Arama sonuçlarınız

1. frantic

Alınık hasarlı,arızalı honda transalp

90-98 arası hasarlı arızalı honda transalp alınır.
  2. frantic

Mükemmel bir iddaa konusu!

Elimizde ORJİNAL FABRİKA ÇIKIŞLI kesinlikle hiçbir modifiye görmemiş istenilen ustaya gösterilebilinecek..180 bin km'de bir HONDA CBF 150 var.Mesele şu ki motor 1.vites 40km 2.vites 80 3.vites 115 görüyor (iki kişi) Bu motor için fiyat sizce nedir? Not:Motora yazılı olarakta 100binkm de garanti...
  3. frantic

Hani..

Hani "hayat ne garip yahu" derler ya. Hakikaten öyle. Sanki yapı olarak olumlu anlam olarak olumsuz cümleler kurmak gibi.. Yada minör notalarla major şarkılar yapmak gibi.. Bir hedef belirlersin,onun için durmadan çalışırsın.. Önüne çıkan yıldırıcı şeyler azmini şevkini kaçırır.. Ama...
  4. frantic

Satılık honda nx4 falcon 2005 model!

Arkadaşlar bildiğiniz üzere bi kaç ay beyin aradıktan sonra nihayetinde aldım. Şunu söylemeliyim ki motorun kazası yok.Toplam 230 kilo (2 kişi) 140 ı gördük. 2005 model.Ufak tefek çizikleri var. Değişenler; Zincir Fren balataları BEYİN Debriyaj balatası Arka Lastik Yağ Hepsi yeni değişti.Alıp...
  5. frantic

Demirarma Meis bar'da

Bateristi olduğum demirarma grubu uzun bir aradan sonra tekrardan sahneye dönüyor.Pazar akşamı giriş ücreti olmasın ucuz olsun hafiftende türkçe pop-rock çalsın diyenlere...Meis bar taksim barlar sokağında.(mojonun çaprazı hayal kahvesinin yanı). Giriş ücretsizdir arkadaşlar.Aşağıda bazı...
  6. frantic

Caracal için her türlü aksesuar alınır!

Arkadaşlar kanuni caracal için aksesuar istiyorum arka çanta ve püskül var kollarda.Onların dışında,Yan çantalar,ön sosis çanta,Ne biliyim xenon farına kadar bi chopper a bi caracal'a gidicek her türlü aksesuar için fikirlerinizi yada satanınız varsa özel mesajını bekliyorum (:
  7. frantic

Cruiser olarak ?

Kanuni Tiger ? Mondial Mct ? Regal raptor dd 250 serisi ? Tigerın şasesi çok ağır olduğundan ve vibrasyonun fazla olmasından dolayı eksi(-)leri var gözümde sadece görüşünüşü çok hoşuma gitmişti. Öte yandan kanuni tek silindir olup 250 cc iken mct 125x2 olarak yapılmış vibrasyon daha az...
  8. frantic

Bu soruyu Bu saatte sorsam sorsam mt ye sorabilirim..AVUKAT yada hukuk bilgisi olan!?

Arkadaşlar merhaba..Aramızda bu saatte uyumayan ve hukuki bilgisi sağlam olan biri varsa ve bu konuyuda görürse çok sevaba giricek.. "Cihan Medya Dağıtım" şirketinde yaklaşık 1 ay kadar çalıştım (29 gün) Asgari ücret+prim+ssk olarak işe girdim. asgari ücret ayın 3ünde primler 18 inde...
  9. frantic

Alınık Kanuni Tiger

2008-2009 model km si düşük Tiger Arıyorum arkadaşlar bilginize..Özel mesajla bana ulaşabilirsiniz..
  10. frantic

Satılık zil Takımları,İbanez,jackson ve Yamaha gitarlar..2.el ve sıfır..

Elimde bir kaç istanbul zildjian vs. zil takımı var.. Bitane ibanez gax 30 model elektro gitar.. bitane jackson ps-1 model elektro gitar var.. ve şu an modelini hatırlayamadığım bi bas gitarım,3klasik gitarım ve 2 tanede yamaha gitarım var..Hepsi satılıktır..İlgilenenler özel mesajla ulaşabilir....
  11. frantic

ashtom junior davul

Ashtom marka çocuk davulunu satıyorum 190 boy ve 100kilo olmama rağmen bana küçük gelmedi..İmkanı olan varsa evde çalışmak için..Yeni başlayanlara ideal.. Çok az kullanılmıştır rahat 1 senedir kullanılmıyo ondan öncede 2 ay falan kullanıldı..Fiyat 350 tl..
  12. frantic

Satılık bir kaç motosiklet..ss,scooter vs.

1-suzuki gsx-r 1100 90 model 6.000 ytl 2-Honda 600 f 94 model 3.750 Ytl (motor sağlam durumda plakada sorun var..Çalıntı değil) 3-Honda nx-4 falcon 2005 model düşük km'de (tam hatırlamıyorum) Orjinal..Bitek beyni yok :) 5.000 ytl 4-Zealsun 150-9 modeli (galiba) chopper.. yeni piston sekman...
  13. frantic

Honda nx4 falcon beyin

Arkadaşlar motor yaklaşık beyin yüzünden bi aydan fazladır yatıyo..hiç bi yerde bulamadım..Bulabilecek yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok çok sevinirim.. Saygılar..
  14. frantic

kaskın vizörü neyle silinir ?

Arkadaşlar yeni kaskımı aldığımdan bu yana ilk defa bugün yağmura yakalandım..Mezzamo çeneden açılır kask renkli vizör.. Not: önceki kaskımı sarı bezle silmek gibi bir aptallık yapmıştım :farao:
  15. frantic

Eğer

EĞER; O’nu hatırladıkça başı göğe ermişçesine ya da asansör boşluğuna düşmüşçesine ürperiyorsa yüreğiniz... Ömrü saatlere sıkışmış bir kelebek telaşıyla O hüzünden bu neşeye konup kalkıyorsanız gün boyu nedensiz... ve her konduğunuzda diğerini iple çekiyorsanız bu hislerin...
  16. frantic

Honda cgl,cg,titan,kymco ck125 alınık

Arkadaşlar yeni başlayacak bir arkadaşıma bu tarzda bi motor arıyoruz motorun granaj çok önemli değil ciğeri sağlam olsun..Fiyat olarak en fazla 1200 ytl ye falan çıkabiliyor.. Hepinize iyi günler..
  17. frantic

Bayan sürücülere birkaç soru

Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum kız arkadaşım motosiklet kullanmayı istediği için..Kesinlikle başka bir amacı yoktur yanlış anlaşılmasın..Bayan sürücülerimiz trafikte çok sıkıştırılıyor mu ? Kaza anında ne hissediyolar ? Kazadan sonra psikolojik bi korku oluyor mu içinde? Beni bi...
  18. frantic

Google g1 Telefon Sıfır kutusunda

Telefon elime yurtdışından geldi kutusunda hala ama pasaporta kayıt yaptırıldı.. aşağıda özellikleri yazıyor..Ama benim beğendiğim yönlerini söyleyim ki bence mini laptopa telefon özelliği konulmuş gibi bişi :queen: iphone larda ki marketten program indirme olayının aynısı bunda var..Ve şunu...
  19. frantic

Satılık 3500km'de scooter

İlan No :#10885167 Motor kaç aydır kapıda yatıyo..Aküsü full bitik..Yeni akü lazım motor Bianchi falcon 125 cc..3500km orjinal km'sidir..sitemize üye olana indirim yaparız..
  20. frantic

Chopper-cruiser için yardım..

Arkadaşlar mayısın ortasına doğru elime geçen bi miktar para (2milyar + 1 scooter) la chopper almak istiyorum keeway sl istiyorum ama eksileri fazla gibi diyolar..Yani titreşimi çok fazla diyolar..cc bar yok sıfırında..Aklımda üç motor var Keeway superlight 150 Mondial 250 mct Regal Raptor 250...

Yeni mesajlar