Arama sonuçlarınız

1. O

Honda satış temsilciliği

Süpriz bir şekilde bugün gaziosmanpasa honda plaza artı da satış temsilcisi olarak işe başladım bir tanıdık vesilesi ile oldu ama cidden iyi oldu suan cennette gibi hissediyorum tabi daha ilk gün ama hobinizi is olarak yapabilmek cok güzel görünüyor bu piyasa ile hic bir alakam yoktu daha once...
  2. O

C&C generals / davet

arkadaşlar 2 arkadaş kendi aramızda hamachi üzerinden generals oynuyoruz zero hours değil ama sadece generals eğer bu oyunu bilen seven oynamak isteyen varsa bekleriz şuanda oynamaktayız :)
  3. O

Zincirden gelen ses

Herkese merhaba. Yamaha yzf r 25 sahibiyim motorum 14. Bin km dir bende ve ilk sahibiyim zincirden şıkır şıkır bir ses gelmekte 300 500 km de bir düzenli olarak zincirimi yaglarim bu ses in sebebi ne olabilir ? Simdiden Teşekkürler
  4. O

3 ay yatacak motor

Arkadaşlar malum kış geldi. Ilk motorum oldugu için çoğu konuda arastiriyorum bilgi bulamadigim yerde konu açıyorum kafadan is yapmamak adına verdigim rahatsizliktan ötürü kusura bakmayın 😇 ben kışın motorumu kapalı otopark a kapatacagim en fazla haftada bir çalıştırır ısıtana kadar fakat hiç...
  5. O

Stratejik iş planı

Internet-yazilim sektörüne uygun kurumsal dilde 6 aylık bir stratejik is plani hazirlamamiz gerekiyor bu konuda yardim edebilcek yol gösterip tavsiye verebilcek arkadaslar yardimci olurlarsa mutesekkr oluruz. Yalniz internet üzerindeki kosgep ve türevleri gibi degil daha çok ortak kurumlarin 6...
  6. O

Tavsiye-öneri

Merhaba arkadaslar. Hali hazirda motorum mevcut yamaha yzf r25 sahibiyim beraber 13bin km kadar yol yaptik kendisi ilk motorumdur cok ta memnunum gerek yakit olarak gerek sürüş olarak hic uzmedi beni trafikte cok rahat ve kivrak beni motorumda tek rahatsiz eden sey ses konusu malum 2 silindir...
  7. O

Beykent üniversitesi

Dgs ile beykent universitesine basladim bu sene uzun bi sure sonra yeniden okula gitmek ciddi anlamda zor geliyo ama 2 yillik universitede artik cok gecerli sayilmiyor malesef herneyse beykentte okuyan arkadaslar varsa tanismak selamlasmak isterim 😊
  8. O

hız sınırını %30 aşmak

Hasdal yolunda sabah saat 8 30 civarlarinda ise giderken hız siniri ihlali yapmışım ve 400 tl gibi bir ceza gelmiş muhtemelen eds den o yolu kullanan arkadaşlar dikkat etsinler. Illa illegal yola teşvik ediyolar bu cezalarla adam motor calar 1 hafta sonra elini kolunu sallar gezer adam plaka...
  9. O

şifre kirabilen arkadaslar yardim

Arkadaslar bir arkadasimin çalıştığı sirkette excel programini sifrelemisler ve acmak icin yüklü miktarda para istiyorlarmis eger yapabilicek bir arkadas varsa bahsettigim sirket makul bir ödeme yapabilirmis bunun karsiliginda yardimci olabilcek bir arkadas varsa bana ulasabilirmi ? Teşekkürler...
  10. O

Ulaşım

Merhaba arkadaşlar ben cok aktif biri degilim forumda bunun sebebi surekli telefondan giriyor olmam. Herneyse ilk defa konu acicam biraz işim düşmüşte yazmışım gibi olucaksa kusura bakmayin simdiden 😊 malum yagmurlar basliyo ben henuz 6 bin km lik bir motorcuyum yeniyim yani dolayisi ile...

Yeni mesajlar