Arama sonuçlarınız

1. szr

Silinemeyen bi dosyayı nasıl silebilirim

Arkadaşlar öncelikle belirteyim ki pc bilgim zayıftır.Bilgisayara bilmem kaç tarihinde engelleyen diye bi dosya yüklenmiş silmeye ya da açmaya çalışıyorum; Dosya Silme Hatası veriyor ve ''engelleyen silinemiyor:Diskin dolu veya yazmaya karşı korumalı olmadığından ve dosyanın şu anda kullanımda...
  2. szr

Fiyatlar daha düşer mi?

Arkadaşlar, 2.el ybr bakıyorum ama son 2 aydır pek düşmedi fiyatlar ; malum motosiklet sezonunda değiliz fiyatların yaza göre nispeten daha düşük olması gerekirken özellikle Ybr nin 2006 ve üstü modellerinin fiyatları bana şişik geliyor ; acep biraz daha beklemek mi gerekiyor , yoksa ya...
  3. szr

Kronik motosiklet hastalıkları ve korunma yolları nelerdir

Bu konu epeydir kafama takılıyor ; özellikle motosiket üzerinde yıllanmış yaşı 40 ı geçmiş:P abilerime sormak istiyorum. Siz de romatizma, böbrek ve diğer iç organlarda motosikletten dolayı bi sorun bi hastalık çıktı mı:silent: Ailede büyüklerim hep der ki: ''Oğlum hava soğuk binme motora bi...
  4. szr

Yaşlanıyor muyuz...

80lerin çocuğu olmak.. Süper Baba’nın müziğini flütle çaldıysan, SHOW TV’nin “Dıp dıbı dıp dıp dıbı dıp dıp” müziğini hala hatırlıyorsan, Bizimkiler dizisi ertesi gün okul oldugunu sana bir süreliğine unutturduysa eğer, Parliament pazar gecesi sinemaları müziğini duyduğunda hala yarın okul...
  5. szr

Satıyorum!!! 2003 bWs

http://www.sahibinden.com/27_000_de_temiz_2003_modelWQQaXQQ5533329WQQpXQQdisplayitem Ybr düşünüyorum ; Ybr ile takas olabilir ; yeni kasalar tercihimdir..
  6. szr

En fazla 4000 ytl lik bi araba arıyom ne tavsiye edrsiniz?

Malum havalar soğudu üstelik benim hiç araba tecrübem yok:pr: Diyorum ki ucuz yollu eski model bişey alsam hem kendimi soğuktan korusam hem de araba çalışsam ne dersiniz? Şöyle tavsiye edebleceğiniz az sorun cıkartacak model marka ne tavsiye edersiniz.(Lada,Skoda falan uyar mı)
  7. szr

Özel Motosiklet montunuzu nasıl temizliyorsunuz?

İyi Akşamlar ; Basit bi soru ; malum bu montların kumaşları değişik , ayrıyeten omuz ve dirsek kısımlarında içten korumalar var ve bunlar çıkmıyor bu da montun esnekliğini azaltıyor ; aldığımdan beri hiç yıkamadığım ve iyice kilenen montumu ve pantolonumu nasıl temizlememi önerirsiniz:silent:
  8. szr

Debriyaj kaçırması hakkında

Arkadaşlar , otomatik şanzumanlı motosikletlerde , debriyaj kaçırması olayını açıklayabilir msiniz ; bildiğim kadarı ile debriyaj kaçırması gazı verdiğin halde motorun o oranda hızlanamamsı ; etiketleri araştırdım bununla ilgili bi topiğe raslayamadım eğer böyle bi topic varsa linkini...
  9. szr

3500-4000 ytl civarı uzun yol motoru (enduro)

Arkadaşlar ; aşağı yukarı 250 cc civarı , daha çok enduro tarzı , uzun yol yapabileceğim aynı zamanda şehir içinde ve cross olarakta kullanabileceğim ve yakıt olarakta 100 km de 4 lt yi geçmeyecek tavsiye edeceğiniz eli yüzü düzgün bi motor modeli var mıdır:silent: (çok şey mi...
  10. szr

Mz etz251

Ya arkadaşlar sizce nasıl bi motor bunlar , ilanlarda 90-95 modeller var Orjinal alman falan deniyo , uzun yola gider mi bunlar , rahat mıdır , vibrasyon ne durumdadır , ortalama kaç km hızla seyiredebilirsiniz ve yakıt tüketimi nasıldır ; eski teknoloji belki ama alınmasını tavsiye eder...
  11. szr

3000 - 3500 YTL arası CBR 125 aranıyor

Arkadaşlar motoru çok seven bi arkadaşım yeni ehliyetini aldı ve CBR 125 almayı düşünüyor ; şöyle 3000- 3500 Ytl arası , 2000 ytl si peşin kalanı içinde kredi kartı taksit vs. yapacak CBR ını satmak isteyen arkadaşlar varsa görüşebiliriz ( İst. civarı tercihimizdir ):wiinkk: Şöyle bi eklemede...
  12. szr

Sadece segman değişti , rodaj gerekir mi?

Arkadaşlar motorum 2 zamanlı 100 lük bi motor ve yeni segman atıldı , acaba şu aşamada nasıl hareket etmeliyim; tam rektifiye olmadı piston duruyor sadece segman atıldı rodaj gerekir mi , gerekirse nasıl yapılır Teşekkürler:)
  13. szr

E-5 te opel in ayna kapağını uçurdum.

Geçen cumartesi idi. Aile efradı ile iftardan sonra Bakırköy den Büyükçekmece ye doğru yola cıkmışdım ve trafiğin yoğun olduğu Küçükçekmece gölü E-5 civarı arabaların arasında giderken 2005 model yeni kasa Opel Astra nın sol dikiz aynasının dış kapagını uçurdum ve ehliyetim yoktu , neyse...
  14. szr

Maslak Oscar Motor Hakkında

Meraba arkadaşlar ; Bi tanıdığım dan İstanbul da Maslak sanayi sitesinde Oscar Motor Mehmet Usta diye bi yerin methini duydum. Buraya giden gören motosikletini götüren arkadaşlar varsa usta ve firma hakkında referanslarını bana sunarlarsa sevinirim (Ustanın kabiliyeti, fiyatlar falan)..
  15. szr

Motosikletim çok duman atıyor

Arkadaşlar iyakşamlar herkeze. Ben de bi Bws var ve motosikleti 2.el almıştım ve 17 bin km de idi. Şu an 24 binlere ulaşmış bulunmaktayım ve motoru alırken aldığım arkadaşa motorun nelerinin değiştiğini sorduğumda gaz telinden başka hiç bi şeyinin değişmediğini söylemişti ve bende bundan...
  16. szr

0 Ybr 125 mi; 2.el Honda Dylan mı

Yorumlarınızı merak ediyorum..
  17. szr

Aranızda pomem adayı ya da üni. mezunu polis var mı?

Arkadaşlar Pomem adayıyım ve 5 gün içerisinde çaığırılıyorum bu hususta tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Mod arkadaşlar özür diliyorum pek yeri değil ama kusuruma bakmayın.:rendeer:
  18. szr

Yamaha Ybr125 mi, Kanuni Caracal200 mü..

Arkadaşlar bnm kuzen cruiser tarzı motosikletleri cok seviyor ve bu yüzden Caracal200 istiyor ama aklında Ybr125 te var onu da gözardı etmiyor, ikisininde sıfır fiyatı 3 500 ytl civarında bilen kullanan ya da tecrübe eden arkadaşlar hangisini önerirsiniz.Tabi bunların 2.el i arasındada aynı...
  19. szr

İlk uzun yol denemem

Sevgili arkadaşlar uzun bi aradan sonra ilk uzun yol deneyimimi gerçekleştirdim. Uzun yol derken yaklaşık 400 km lik bi yoldu bu ve yaklaşık 9 saatte aldım.İstanbul dan Çanakkale Küçükkuyu ya yaptığım bi seyahatti. Ama Bws ile gerçekleştirdiğim bu gezide sanırım acemi olmamla beraber yaklaşık...
  20. szr

Motosiklet çeşitleri!Aydınlatırsanız sevinirim.

Sayın MT ciler sizden ricam olacak.Bana Cruiser,Commuter,Enduro,Naked,Touring,Roadster,Super Sport ve Spor touring motosiklet çeşitleri hakkında bilgi verir misiniz?Yani herbirinin kendine özgü özellikleri nelerdir?Bunları anlatan website de önerebilirsiniz. Ayrıca uzun yolu düşünerek bunların...

Yeni mesajlar