Arama sonuçlarınız

1. mezit

nice yıllara ve yollara UĞUR_AK

KOCAELİ MT nin daimi üyesi değerli insan..:cat:uğur akın doğum günü nü kutlar:rendeer: tez zamanda motosikletine kavuşmasını dilerim...
  2. mezit

1600 km yağ bitermi

bir arkadaşın farkına varmasıyla yağın bittiğini anladım nerdeyse sıfırı tüketmiş bende yağ var die hiç bakmamıştım az kaldı motoru indirecektik bukadar kısa süredemi biter yağ..7500de daha km..motor eski değil..kaçak falanda yok çok devirli kullanıyorum sebebi bumu acaba..
  3. mezit

motorumu satsammı..?

resimde görüldüğü gibi.2006 model6700km diyebiliriz.1500tl ye alıcısı var..tanıdık birisi..çok ta memnunum az yakıyor fazla üzmüyor ama malesef 150 lik..uzun yolda yoruyor özellikle titreşim..nankörlükte yapmak istemiyorum tanıyanlar bilir..ilk motorum yıllardır özlemini çekerim bi motorum olsun...
  4. mezit

motorumun anahtarı çalındı...

akşam üstü bir yere uğradık anahtarı almayı unutmuşum kontağın üstünden kaşla göz arasında yürüttüler anahtarımı :pr:ittirerek tamirciye gittim kontağı söküp anahtarcıya gittim üstünde evimin anahtarıda vardı içime kurt düştü evin kapı göbeğinide değiştim..hepsi hallodu deken bu sefer depo...
  5. mezit

bir daha asla...

slm rkadaşlar konuyu açıklayım ..beraber çalıştığımız ama yeni tanıdığım kişi. akşam beni aradı evede tüp kalmadı borç istedi bende 40 tl var onu vereyim dedim..tmm dedi geldi abi 10 dk motorunla gideyim halledyim dedi .vermek istemedim motoru üzerime almadığım için çok israr etti kıramadım...
  6. mezit

nihayetinde motoruma kavuştum...

yandakide lucasın motoru..fotoları o çekti.. şükür kavuşturana diyim...kaça aldın derseniz motor bana hediye edildi ..yapmış olduğum ve yapacağım masraflarla500tl civarında benim olmu oldu..artık mezitin motoru yok diye horlanmıycam..:mrgreen:ilgililere duyrulur...6000 klmetrede uzunca...
  7. mezit

motosiklet hakkında çok güzel bir yazı alıntıdır....

Serseri Metal Aşkı Bir tutkudur bu! bildiğin hiç bir şeye benzemez... Tattıysan bir tek AŞK'a benzer... Kimi dörtnala koşan bir at gibidir Üzerinde keyiften uçarsın... Kimi güneşin doğuşunu yakalamak isteyen bir çocuk gibidir Kilitlenirsin güneşin doğduğu yere! manzaranın içinde silinirsin...
  8. mezit

yiğenim yalova birincisi oldu..şiir yarışmasında...

mehmet akif ersoy anma şiir yarışmasında..şiiriyle birinci olup bizi gururlandırmıştır valilik tarafındakalem plaket ve kitapla ödüllendirilmiştir:) DALGALANAN BAYRAĞIM... mehmet akifersoy yurdumun şairi.. bizlere öğretti.vatan millet sevgisini.. yayıldı yurdumuza ışık ışık al rengi...
  9. mezit

Prensipte anlaştım Kanuni Racer 200.. hayırlısı artık

tanıdığım eski kanuni yetkili servisinde duruyordu. sadece dururken araç çarpması sonucu grenaj kısmı dağılmış toparlanıyor 2008 model 7000 km rede..2500tl dedi.çok temizmiş garanti veriyor..sahibiyle konuşacak. aksilik olmassa bonusları toparlayıp alıcam..:)
  10. mezit

HHHHHHHH

11. mezit

resim hakkında yardım lütfen..

konudaki resmi büyütüp 80-80 gibi örnek olarak..çerçeveletecem..çok hoşuma gidiyor bu resim..nereye baş vurmam gerekir fotoğrafcı harici.. çok para isterler onlar... uygun bi yöntemi varmı mesela 20 30 tl gibi.. şimdiden tşkler...:rendeer:
  12. mezit

belalı viraj...video

bütün motorlar aynı yerde konturolden çıkıyor görüntü mükemmel...http://www.youtube.com/watch?v=tNcZyDSM6GI&feature=fvwrel
  13. mezit

nihayetinde elime geçti 5*500 tl den satışa çıkmıştır.

daha önce konuyu açmıştım alacağımıza karşılk aldık ön tarafı vurmuş şeref abimiz,, sigorta parçaları temin ediyor şuan yapılacak parça bekleniyor. 78 model ama inanın kullanması çok zevkli hidrolik direksiyon tüplü ruhsata işli motoru çok iyi ama anlamadığım ağır kalkıyor nedenini bilmiyorum...
  14. mezit

dünyanın enlü fizikçisi Stephen Hawking bakın nedemiş..

"Kara deliklerin, ışık hızının gizemini çözecek araştırmalar yaptım ama kadınları çözemedim" dedi... dicek bişi yok..:mrgreen:
  15. mezit

düşündürücü ve komik

16. mezit

harley-davidson müzesi fotoları yeğenimin objektifinden...

yeğenimde budur.. kerata :mrgreen:elimde büyüdü şimdi amerikada okuyor. göğsüm kabardı sülalede bi motorcu daha varmış...:) fotolar bugün çekilmiştir taze taze..:mrgreen: Uploaded with ImageShack.us son foto..:mrgreen:
  17. mezit

onno usta mobility channel da

uyduda var çok güzel bi kanal tamamen araçlarla ilgili arasıra motosikletede yer veriyolar bi dünya araba testtide var bi ara açmıştım. konuyu ama çabuk kaynadı gitti tekrar açim dedim onno uatada gelince:mrgreen: internet adreside bu...http://www.livestream.com/mobilitychannel
  18. mezit

6000 tl otomatik mercesedes78 model makam aracı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-sinifinin-en-iyisi-63859370/detay/# ilan araba için temsilidir konuyu hemen özetliyim.. ilandaki mercedesin aynsıı renkde dahil 280 kasası sadece bizimkisi otomatik vites bizbir mütahite iş yapmıştık paramızı alamadık...
  19. mezit

ankara gezim..kuvvetmira ve gaccal arkadaşlarıma gönülden teşekkür..

hayatımda ilk 600lük makina kullanmama vesile oldular..esirgemediler.. her iki arkadaşımada çok tşkür ederim.. iyi ağırladılar..saolun var olun gardaşlar...:rendeer:vallahi tadı damağımda kaldı..:mrgreen:
  20. mezit

counter strike oyununun internet üzerinden adresini bilen varmı..

bu oyunu internet üzerinden oynıyacaqmda bi türlü beceremedim adam akıllı bi link lazım teşkürler...:)