Arama sonuçlarınız

1. Alcohol

200 CC China Enduro icin debriyaj balatası?

arkadaslar bende 200 CC China Enduro var debriyaj balatasini degistirmek istiyorum ama kaliteli bir balata takmak istiyorum bi arkadasim honda nin bir modelinin uydugunu soylemisti ama hangisi oldugunu tam olarak bilmiyoruz. bu motordan kullanipta balata degistiren varmi yada duyan falan falan...
  2. Alcohol

Vites degisimi

arkadaslar arazide motoru biraz zorladiktan sonra 1 de 2 vitese gecerken zorluyor kimi zaman gecmiyor ama diger viteslerde problem yok 3 den 2 ye cekerkende problem yok acaba vites dislisindemi bir problem vardir yoksa sadece debriyaj ayarimidir.
  3. Alcohol

sübap ayarımı kaçtı acaba?

arkadaslar uzun zamandir yatan motoru cikardim ve calistirdim sole 1-2 turladim ve motordan rolantide şıkır şıkır ses geliyor acaba sübap ayarımı kacti motorum tek silindirli Chunli 200 CC bir enduro km olarak 3050 de sizce neden olabilir tek silindirli makinalarda normal oldugu soyleniyor ama...
  4. Alcohol

Enduro'cu&Cross'cu nun annesinden ayrilisi

Aşık olduğum maneviyatın realini görmeye gidiyorum. Tamam be anne bana para vermiyor cross yapmak ama arkadaslık, kardeşlik veriyor, dostluk sunuyor bu çocuğuna. Bir sürü kardeşi, abisi var bu çocuğunun ormanlarda. Onlar beni buradakiler gibi zile basıp çağırmıyorlar tamam ama bizim yüreğimiz...
  5. Alcohol

BMW System3 Kask Vizoru?

Arkadaslar BMW System3 Kask vizoru ariyorum.. bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi. fiyat ve yer konusunda
  6. Alcohol

Dizlik İcin yardim..! Acil

arkadaslar dizlik almak istiyorum aklimda su an icin UFO Maksafalı dizlik var kullanan arkadaslar varsa yardimci olabilirlermi yada baska bir marka onerebilirlermi kaliteli bisey almak istiyorum. tavsiye edebileceginiz marka varsa ve int. uzerinden alabilecegim bir adres verebilirmisiniz...

Yeni mesajlar