Arama sonuçlarınız

1. inzell

Motosiklet Eğitimine Kafa Kaldırarak Başlamak

Çok havalı ama değil mi? :) R8dviOE24gE
  2. inzell

Kıza hava atayım derken fena panikliyor

JpyQivSymRs
  3. inzell

Yamaha FJR 1300 Yan Çanta Azizliği ve Sonrası

ejUyxSRvmqk
  4. inzell

Kaskını sevgilisine veren Şahin, kazada öldü

Kendi motosikletiyle aşırı hız yaptığı ileri sürülen genç polis memuru Kubilay Mete kaldırama çarparak sürüklendi. Kaskı kız arkadaşının başında bulunan Kubilay Mete olay yerinde hayatını kaybetti. Kız arkadaşı ise yaralı kurtuldu. İstanbul Zeytinburnu'nda saat 00.30 sıralarında Trafik Şube...
  5. inzell

130/90/16 ve 170/80/15 lastik aranıyor

130/90/16 ve 170/80/15 lastik arıyorum, bulamadımda. Bilen, duyan, gören varsa yardımlarını bekliyorum. :)
  6. inzell

Cehennem Gibi Kaza

Çin'in Zhejiang eyaletinde yaşanan korkunç kazada bir motosiklet sürücüsü inanılmaz şekilde hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsünün ifadesine göre, motosiklet sürücüsü bir anda önüne çıkınca sertçe fren yapmak zorunda kaldı ve kamyon devrildi. Motosiklet sürücüsü de yere düşerken, kamyondaki 10...
  7. inzell

Gazcı Serseri (34 GJP 39)

Az önce maltepe taraflarına çevreyolunda sabit 70 km/h ile en sağdan ilerlerken çok yakınımdan en az 130 ile SS geçti. Doğal olarak üzerinde olanların kaskı da yoktu. Tisortleri de hızdan havalanmıştı. Hani yoldaki ufak bir engelden kaçayım desem muhtemelen yapışmıştık. Eğer içimizden ya da...
  8. inzell

Kastamonu-Araç / 2012 Yaz / Kısa Film

Geçen ay kardeşimle beraber biraz doğal takılalım diyip atladık Suzuki'mize gittik Kastamonu'nun mükemmel doğasına. Ana yoldan çıkıp kıvrımlı orman yollarının arasında bizim koca oğlanı yatıra yatıra gitmenin tadı halen damağımda. Hele o ıssız yollarda kuş sesleriyle beraber cruiserımın...
  9. inzell

Bir Siyah Motorum Daha Oldu (VZ 800 Intruder M800)

4 silindir naked alacağım da alacağım diye bıdırdanırken gittim bir tane M800 aldım geldim. İlk başta iyi mi ettim kötü mü ettim diye düşünürken bir haftada epey ısındım. Krom parlatmak keyifli işmiş. 3500 devirdeki 70 nm tork da epey leziz geldi. Çok fazla kaynaşırsam garajımdan çıkarıp satmaya...
  10. inzell

2 Aylık Honda CB125E (Beyaz) (100 KM'de 2 lt sarfiyat)

Marka: Honda CB125E Model: 2012 Renk: Beyaz Fiyat: 3450 TL Açıklama: 6.500 km'de / 2 aylık henüz / 100 km'de ortalama 2 litre sarfediyor İl/İlçe: İstanbul / Pendik İletişim: Özel mesaj Hakkında test yazısı...
  11. inzell

Caddebostan Migros Gazcıları, Alayınızın ...

Caddebostan Migros gazcıları! Ne gerizekalı adamlarsınız, ne lüzumsuz motorlu heriflersiniz. Bu akşam oradaydım, açık egzozlu dallama(lar) 20 kere döndü dolaştı yine aynı yerde gazladı durdu. Gürültü kirliliği bir yana; ulan önünüze çocuğun biri fırlasa, karşıdan karşıya geçen insanlar olsa...
  12. inzell

Bir Beyaz Motorum Daha Oldu (CB125E)

Dün dikkatimi çekti birden. Daha fazla zam gelmeden garaja atayım bir tane dedim. :) Beyaz olmasaydı, net bir şekilde almazdım. Şimdi Comet'i satıp yerine 3 ya da 4 silindir beyaz bir motosiklet düşünüyorum. Keyifli sürüşler dilerim...
  13. inzell

Motosiklet arızalanınca arkadan korna çalanlara gelsin

Kavga etmeyi sevmemde bilmemde, yalnız hoşuma gitti "senin ben ...." diyerek yürüyüşü. :) http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/motorroller-honk-du-hupen-ich--18611.htm Yine de gereksiz bir davranış olduğunu kabul ediyoruz.
  14. inzell

Yağ Tapasının Düşmesi ve Motosikletin Kayması

Merhabalar motorcu kardeşler, Birkaç saat önce seyir halindeyken yerinden çıkan yağ tapasının yaşattığı tehlikeye değineceğim. Bunu anlatmamdaki asıl amaç; motosikletlerimizin rutin kontrollerini hiçbir zaman aksatmamamız... Yoksa bedeli ağır olabilir. Kısaca yaşadıklarımı anlatayım; Bu akşam...
  15. inzell

Tanesi 68 Dolar Olan Kondom

Sanırım Irakli Kiziria tarafından dünya AIDS gününde bağış toplamak için tasarlanmış... Tasarımı beğendim ben, iş yapar. :P
  16. inzell

12 Saniyede Motosiklet Hırsızlığı

Disk kilidiymiş, direksiyon kilidiymiş hikaye... Bir kucaklamaya bakıyor iş. :cyclopsan http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/motorrad-diebstahl-am-tag-in-d-18170.htm
  17. inzell

İstanbul'a Kar Yağar da Gezmez Miyiz?..

Hava kararmaya yakın MotorKafa çapırcısı aradı, kar yağıyor çıkalım mı ne dersin diye. Dayanamadım bu teklife, evdekiler dur gitme deli misin dese de hazırlandım çıktım. :) Motoru garajdan çıkardım, epey kayıyor ve bildiğin kar topu kıvamında yağıyor. :mrgreen: Yılmadım devam ettim, sahile indim...
  18. inzell

Hangisi Mantıklı Bilemedim

Merhabalar, İlk iki motorum için böyle bir konu açma ihtiyacı hissetmemiştim. Kafam epey karıştı, seçenekler çok fazla. Kimi eleyeceğimi şaşırdım. Sanki elediğim motor üzülecekmiş gibi de bir bakış açım var. :mrgreen: Listemi sizlere sunayım, içlerinden hangisi alınmaz ya da alınmasa daha iyi...
  19. inzell

Garaj'da BBelt'e Veda Partisi

BBelt abimiz Bodrum'a yerleşme kararı almış, biz de Garaj'da hamsili bir parti yapalım dedik. :) Aramızda sürpriz misafirlerimiz de vardı. Van'dan gelen Otopsici kardeşimiz aramızdaydı, ayağına sağlık hoş geldin diyoruz. Ayrıca yazın İstanbul'dan Ege turuna çıkan ve İzmir'e yerleşen...
  20. inzell

Satılık & Takaslık Hyosung GT650 Comet

Naked motor candır, 4 silindir bir naked istiyorum şimdi de. :) Takas etmek isteyen olabilir belki, özel mesajla ulaşabilirsiniz. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-beyaz-gt-650-comet-bakimli-ve-sorunsuz-56174344/detay/

Yeni mesajlar