Arama sonuçlarınız

1. harun27

Motosiklet yükseltme hk., 650F alınır mı?

650 F güzel bloktur. Cbr de de cb de de cok güzeldir ama 30bin kmdeki bir motosiklete binmektense cbr 500 alır mis gibi keyfime bakardım şahsen.
  2. harun27

Bajaj Bajaj Pulsar RS 200 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İlk bayiden çıkardığımda çok heyecanlıydım. Bir Japon menşeili değildi ama motor tutkusunu yaşattı bana.
  3. harun27

Yamaha Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Şöyle bir x-max bırakalım buraya. Kendisi eski motosikletim olur. Yalovada yaşadığım zamanlarda Yalova, Kocaeli, Bursa ve İstanbul'da cokca rahat ettirmiştir beni.
  4. harun27

Vespa Vespa Primavera125-150 Kullanıcıları

PRIMAVERA 125 – TEKNİK ÖZELLİKLER MOTOR Tek silindirli 4 zamanlı, 3 supaplı, i-get SİLİNDİR HACMİ 124 cc SİLİNDİR ÇAPI X ZAMAN 52 mm x 58,6 mm ANK MİLİNDE MAKS. GÜÇ - MAKS. TORK - TÜKETİM - CO2 EMİSYONU UYUMLULUĞU YAKIT SİSTEMİ Elektronik enjeksiyon SOĞUTMA Basınçlı hava MARŞ Elektrikli...
  5. harun27

Honda Honda CB750 Hornet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Şu an güncel olarak binip keyif aldığım 2 motosikletimden birisi olan Hornet. Alırım maşallahınızı. Hafta içi pcx, haftasonu Hornet.
  6. harun27

Honda Honda Dio Kullanıcıları | Bilgi Paylaşım Başlığı

İyi günler. Bu başlığın canlanması için eski motorsikletimi paylaşıym dedim. Alırım maşallahınızı. Yeni sahibi hayrını görsün insallah
  7. harun27

Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selamlar burası cok soluk kalmış, şööyle kıpkırmızı bir cbr 250 buraya renk katacagını dusunuyorum. Kendisi eski motosikletim olur.
  8. harun27

Honda Honda CBR 650F (Yeni)

Uzun zamandır cansız kalmıs bu kullanıcı sayfası o zaman güzel bi resim paylasalım. Kendisi eski motorum olur :)
  9. harun27

İlk motor için yardım

Temiz bir CB250R tavsiye ederim . Yeni neslini kullandım uzun süre ve gayet mutlu etti beni.
  10. harun27

Honda Honda Pcx 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu başlık çok geri planda kalmıs o zaman paylaşalım bir resim alırız maşallahınızı 1737911865 Bu da çok severek kullandığım bir önceki kasaya ait bordo renkli versiyonu
  11. harun27

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

Bajaj Pulsar RS 200 şükürler olsun. Japondan sonra motorsiklet yoklugunda almıstım iyiki de satıp kurtulmusum.
  12. harun27

Aprilia SR GT 200 modeli hakkında düşünceleriniz?

Hint üretimi güzel bir modele benziyor. İtalyan olan sadece markası. Daha piyasa malı modellere yönelmekte fayda var honda pcx-yamaha n max veya sym jet x gibi.
  13. harun27

yeni honda 500ler türkiyeye geliyor

binlerce yürek ve akıllarda tek bir soru Yeni 500 lük gelecek modeller 500 bin tl altında mı olur üstünde mi olur ?
  14. harun27

Scooter tavsiyesi

sıfır ücret ile taksitli cok zor şu devirde. Bi kısmı nakit geri kalanı takstli olarak stok durumuna göre pcx dio ve activa alabilirsiniz. Yamahada durum nedir bilemiyorum. Kymco ve sym tavsiye etmem cünkü honda-yamaha parasına yakın satıyorlar
  15. harun27

SYM ANAHTAR(ANAHTARSIZ ÇALISTIRMA KUMANDASI) KAYBEDEN TUZLA VEYA ATAŞEHİR CİVARLARI

Merhabalar Tuzla veya Ataşehir Civarlarında SYM markasına ait 1 adet anahtarsız çalıstırma kumandası bulundu. Anahtarın sahibi motosikleti ile gelirse teslim edebilirim.
  16. harun27

2017 CBR 250R 5000 km

Honda CBR 250R motosikletim Satılıktır. 2017 5000 km sıfır tadında Yedek anahtar, anahtar takımı ve evrakları tamdır. Sezona hazır olup sıkıntısızdır. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sifir-ayarinda-extrali-2017-5bin-km-de-cbr-250r-654983870/detay/
  17. harun27

Yamaha Yamaha X-Max 300 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Geçtiğimiz hafta ankara yamaha baydarda test etme fırsatı buldum kesinlikle 400lüğünden daha teknolojik motor ve titreşim yok. Ayrıcada daha canlı geldi bana 400lüğe göre
  18. harun27

Honda CBF 150

Arkadaslar motorumu buyutmek için satıyorum gerekli tüm detaylar ilan linkindedir https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-en-temiz-cbf-150-339125295/detay/
  19. harun27

2015 Model Honda CBF 150 4300 KM

Arkadaşlar motosikletim satılıktır yurt dışındaki görevim sebebiyle İletişim ve daha detaylı açıklama için ilan linki: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-muhendisten-full-evrak-cbf-150-daha-temizi-kesinlikle-yok-339125295/detay/
  20. harun27

Çukurova (Adana) Motosiklet Fuarı

Arkadaşlar Altın Elbiseli Adamın 04.05.2016 tarihli yayınında ( https://www.youtube.com/watch?v=X5w5wHuxwTA ) 59:20 de de belirtildiği gibi güneyin nadide şehirlerinden birisi olan Adanada 19-22 mayıs tarihleri arasında motosiklet fuarı olacak. Bu fuarların İstanbul dışında Anadolu şehirlerinde...