Arama sonuçlarınız

1. adem80

Bajaj elektrik arızası

Kayınconun bajaj 125 rs yolda kaldı, malum üzerine kısıtlamalardan dolayı tamirciye gidemiyoruz, kontak açıyoruz, ışıklar yanıyor, marş basıyor, motor çalışmıyor, iki saat uğraştım, herşeyi kontrol ettim, herşey tamam, bujilere elektirik gelmiyor, kıvılcım yok, bir türlü gelmiyor, iki şey...
  2. adem80

Suzuki inazuma bodrum da satılık

İlan no 202582061 Ailem için araç düşündüğüm için satılık. 15 bin km de. Servis bakımlı. Orta sehpa, elcik koruma, koruma demiri mevcut. Sis farı falanda var. Kuş serisi hariç araçla takas değerlendirilir. Fiyatı abartmadım. 10300 tl. Değerinde bir fiyat yazdım. Peşin alacaklar için bi nevi...
  3. adem80

swallow marka lastik kullananlar, bu lastiği nasıl bilirsiniz?

Merhaba, salcano Wolf umun arka lastiği balon yaptı. Eskiydi zaten. 3.5 yaşında en az. Bugün değiştirmek zorunda kaldım. Ama gittiğim lastikçide fazla seçeneğim yoktu. Irc ve swallow. Asfalt lastiği, viraj lastiği gibi gözüken swallow marka lastiği taktırmak zorunda kaldım. Lastik 50 tl, çelik...
  4. adem80

Kadir gecesi mesajları

Tüm İslam aleminin kadir gecesi mübarek olsun. Tüm dünyada ne kadar zulüm altında olan müslümanlar için dua edelim inşallah. Kandiliniz mübarek olsun.
  5. adem80

niyet ettim hero ya, nasip oldu inazuma

Hero bekledim aylardır. Zmr veya implus bekledim.ama getirdigi modeller hoşuma gitmedi. Beklemek istemedim. Ne zaman gelir belli degil. Daha önceden niyetlenip alamadıgım inazuma ya çevirdim rotayı. 130 km uzakta mugla merkezde buldum en yakın. Motor 10 aylık, 10 bin km deydı. Siyah renk...
  6. adem80

daha gencim ölmek istemiyorum :)

selam arkadaşlar. Akşama doğru 4444223 numarasından arandım. Adımı biliyolardı. Kibar bi bayandı. Bana hangi bankanın kredi kartını kullandığımı sordu. X bankası cevabını verdim. Bana taksitle alışveriş yapıp yapmadığımı sordu. Olabilir dedim. Bana günde kredi kartımla taksitle sigorta...
  7. adem80

2013 apache- sıfır inazuma- cbr 250r düşünüyorum

selam arkadaşlar. Birçoğunuz beni tanır. 11 yıllık honda titan kullandıktan sonra titanı satıp salcano wolf almıştım. Wolf iyi ama uzun gezilerde beni açmıyo özellikle rampalarda artcıyla. Biraz büyüteyim diyorum. Aklımdaki modeller sıfır suzuki inazuma, sıfır tvs apache 2013, 2 ci el cbr 250...
  8. adem80

bodrumda 2005 titan es

daha sahibinden.coma koymadık. 2005 modeldir, 1.5 yıl daha vizesi vardır. Mavi renk. Herhangi bi sıkıntısı borcu harcı yoktur. Fiyat 2150 tl. Biraz pazarlık payı vardır. 38 bin km civarında. İletişim tel: yunus= 0554 380 5328
  9. adem80

Bodrum-Dalama gezimiz

23 Nisandan sonra 2 gün okul tatili olması fırsatıyla hanımla gezmye çıkmaya karar verdik. Murat'la Celal'i iş nedeni ile satıp hanımla Köyceğiz-Ortaca-Dalaman taraflarına gitmeye kara verdik.Çarşamba sabahı yola erken çıktık, Gösterdiğim Çiçekbaba dağına doğru yola koyulduk...
  10. adem80

muğla bodrumda satılık R1

biraderle beraber aldığımız yamaha R1 i satıyoruz. 2002 model, 2003 trafiğe çıkışlı,56 bin km de, gri renk, temiz, üzerinde akropoviç eksoz, 2014 e kadar vizeli, kazası, vuruğu çıkığı yok, bakımlı masrafsız yamaha yzf r1 satılıktır. Mt üyelerine ilandaki fiyattan ucuza vericem. Sahibinden...
  11. adem80

yamaha R1 ve bi kaç soru

selam arkadaşlar. Şimdi malumunuz üzerine 2002 model 55 binde r1 aldım. Kafama bikaç bişey takıldı. Yeni r1 lerin kilosu ağırmış. Benımki ruhsatta 175 kg. Şimdi cbr 250 175 kilo iken, inzuma zamzuma 185 iken benim r1 175 kg olabilirmi? Bana daha ağır gibi geldi :silent: ruhsatta 1000 cc yerine...
  12. adem80

titanı sattım, salcano wolf u aldım (2.ci el)

selam arkadaşlar. 10 yıldır bindiğim 96 model titanı verip bu formdan fatih ten (fat280) salcano wolf u aldım. Ufak tefek hatalar olsada sonuçta 2 ci el aldım. Genede temiz motor. Biraz bindim. Gidişi güzel. Sele rahat. Ybr motoruda üstünde zaten. Memnunum şu an. Genede elimde mayıs ayına kadar...
  13. adem80

96 model honda titan bodrum da

2002 yılında 19 binde aldığım mavi honda titanımı satmaya karar verdim. 75 binde. Zincir muhafaza, öndişli, arka dişli, zinciri yenileyeli daha 1 ay olmadı. 2013 e kadar vizesi var. Borcu harcı yok. Arka lastik yeni, ön vizeden geçirecek kadar iyi. Devir saati var. 150 cc. Düzde rahat 110 la...
  14. adem80

f54 fatih doğum günün kutlu olsun.

dostum fatih. Ybr aşığı. Formun ybr kaynağı. Doğum günün kutlu olsun :rendeer: ömür boyu mutluluklar.
  15. adem80

karşınızdan savrularak veya takla atarak gelen araç

evet arkadaşlar bu durumda ne yaparsınız veya neler yapmalıyız? bugün onurtaş nickli arkadaşımızın başına gelmiş ve araç 1 metre kala motorun önünde durabilmiş, veya durmuş diyelim. Ya durmasaydı,duramasaydı? Siz bu durumda ne yapardınız? Benim aklıma gelen arabanın durumuna göre saga veya...
  16. adem80

Race tipli motorlarda arka sele

selam arkadaşlar. Kafam bi konuya takıldı. Bu race tipli motorlarda arka sele ön seleye göre niye hep bi karış yüksekte olur? Aynı hizada olsa ne olur? Sürücü zaten öne yatarak sürüyo. Bide artçısı onun üstüne yatar vaziyette sürüyor. Sürücünün beline ve bileğine kuvvet mi demek lazım? Zaten...
  17. adem80

miraç kandili

tüm motor dostu arkadaşlarımın miraç kandili mübarek olsun. Burdan kutlayayım dedim :rendeer:
  18. adem80

Polislere demir cop

Emniyet, yurt dışına demir cop siparişi verdi. 300 gr ağırlığında 66 cm boyunda olan bu demir coplar katlanınca 15 santime düşüp bele takılıyor. Cop açılırken suçluyu ürkütme amacıyla tiz bi ses çıkarıyor. Bu copları önce Ankara, İstanbul ve İzmir'de devriye yapan asayiş polisleri kullanacak...
  19. adem80

dubless lastiği iç lastikle kullanmak

selam arkadaşlar. Elimdeki 2 ci motor olarak kullandığım 2005 model titan es in arka lastiğini değiştirmeye karar verdim. Gönlümden mıchelın sport vardı ama burlarda bulamadım. Adi lastik te takmak istemedim. 90/90 18 dubless lastik aldım. Malum benim motor tel cant. Daha önceleri dubless...
  20. adem80

honda dn-01

arkadaşlar formda araştırdım araştırdım pek bişey bulamadım. Bu motor hakkında bilgisi olan varmı? Nedir ne değildir? Bodrumda bikaç tane görmüştüm. Görüntü bana göre 10 numara. Ben my cep:) rica etsem bilgisayarı olan arkadaşlarım bikaç foto atabilirmi acaba? Kullanan arkadaşlar varmı? bilgi...

Yeni mesajlar