Arama sonuçlarınız

1. inzell

Marmara - Ege - Batı Akdeniz (CBF1000) (15 Gün) (2100 KM)

(2013 Eylül) 15 gün ve 2100 km, Ege üzerinden Patara’ya… Bu sefer yola dört arkadaş ve dört Honda ile çıkıyoruz. Kuzey Ege’den sonra tek başıma devam ediyorum, benim için klasikleşmiş olan Patara’ya yeniden… Yolculuk detaylarına buradan bakabilirsiniz. Rota:
  2. inzell

Sonbaharda İstanbul-Antalya Yolculuğu (Bol Çadırlı) (2500 KM)

Bu yolculukta İstanbul'dan başlayıp, Ege üzerinden devam ederek Likya yolunun başlangıcına ulaştım. Zaman zaman yürüyüş rotasına bağlı kalmaya çalışarak Likya kentlerine uğradım. Yaklaşık 3 hafta boyunca çadırda kaldığım yolculukta 2500 km yol gittim. Güneyde hava güzel, deniz harikaydı, arada...
  3. inzell

Gürcistan-Rusya-Belarus-Ukrayna Yolcuğum (16250KM) (81 GÜN) (2014)

Tek başıma çıktığım kuzeyimizdeki ülkelerde yaptığım yolculuktan kısa kısa bölümler derledim. 81 gün süren yolculukta 16.250 Km yol katettim. İstanbul'dan başlayan yolculuğum; Gürcistan, Rusya, Belarus, Ukrayna, Kırım, Osetya olarak devam etti. Bol çadırlı geçen yolculuğumda zaman zaman...
  4. inzell

Rusya'da trafikte motosiklet sürmek

kilometrelerce trafik oluyordu rusyada. bazen emniyet şeridinden bazen de karşı şeritten gitmek zorunda kalıyordum. karşıdan gelen araçlar görür görmez çekiliyorlar kenara onlar da alışmışlar ve dikkatliler. yalnız 5.20de az daha gidiyordum, bmw allahtan birden dalmamış yola. buradan gitmeyi de...
  5. inzell

Motor Yağı Değişimi Videolu Anlatım [Bajaj Boxer 150] [HD]

Yağ değişimini kayda aldım, cesaret edemeyen varsa ne kadar basit olduğunu görsün diye. :) En son servise götürdüğümde yağ filtresi kısmından yağ sızdırıyordu, oringini değiştirmek yerine türk işi sıvı conta uygulaması yaptı. O gördüğünüz parçacıklar umarım yağ kanallarına kaçmamıştır, adam...
  6. inzell

Kuzeye doğru yola çıktım!

Selamlar, Kuzeye doğru yola çıktım, dönüşü de Asya üstünden yapabilirim. 30 bin km'yi geçmez sanırım. Zaman engeline takılmadan bi dolanıp geleceğim işte. :) Facebook sayfam üzerinden takip edebilirsiniz, ilginizi çekerse. https://www.facebook.com/motorumlaNET Hoşçakalın, bol bol yol yapın. :)...
  7. inzell

2 Kişiye ücretsiz iptorrents davetiyesi

R10'dan satacaktım, ama bugünlerde forum pek bir hayırsever bende buradan paylaşayım istedim. Aktif torrent kullanıcısıysanız, ratio muhabbetini biliyorsanız elimde iki tane davetiye var karşılıksız olarak verebilirim. Yalnız sistemi uzaktan yakından tanımıyorsanız, boşuna istemeyin. :)...
  8. inzell

İhtiyaç Sahibine Ücretsiz Kondom

İhtiyaç sahibine hayrına kondom veriyorum arkadaşlar. Kıskanma güdüsünü aşamamış bir bireyin dünyaya gelme riskine baştan engel olabilirsiniz. :) Kargo da benden...
  9. inzell

Bir Beyaz Motorum Daha Oldu (CBF1000FA)

"Bir beyaz motorum daha oldu" konusuyla yine karşınızdayım. :) Aslında bu sefer siyah yeşil bir Z800 alacaktım ama kısmet değilmiş, Z-Moto'ya sinir oldum ve vazgeçtim. Beyaz motor görünce dayanamıyorum zaten, CBF1000FA beni yeterince memnun edeceğe benziyor. Hadi bakalım, gelsin uzun yollar. :)...
  10. inzell

2013 Honda CTX700N-CTX700

NC serisiyle aynı kafadan bir motosiklet sanırım. Değişik bir havası var, ama herkesin beğenebileceği bir motora da benzemiyor. Bakalım Türkiye'ye gelecek mi, yakından görebilecek miyiz... EV5c5KDkQx8 OvN9WdcWvfQ
  11. inzell

2013 Kawasaki Z250-Z300

Çok yakışıklı bir 250'lik olmuş. Türkiye'ye gelir mi bilmiyorum, ama kesinlikle böyle bir modele ihtiyaç var. oELjSPc9YW8 u6CMz4oAXTA
  12. inzell

Kawasaki Kawasaki Z800 - 2013 / Bilgi Paylaşımı

Motor tipi: Sıvı soğutmalı, 4-zamanlı In-Line Four Çap x strok 71.0 x 50.9 mm Sıkıştırma oranı 11.9:1 Valve/Induction system DOHC, 16 valves Fuel injection: ?34 mm x 4 (Mikuni), with dual throttle valves Vites: 6-speed, ileri Primary reduction ratio 1.714 (84/49) Gear ratios: 1st 2.571...
  13. inzell

Karda Sepetli Rus Motoru (URAL)

Büyük ekranda izle! PBdGH1TVuQI
  14. inzell

Bu Kamyonun Köprüye İhtiyacı Yok

http://www.youtube.com/watch?v=AQbUNoY4KOM AQbUNoY4KOM
  15. inzell

Kanada da Kar Temizliği

Ben de böyle kar istiyorum. :) http://www.youtube.com/watch?v=Hd3TLY5YmDY Hd3TLY5YmDY
  16. inzell

Kawasaki Z750 vs CUB 200cc

Cub iyi uzuyor... :) oUlvXSmwSlQ
  17. inzell

Kawasaki Z750 Açık Egzoz (Video)

Ses kesinlikle çok yüksek ve rahatsız edici, ama bir o kadar da etkileyici geliyor bana... 2FrEcm1VuNo
  18. inzell

299 KM/s ile Giderken Karşına Traktör Çıkması

O yolda böyle gitmek tamamen aptallık, tehlikeyi erken farketmesi büyük şans. Erken teşhis can kurtarırmış... MfRfjGX_nA4
  19. inzell

Karda Motosiklet Fotoğrafları

Kar ile motosiklet ikilisini hep sevmişimdir. Bugün İstanbul'a yağan karı görünce dayanamadım hemen çıkardım motoru. Kar ile boğuşmayı zor şartları çok severim zaten. :) Benden birkaç fotoğraf aşağıda, siz de karda motosikletinizi fotoğraflayıp bu başlık altında paylaşabilirsiniz. Kış kış gezi...

Yeni mesajlar