Arama sonuçlarınız

1. davids

Honda NC 750 dct kısa test

motoru bugün Honda'da deneme imkanı buldum.Kısa bir gezi olsada merak eden arkadaşlarla izlenimleri paylaşmak isterim. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki,vitesli bir motordan sonra şehir içi ulaşım hariç otomatik vites motor almayı düşünmedim.Hatta teste giderken oldukça önyargılıydım.bu...
  2. davids

düştüm ama acımadı ki :)

yuvarlaktan döndüm,kırmızı ışık yandı durdum yeşli beklemeye başladım.kafamda kim bilir neler kuruyorum o süre içinde bilmiyorum.yeşili gördüm gaza yüklenmeme motor bir baktım önümde gidiyor.saniyeler içinde kendimi yerde buldum,motorla birlikte sağ tarafa yattım.hemen kalktım kaldırdım...
  3. davids

suzuki mi satmaya değer mi?

125 cc lik suzuki an 125 kullanıyorum.uzun zamandır motorumu değiştirmek istiyorum fakat bir türlü karar veremiyorum.açıkçası motorumuda çok sevdiğim için kıyamıyorum.ne yazık ki artık vitesli bir motor almam şart diye düşünüyorum fakat bir türli karar veremedim.bir hafta kadar vn 800 kullanmama...
  4. davids

aranızda banada yer var mı?

selam arkadaşlar ben kocaeli'den Tamer aranıza katılmaktan mutlluluk duyuyorum :)) en kısa sürede fotoğrafta ekleyeceğim.

Yeni mesajlar