Arama sonuçlarınız

1. Zodium

1969 Jawa 250

Merhaba arkadaslar 69 model full nikelajli sifir krem rengi boyali jawa 250 buldum sifirindan daha temiz her yönüyle almaya niyetlendim ne dersiniz alinabilirmi günlük kullanim icin yakit durumu nasildir cabuk sorun cikarirmi bilgilerinize ihtiyacim var tesekkür ederim :)
  2. Zodium

2011 model Kawasaki atv akseuar hk.

Merhaba beyler yarin sifir 2011 model bir kawasaki alicam Allah nasib ederse üzerindeki stickerlarin yetersiz oldugunu düsündüm biraz bende ekleme yapmak istiyorumda varmi önerebileceginiz online satis siteleri yada ne tavsiye edersiniz tesekkürler.
  3. Zodium

Atv-off road secimi Polarismi-Aeonmu?

ikiside güclü bir marka ama artilari eksileri nedir üstün taraflari nedir hangisini neden secerdiniz?
  4. Zodium

Atv mevzusu

merhaba arkadaslar Aeon markasini bilen varmi hem ucuz hem kaliteli oldugu söyleniyor..
  5. Zodium

Sizce hangisi VENOX-GV250 ?

soru acik arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum.
  6. Zodium

Suzuki Marauder 250 hk. neler söylersiniz?

Merhaba iyi forumlar motorumu degistirmeyi düsünüyorum ama tamamen keyfi Allaha sükür motorumdan hic bir sikayetim yok sadece cruiser tecrübesi edinmek istiyorum aklimdaki makina suzuki marauder 250 yorumlarinizi esirgemeyin tesekkürler. ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir...
  7. Zodium

Lastik ile ilgili basit bir soru

Merhaba bilgim olmadigi icin sormak istedim forumda da rastlayamadim benim maxi scooterimin arka lastik ölcüsü 140-70-12 bu ölcü büyürmü yoksa sabit degermidir büyürse ne kadar büyür? Tesekkürler.
  8. Zodium

Yakit tasarrufu ile ilgili aklinizda bulunsun

Merhaba arkadaslar 250 cc Kymco maxi scooter'im var hava filtresi degisiminden sonra rölantinin yüksek oldugunu fark ettim kendi el becerimle rölantiyi olabildigince en düsük seviyeye cektim ve su an motorum ilk günkü kalite ve performansa sahip oldu motor ve egzos sesi bile degisti daha sessiz...
  9. Zodium

Yakit tasarrufu ile ilgili aklinizda bulunsun

Merhaba forumdaslar 250 cc Kymco maxi scooter'im var rölantinin yüksek oldugunu fark edip kendi cabamla rölantiyi en düsük seviyesine kadar düsürdüm ve su an motorum ilk günkü performans ve motor-egzos sesine sahip oldu ayrica benzin sarfiyati gözle görülür sekilde azaldi su an motorum yolda...
  10. Zodium

Bu Devir Normalmi Yardim!

Arkadaslar rölanti ayari sonrasi motorumun deviri 3000-4000 arasi seyrediyor 100 km.ve üzerinde 5000 e kadar cikiyor bu normalmi bunun standart olani nedir acaba?
  11. Zodium

Rölanti ayari sonrasi scooter'imin deviri normalmi arkadaslar?

Selamlar 250 cc maxi scooterimin rölanti ayarini kendim yaptim cünkü rölantisi yüksekti su an tam kivaminda motor sesi azaldi egzos sesi o keza öyle su an memnunum birsey danismak istiyorum belkide basit bir soru sizin icin ama ben cevabi bilmiyorum :) ayar sonrasi yol testimde 100 km.ye kadar...
  12. Zodium

Suzuki Burgman 650'mi ? Honda SWT 600'mü ?

Merhaba cümleten hayirli bayramlar arkadaslar bu iki maxi scooter arasinda kaldim siz hangisini alirdiniz 20 bin lira bütce ile hangisi alinabilir nedenleri ile aciklarmisiniz tesekkürler.
  13. Zodium

Maxi scooter ariyorum

Merhaba yamaha xmax-tmax serisi,kymco xciting 250 cc yada kafama yatan en fazla 5000 tl'ye kadar maxi scooter ariyorum aradigim kriterler 2006 model ve üstü km.si 20 bini gecmemis sifir kondüsyonda masrafsiz al bin git seklinde bakimlari düzenli olarak yapilmis kazasiz yan yatmasi vurmasi kirigi...
  14. Zodium

Motosiklet ile Yurtdisina Cikmak mantiklimi?

Neler gerekli arkadaslar yurtdisina cikmak icin pasaport +?yardimci olursaniz sevinirim son zamanlarda cok düsündügüm bir konu yol gösterebilirmisiniz tabiki motosiklet icin teknik detaylarda gerekli ama ben yasal kanuni taraflarini merak ediyorum tesekkürler.
  15. Zodium

Tapu hk.bir soru

Merhaba ben bir daire almayı düşünüyorum ama tapuyu nişanlımın üzerine yapmak istiyorum ama kendisi yurt dışında böyle birşey mümkünmü yoksa illa gelmekmi zorunda teşekkürler.
  16. Zodium

Su gecirmez alt üst takim ariyorum sadece alt yada üst de olabilir

boy 190 kilo 90 ceket xl pantolon 38 beden giyiyorum teklifleriniz bekliyorum tesekkürler 05375737375
  17. Zodium

Motosiklet direksiyonunun saga cekmesi sebebi nedir

Merhaba arkadaslar bir sorunu yada bir durumu sizinle paylasmak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim.. Motosikletimi ayakliga aldim zaman gücü arkaya verdigim ve ön lastikler yerden kesildigi zaman direksiyon güclü bir sekilde olmasada saga kaymaya basliyor ama sürüste vs.hic bir sorun yok...
  18. Zodium

Ari tarafindan sokulanlar ?

Kiz arkadasimi ari sokmus akabinde burun akmasi ve hapsirik meydana geldi doktora gitmis ama net birsey yok bu konu hakkinda bilgisi olan varmi.
  19. Zodium

Scooter'i susturmak icin?

Selam arkadaslar 250 cc scooterimin egzos sesini kismak icin ne yapmam lazim. Tesekkürler.
  20. Zodium

Scooter'i susturmak icin?

Selam arkadaslar scooterimin egzos sesinin biraz daha kisik olmasi icin ne yapmam lazim. Tesekkürler.

Yeni mesajlar