Arama sonuçlarınız

1. inzell

Dünyanın En Tehlikeli Yollarından Trabzon-Bayburt Yolu (D-915)

Dangerousroads tarafından tehlikeli olarak seçilen D-915 Trabzon-Bayburt yolu aslında o kadar da tehlikeli değilmiş. :P Kafkaslar öncesi yağmurlu ve soğuk bir günde geçmiştik, keskin dönüşler dışında gayet basit sayılır. Yolunuz o taraflara düşerse mutlaka değerlendirin.
  2. inzell

Osetya, Balkarya, Karaçay, Çerkesya, Gürcistan (150CC ile 7000 KM)

Sonbaharda Doğu Karadeniz nasıldır acaba? Hatta oradan bir de Kafkaslara doğru çıkmak... Motosikletle yapılan yolculuklarda pek tercih edilmeyen bir mevsim. Bol bol yağmur var, hatta Kafkaslarda kar! 1 ay ve 7000 kilometre süren macera dolu bir güzergah. Bu sefer doğayla daha fazla iç içeyim...
  3. inzell

Satılık Honda CBF1000FA

Selamlar, yolculuklarıma uzunca bir zaman eşlik eden motosikletimi satıyorum. İlan: www.motorumla.net/yol-arkadasim-honda-cbf1000fa-satilik/
  4. inzell

Motosikletli Kamp Fotoğrafı Paylaşımı

Selamlar, Motosikletle yaptığım yolculukların vazgeçilmezidir benim için kamp. Eminim sizlerin de çadır ve motosiklet ikilisi ile bir tecrübeniz olmuştur. Bu başlık altından sevdiğimiz fotoğrafları paylaşarak, hiç kamp yapmamışları iştahlandıralım. :) Bu arada yolculuklarımı güncel olarak takip...
  5. inzell

En Güzel Kamp Fotoğrafı Yarışması

Selam millet! Kamp fotoğrafı yarışması varmış, sevdiğim bir fotoğrafla ben de katıldım. Sizin de kamp fotoğrafınız varsa şansınızı deneyin. Eğer fotoğrafımı beğendiyseniz de, aşağıdaki linkten iki saniyede oy verip destek olabilirsiniz. (Oy verme Facebook üzerinden oluyor, zaman tünelinizde...
  6. inzell

Devrek-Ereğli Yolu (Video) (Bajaj Boxer)

Son zamanlarda sürdüğüm en güzel yollardan biri Devre-Ereğli arasındaki yol. Anlık paylaşım yaparken sadece fotoğraflarını paylaşabilmiştim. Yol boyunca yaptığım kayıtlardan şimdi kısa bir video derledim. İyi seyirler... (Yolculuğun tamamını içeren blog yazım)
  7. inzell

Ilgaz-Bolu-Saros-Patricia-Küre (Bölüm II) (Bajaj Boxer150) (40 Gün-3500 KM)

Cunda’da Rum köyünde başlayan yolculuğum, Batı Karadeniz’deki dağlarda ve köylerde devam ediyor. Yolculuğun ilk 1000 km’si Honda CBF1000 ile geri kalan 2500 km’de Bajaj Boxer 150 ile yapıyorum… İki motorun da kendine has avantajları var, daha sonra kıyaslamasını yaparım. Bolca kamplı ve doğayla...
  8. inzell

Patricia, Bolu, Küre, Ilgaz - 1.Bölüm - Bajaj Boxer vs CBF1000 (2500 KM)

Cunda’da Rum köyünde başlayan yolculuğum, Batı Karadeniz’deki dağlarda ve köylerde devam ediyor. Yolculuğun ilk 1000 km’si Honda CBF1000 ile geri kalan 1500 km’de Bajaj Boxer 150 ile yapıyorum. İki motorun da kendine has avantajları var, daha sonra kıyaslamasını yaparım. Şimdilik fotoğrafların...
  9. inzell

Rusya Yolculuğumun Fotoğrafları (CBF1000) (7000 KM)

Rusya gerçekten güzel bir memleket. Hakkında yanlış bilinen o kadar çok şey var ki... İnsanları çok güzel, soğuk ülkenin insanları da soğuk olurmuş tam bir yalan. Karadeniz'in o çok övülen insanlarının karşısında, tanıdığım Ruslar duygulandırdı beni. Rüşvetçi polisler her yerde var elbette...
  10. inzell

Kuzey Osetya / Karaçay-Çerkesya (1250 KM) (CBF1000)

---- Video: youtube.com/watch?v=aEZChzwm9vc+ Facebook: facebook.com/motorumlaNET ---- Belarus Ukrayna Kırım Gürcistan Türkiye (Karadeniz) [COLOR=#252525][FONT=arial]
  11. inzell

Belarus Yolculuğumun Fotoğrafları (750 KM) (CBF 1000)

Doğu Avrupa ve Kafkaslar yolculuğumum Belarus etabından fotoğraflar. Belarus'un şahane köyleri var, şehir merkezleri ise oldukça sıkıcı. İnsanlar çok saygılı, turistler için bölgenin en güvenilir ülkesidir belki de. Rusya'dan girişlerde sınır kapısı yok, kontrol edilmeden ve pasaportunuza...
  12. inzell

Ukrayna Yolculuğumun Fotoğrafları (1750 KM) (CBF 1000)

Doğu Avrupa ve Kafkaslar yolculuğumum Ukrayna etabından fotoğraflar. Güzergahımda Ukrayna'nın bulunduğunu çevremdekilere söylediğimde tepki hep aynıydı. Tehlikeliymiş, şöyleymiş, böyleymiş... Eee nolmuş yani? :) Gidip görmeden ne kadarını bilebilirsiniz ki?.. Tabii ki kimseyi dinlemeden...
  13. inzell

Bajaj Boxer Çarpışma Testim

Çarpışmadan ziyade yumuşak bir dokunuş oldu. :) Önce kardan ev yaptık sonra motorla ortasından geçtik, evet çok işsiziz. :P :mrgreen: "Kar evi fotoğrafları için" YouTube Link: https://www.youtube.com/watch?v=gcgSWrlUcwg
  14. inzell

Kırım Yolculuğumun Fotoğrafları (1200 KM) (CBF 1000)

Doğu Avrupa ve Kafkaslar yolculuğumum Kırım etabından fotoğraflar. Kırım tartışmasız Rusya ve Ukrayna kıyılarındaki en güzel bölge. Paylaşılamıyor oluşunun politik sebeplerinin yanında güzel olması da önemli bir faktör. Burada yaklaşık 1200 km motosiklet kullandım, çok keyifli yolları vardı...
  15. inzell

Aluşta'dan Esen Yeller | Vatan Kırım Gezisi

Alusta’dan esen yeller yüzüme vurdu, Balalıktan yetiştiğim evde gözyaşım düştü. Ben bu yerde yaşamadım, Yaşlılığıma doyamadım, Vatanıma hasret oldum Ey Güzel Kırım Bahçelerin meyvelerin bal ile şerbet Sularını içe içe doyamadım men Ben bu yerde yaşamadım, Yaşlılığıma doyamadım, Vatanıma...
  16. inzell

Yolculuklarda Kalbi Geride Bırakmak

Bazen yola çıktığınız yerden ne kadar uzaklaşırsanız, kendinize o kadar yakınlaşırsınız. Bazen de kalbiniz geride kalmıştır, ilerleyemezsiniz... https://www.youtube.com/watch?v=nfbsxVsL-5Q&feature=youtu.be
  17. inzell

Gürcistan Yolculuğumun Fotoğrafları (1500 KM) (CBF 1000)

Doğu Avrupa ve Kafkaslar yolculuğumum Gürcistan etabından fotoğraflar. Gürcistan'da 1500 km civarında motosiklet kullandım. Trafiği bizden daha perişan. Seni gördüğü halde sollamaya çıkıyorlar, onlar için çok normal. Yollarda inekler geziniyor, olurda çarparsan başın belaya girebilir. Batum...
  18. inzell

Karadeniz Turu (İstanbul-Artvin) (CBF 1000) (3500 KM)

Kafkaslar ve Doğu Avrupa yolculumda giderken ve dönerken Karadeniz'de sürme fırsatı buldum. Detaylı olarak ilerleyen zamanlarda blogumda anılarımı yazarım, şimdilik fotoğrafları paylaşayım. Kısacası ülkemiz cennet, kıymetini bilmeli, korumalı ve yaşatmalıyız. Yolculuğun Türkiye etabında yaklaşık...
  19. inzell

Enduronun İzinde İki Commuter (OffRoad)

Pazar günü hava şahaneydi, Bajaj Boxer 150 ve YBR 125 ile KTM 250 EXC-F'in peşine takıldık. Asfalt lastiklerimizle çok eğlendik. :) http://www.youtube.com/watch?v=Hdbe3d2FXcY
  20. inzell

Karda Motosiklet ile Sürüş - Hız: 1 km/s :)

Kar ve motosiklet temalı kısa bir video çektim. Amacım tamamen eğlenmek, stock lastiklerle debelendim durdum. Dişli bir cross lastiği ile sıradaki karda tekrar deneme yapacağım :) http://lh6.ggpht.com/-UOolbshJ_oU/VLF8rXKPIwI/AAAAAAAAD6Y/nb918TLcdZ0/w920-o/IMG_7814.jpg

Yeni mesajlar