Arama sonuçlarınız

1. EUOGLU

Tricity almayın bu nedır yahu

Kucuk bır kaza atlattık arkadasın dıze 2 dıkıs atıldı dızlıklerımız yoktu onun cefasını cektık kaskı vurdum eldıven delındı ekipmanın onemını bırkez daha anladım. Neyse olay tricity le oldu anı hızlı sınyalsız donen araba frenler yok sıkıyorum yok sıkıyorum yok sıkıyorum kıtledı manetlerde his...
  2. EUOGLU

Minık plastık kaynak

Kırılan anahtarımı pla flametını lehım havyasında erıtıp aralara koydum ve orjınal parcayı erıtıp bırlestırıdm yanı kaynak gıbı bısı yaptım zımparaladım eskı saglamlıgına geldı
  3. EUOGLU

Mt-125 modifiye

Evet başlıktanda anlaşılacagı gıbı neler yapılabılır? Kişiselleştırme hedef apacılık degıl yayları cıkartmıyoruz yani 😂😂 aklımdakı bikaç şey= kuyruk altı led
  4. EUOGLU

Led sınyal ve dortlu

Motorum mt 125 orijinali sinyalini yerine şerit led takılır mı ve dörtlü yapmak istesem 3 pinli anahtar alıp sol sağ ve ortada kütüğü birleştirsem çalışır mı
  5. EUOGLU

Motor yag önerisi

Motorum mt125 ve kısa sure sonra bakımı var. Castrol power1 dusunuyorum varmı onerısı olan
  6. EUOGLU

Birdaha shellden yakıt alan en adi...

Motorun çekişi yakısı gozlegorulur sevıyede değişti kötüleşti. Motor mt125 Kastamonu olukbasındakı shell
  7. EUOGLU

Tek teker

Mt-125 i tekere getırmek ne zormuş yahu driftte gazla bıle gelıyor arkaya oturunca ama mt tı bır turlu tekere cekemıyorum tavsıyeler?
  8. EUOGLU

Konyada motosiklet ekipmanı satan yer

Gezı ıcın geldik ekıpman satan yer varmı
  9. EUOGLU

Led sinyal

Serit ledi kullansam olurmu? Mantar led cok farkedılmez herhal motor mt125 bıde rolesız bagımsız dugmelı 4ç lu olurmu?
  10. EUOGLU

Son abs konusu olsun artık lütfen

Evet abs olursa daha ıyı ama yoksada sıkıntı yok fren yapmayı bıldıkce
  11. EUOGLU

Shell benzın

Kullandığınız nedır 97 oktan varmıs diyorlar hangisidir
  12. EUOGLU

R125 parcası mt125 e uyarmı

Alt mesneti lazım. Sag sola dönmesi ı sınırlayan parçanın sag kısmı kırılmış. Alımınyum bu parca ve kaynak yaptirmak istemiyorum. Elınde olan varmı? Yada bulsam r125 ınkını mt ye uyarmı
  13. EUOGLU

FF353

Evet düşündüğüm butceme uygun kask budur yenı zaten alan kullanan oldumu
  14. EUOGLU

kask mevzusu 2 model arasında kaldım

bütçem izin verirse premier monza ama izin vermez ise ff353düşünüyorum yorumlar nedir?
  15. EUOGLU

İyi yağ debrıyaj kaçırttırır?

Evet mt-125 kıtapcıgımda yazan ve yamahadakı ustanında söylediği budur kitapçık ve usta yamalube 10w-40 semı-syntetic önermektedir. Bakım yaklaştığı ıcın motul 7100 dedıgımde bu cevabı aldım
  16. EUOGLU

El yapımı paddock standı.

https://i.hizliresim.com/1JWXDb.jpg Maliyet biraz muhabbet ve biraz baklava
  17. EUOGLU

Tahta Paddock standı yapımı? MT-125

yarın söktüğüm paletlerden sadece zinciri yağlama amaçlı bir stand planım var resimdeki gibi varmı önerisi olan veya ne yapmam lazım? ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ---------- bir ek wheel chock dedikleri şeydende yapmayı planlıyorum
  18. EUOGLU

Kastamonuda haftasonu rotası

Fazla merkeze uzak olmayan vırajlı yollar bilen varmı? Hanı bi iki vıraj yapıp gelelim mesafesi
  19. EUOGLU

Hepsiburada, hüner motor, vee sıkıntılar

Şimdiii ff396 almaya karar verdım gırdım hepsıburadaya baktım hüner motor ucuz ve erken yolluyordu iyi dedım verdım siparişi. Teslımat zamanı gectı aradım abı yenı mal gelıcek dendı 2 gun daha bekledım. Aradım abı verıcemvs 1 gun daha geçti. Sonra yıne aradım abi 16 model su renk var (kı...
  20. EUOGLU

Mt-125 tekteker

Debrıyajla deıl gazla getirmek istiyorum pozısyonum ne olmalı arka ayaklıklaramı basmalıyım? Gıdonu kendıme nasıl çekmeliyim? Önceki motorumdan azda olsa tecrübem var tekteker konusunda arka ayaklığa basıp getiriyordum

Yeni mesajlar