Arama sonuçlarınız

1. X

SİYAH CAMLI KASK

Arkadaşlar siyah camlı kasklardan almak istiyorum. Fakat aklıma takılan bişey var. Bu kask ile akşam vakti veya gece rahat sürüş yapılabiliyor mu ? Cam siyah olduğu için gece kullanımı belki zor olabilir diye düşünüyorum.
  2. X

Nihayet aldım....Fakat..!!

Arkadaşlar uzun zamandır (2 yıl) bu forumu takip ediyorum ve motosiklet alacağım günü iple çekiyordum. Ehliyet, eğitim, tavsiyeler vs... derken nihayet motoru almış bulunmaktayım. (Hyosung GT 250R) Evli ve çocuk sahibi olduğum için aşırı derecede tepki gösterenler oldu, rızalık vermeyenler...
  3. X

Vites sıralaması mantığı

Motosikletlerde neden vites sıralaması N-1-2-3-4-5 şeklinde gitmiyor da 1-N-2-3-4-5 şeklinde gidiyor. Yani şu 1 ile 2 nin arasında olan N (boş) vitesinin neden orda olduğunun mantığı nedir ? Aklıma çok şey geliyor ama muhakkak bir mantığı olmalı..
  4. X

satılık motor arıyorum -f650 gs/yamaha xt660x

selamlar; aradığım motor özellikleri ; bmw f650 gs - 2001 model ve üstü veya yamaha xt 660 x - 2004 model ve üzeri internet ten çok baktım ama bir türlü karar veremedim. bulduğum motorun ya fiyatı çok yüksek oluyor ya da km si çok yüksek oluyor veya masrafı çok çıkıyor vs... vs... vs...
  5. X

Kafam karışık....

Arkadaşlar merhaba ; Henüz motosiklet sahibi olmamama rağmen forumunuzu çok yakından takip ediyorum. Sormak istediğim bir kaç soru var.. Bu soruların cevabını bulamazsam yanlış bişey yaparım diye tırsıyorum açıkçası. Bu yüzden sizlerden biraz yardım istiyorum. Ehliyetimi alalı yaklaşık 3 ay...
  6. X

Bmw f 650 gs

arkadaşlar selam. ehliyetimi aldım sayılır. daha önceden bayağı motor kullandım 125 cc vitesli ve öncesinde scooter felan.. şu anda almak istediğim motor bmw f 650 gs. maddi yönden sıkıntım yok ama maksimum bütçem 7000-8000 arası. ama 2000 modelden yukarı yok bu fiyata ve km leri çok yüksek...
  7. X

çevrmdekiler ön yargılı yaklaşıyor.

selamlar ; öncelikle motor hevesim 1 yıl öncesinde başladı diyebilirim. çok heves ettim fakat bir türlü adım atamadım. bazıları gösteriş için sever diye biliyorum fakat bendeki tamamen farklı. motor = özgürlük ilkesini benimsemiş durumdayım. ve artık kararımı verdim. birazcık tecrübemde var. şu...
  8. X

Trabzon'dan Selam ;

Selamlar , ismim Ahmet.. henüz daha motorcu olamadım çünkü motorum yok. Şu anda ehliyet almak üzereyim. Ehliyetimi aldıktan sonra ilk işim güzel bir Honda cbr r 600 rr almak. Siyah olanından. Binmesem bile öyleee bakmak istiyorum motora.. Motor sevdalığına tutulduk gidiyoruz bakalım hayırlısı...

Yeni mesajlar