorum var 2 kademe sertleştirmeme rağmen 90+80 kg lık 2 kişi taşırken pek memnun ettiğiin söyleyemem helede uzun yola çıkma planım varken.sorun gitmemesi deil sadece motor kararsızlaşıyo o tek kişideki viraj performansını yitiriyor.10 bin tl bütçe var a1...
  15. EUOGLU

gaz kolundaki boşluk

soru basit gaz kolundaki boşluğu alıp nası zımba gibi yaparım?
  16. EUOGLU

Kaza sonrası gıdon yaptırmak

Bır kaza sonucu gıdonum yamuldu motosikletim dıscover 125 st buna tornacıda vb bır streetfıghter tarzı bır gıdon buktursem ne olur? Malıyetler ne kadardır veya ybr gıdonu olurmu çünkü kendısı daha ucuz.....
  17. EUOGLU

yamuk gidonla gitmek?

bir kaza sonucu gidon hafif yamuldu düzelttik ama orjinali gibi deil dikmelerde,ön amortisörde sıkıntı yok biyere çekmiyor elleri bırakınca bu şekilde bi uzun yol a çıkılırmı? biraz sol gidon biraz m gidonu anımsatıyor
  18. EUOGLU

led devir saati takmak? sinaylleri led e çevirmek?

Merhabalar discover 125 st motorum var orjinalinde devir saati yok ben buna ekte gördüğünüz gibi bir devir saati yapmak istiyorum göstergenin üstüne led şerit çeksem bunun bağlantıları ve devir aralıklarını nasıl ayarlarım ne lazımdır? birde sinyalleri led e çevirmek istiyorum ek bir beyin...
  19. EUOGLU

sonradan yapılan led devir saati

bajaj discover 125 st motorum var orjinalinde devir saati yok ben resimdeki gibi bir led devir saati eklemek istiyorum göstergenin üzerine led şerit çeksem nasıl yapabilirim bu işi ? ne lazımdır
  20. EUOGLU

discover 125 lastik? lastik ısıtma mevzusu

staj paramla biriciğime lastik almak istiyorum :D üzeridnekiler fabrika lastiği üzerinde nylon yazıyo nasıl kaydığını siz düşünün bütçe 350 400 tl max anlas mb34 tavsiye ettiler ama bilemedim kullanan varmı? normalde 2.75 17 ve 3.00 olarak lastikler ama 110/80-17 ve90/90 17 de taksan olur...

Yeni mesajlar