Arama sonuçlarınız

1. mezit

aracı muayne ettirmek deveye hendek atlattırmak kadar zorlaştı

geçen arkadaşın aracını muayenesini yaptıralım dedik yalovada tüvtürk bakıyo o işlere adamlar sorun üstüne sorun çıkardılar modelde 98 düşükte değil ya eskiler naapsın hayatta geçemez yaptır gel diyolar bi dünyada para tutu yo lastikleri bile değiştir dediler cebinde parası olan için sorun yok...
  2. mezit

sevdiklerinize kısa ama çok güzel mesaj

benin çok hoşuma gitti umarım sizinde gider. örnek şehir ankara. söyle ankaraya değerini bilsin. ankara güzelse sebebide sensin niceşehri dolu bu akemde ankara sultansa tacıda sensin sen herşeyi ama herşeyi hak edensin. ....... noktalı yerleride doldurmaksize kalmış umarım beğenmişinizdir ...
  3. mezit

msn ile ilgili yardım

selam arkadaşlar eklediğim kişilerin beni kabul ettiğini nasıl anlarım varmı anlaşılabilir bi yolu yada yokmu. şimdiden tşk
  4. mezit

bir ilşkini bitişi ALINTI

Bir gün hayatımdan ördürürcesine çıkacaksın.ve ben seni hep son günkü halinle hatırlayacağım.seni en güzel halin neydi diye düşünüyorum. Ve içimden bir ses yıllar öncesine götürüyor beni ... Seni her halükarda içimde hissedebiliyorum. İşte olayımın en güzel yanı bu. Sen ne kadar anlayabilirsin...
  5. mezit

motorumun ismi rüzgar ya,sizinki?

gereksiz topic olarak görmeyin lütfen motorunuzu seviyosanız mutlaka ismi olmalı yolda eniyi arkadaşınız o

Yeni mesajlar