Arama sonuçlarınız

1. AYDEMİR

Akrobatik Motosiklet Dünya Şampiyonası Şanlıurfa`da

2010 yılı Akrobatik Motosiklet Dünya Şampiyonası 15 16 Mayıs tarihleri arasında Şanlıurfa’da yapılacak. 30 Bin kişilik GAP Arena stadyumunda, Avrupalı 14 atletin şölen havasında 3 saat sürecek gösterisiyle başlayacak olan yarışma 28 dilde 64 ülkeden naklen yayınlanacak. Şanlıurfa Valiliği’nin...
  2. AYDEMİR

[Gaziantep MT] Unutmadık unutturmayacagız

2 senedir yaptımiz 25 aralık Gaziantebin kurtuluşu ile ilgili etkılımızı 3, senede yaptık bazı yerde hüzünlendik bazı yerde gururlandık bazı yerde kızdık bazı yerde sevindik çok deşik duygularla beslendı yüregimiz ama atalarımıza dedelerımıze yapılanları UNUTMADIK...
  3. AYDEMİR

[Gaziantep MT] Unutmadık unutturmayalım

Bundan tam 91 yıl önce ilk önce ingilizler sonra fransızlar vahşice girdiler antebe tam 6.000 şehit verilmiş şehre 70.000 mermi atılmiş şehir yagmalamiş mahsun insanlara işkence edılmiş çocuklar kurşuna dizilmiş ama Antep li yılmamiş şahinbeyler,karayılanlar.şehitkamiller,mustafa...
  4. AYDEMİR

2Kanka, 2Gsr ve Rumkale

Merhaba sevgili 2teker dostları bu hafta pazar günü kankam orhan(reis_27) ve ben biraz turluyalım yol yapalım içimizdeki yol,motor sevdasını havalar soguk olsa bile bir nebze olsun dindirmek için yollara düştük. Pazar günü olmasına ragmen çalişmak zorunda...
  5. AYDEMİR

Yeni motorum suzuki gsr 600

Sevgili 2tekere sevdalanmiş dostlar 1,5 kawasaki er5 tercübemden sonra 600 cc gecmem gerektıgını düşünmeye başlamiştim bu hafta çarşamba günü er5 satıp perşembe günü suzuki gsr 600 abs lı motorumu almiş bulunmaktayım şükürler olsun... Motor 2008 model siyah 7 bin de abslı...
  6. AYDEMİR

Yollara vurduk kendımizi

Merhaba 2tekere sevdalanmiş dostlar malum ramazan dolayısıyla pek yol yapamamiştim bayramın gelmesını bekledım ilk 2 yagmurlu olunca hava 3. gün sabah kalktıgım da güneşli mis gibi bir havayı görünce cocuklar gibi şendim yol yapma tutkusu viraja yatma tutkusu yeni...
  7. AYDEMİR

Nice mutlu yillara ali(erkengel)

Gaziantep motosiklet.net tin yakişikli,karizmatik,gsr li üyesi ali erkengelin bugun dogum günudur kendisine saglikli,mutlu,nice mutlu yılar dilerim.... Canım kardeşim dogum günun kutlu olsun iyki varsın iyki seni tanıdım..:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer: VE KARİZMA KARDEŞİM..
  8. AYDEMİR

Bizimkisi bir yol hikayesi..

Evet sevgili 2 tekere sevdalanmış dostlar bu pazar boş durmadık duramazdık ta biz yollara biz dağlara biz dostlara sevdalan misiz bence iyide yapmışız. Yaklaşık 2 aydır yol yapamıyorduk havaların sıcak olması özellikle bu bölgede insanın nefes alışını bile...
  9. AYDEMİR

Kalk gidelim ormana gidelim sefam olsun:)

Sevgili motosiklet net dostları pazar gününün çalişmakla geçmesinin ne kadar zor oldugunu pazar gününü çalişarak geçiren arkadaşlar bilirler her halde bende bu pazar çalişanlardandım . Pazar günü hava'da bunaltıcı bir sıcak var alişkın degiliz bu tür havalara nemlı hava çünkü...
  10. AYDEMİR

Beni köyümun yağmurların da yıkasınlar..

içim deki 2 tekere sevda 2 haftadır yol yapamam nedenıyle çiğ gibi büyümüştu ben yollara ben dağlara ben mavişime sevdalanmiştim Nihayet bu hafta sonu bu hasret cok güzel bir pazar günü ile son buldu ben ve eşim sabah 6:00 da güzel bir kahvaltı güzel manzara...
  11. AYDEMİR

AB + Acil kan

marmara ünv hastanesın de yatmakta olan hasta için acil ab + kan lazımdır. kan vermek isteyen arkadaşların 05357939365 nolu telefonu aramaları önemle rica olunur onur sönmez :05357939365 marmara ünv kapıtal alişveriş merkezi arkasi /altunzade lütfen güncel tutalım...
  12. AYDEMİR

Holiganlar can aldı

ANKARA'daki maçtan İzmir'e dönen Karşıyakalı taraftarları taşıyan otobüsten Uşak yakınlarında yola atılan bira şişesi, motosikletli bir gencin hayatına mal oldu. Şişeye çarpmamak için direksiyonu kıran eczacı kalfası 18 yaşındaki Ramazan Aydın'ın kullandığı motosiklet, arkadan gelen kamyonun...
  13. AYDEMİR

Kaskımızı taktık Bayragımızı aldık düştük yollara (foto şow)

19/04/2009 tarıhın de Osmaniye emniyet müdürlügün düzenledigi kaskını tak bayragını al gel adlı organızasyon da Gaziantep il grubu olarak 43 motor 65 kişiyle Osmanıye deydik. Beni üzen şey ise orda bulunan motosiklet sevdalilarının yüzde 60 motosiklet net den tanıdıklarım ama malesef bir tane...
  14. AYDEMİR

Bahar gelmiş yollara düştüm

Bir haftadır hava durumunu takıp ediyordum bu pazar hava nasıl olacak diye cumartesi günune kadar hava bozuk ve yağmurlu pazar sabahı uyandıgım da penceren den güneş içereriye giriyordu çok güzel bir hava tam motora binmelik diye düşündum kendı kendıme...
  15. AYDEMİR

Bir pazar sabahı güzel bir kahvaltı

Merhaba sevgli 2 tekere sevdali doslartlar coktan beri gezi yapmak bir kenara motora binemiyorduk hava şartların dan dolayı (tatli su motorcusumuyuz neyiz) ama bu hafta hava bozuk gibi dursada yerımızde duramadık ve düştük yollara :cat::cat: Hem bir araya geldik...
  16. AYDEMİR

Baban Motorcu Olursa

Sevgili motor sevdaliları hep sitem etmişizdir ailem motora binmeme izin vermiyor motorunu sat gel ölmeni istemiyoruz şeytan içadi vs... bunlar uzar gider peki ya babanız motorcu olsaydi ne olurdu.... 1:Aile'den çok fazla tepki almazdinız. 2:Rüzgari daha 3/4 yaşlarında...
  17. AYDEMİR

Motosiklet sektörü zorda

http://img17.imageshack.us/img17/9817/mansetic125686jy1.jpg Motosiklet Endüstrisi Derneği (MOTED) Başkanı Kadir Kutluay, ''2008'in ilk on ayında 185 bin adet motosiklet satışı yapan sektörün, küresel mali krizin etkisiyle 2009 yılı beklentisinin 70-80 bin civarında olduğunu'' bildirdi...
  18. AYDEMİR

[Gaziantep MT] Ateşi ve İhaneti Gördük (Gezi yazisidir)

Bu haftaki gezimizi Gaziantep MT olarak 25 aralik Gaziantebin kurtuluşu vesilesiyle şehitlik , şavaş müzesi , karayılan ,şahinbey anıtlarını gezerek Gaziantep savunmasın da şehit düşmüş atalarımıza dedelerimize birer fatiha okumak onların yaşadıklarını zorlukları işkenceleri...
  19. AYDEMİR

[Gaziantep MT]21/12/2008 Soğuk Bir Pazar Sabahi Sıcak Bir Kahvalti

sabah saat 7:30 hava sıcaklıgı 0 ile +2 arası bir şey dondurucu soguk hava insani üşütüyor ama korumalar buna manı bizim için içimiz deki yol yapma arzusunu ancak yagiş ve kar engeller oda olmayın cxa sorun yok demektir,,, toplanma yerine gelirken erkengel...
  20. AYDEMİR

Bunlarda benim garajim'dan

2 sene önce karar verdigim motor Koleksiyonu yapma fikrini seçici davranarak yavaş yavaş çogaldim... buyurun bunlarda fotolar..