Arama sonuçlarınız

1. Makine

29 Ekim 2006 - Akdenizli Motorcular Cumhuriyet Bayramı Konvoyu [MT Adana]

Merhaba Adana olarak bu kutlu günde ciddi bir katılım olmasını istiyoruz. Akdeniz motorcular toplantısına katılacak arkadaşlar zaten orda bir kutlama yapacak. Adana'da kalan arkadaşlarında bayrakla bir şehir turu yapmasını organize edicez. toplanma yeri Süleyman Demirel Bulvarı Çukurova Motor...
  2. Makine

08.10.2006 Adana MT 2 Motor ile kısa bir gezi

Merhaba Pazar günü için bir planım yoktu ve gezide yapılmayacağı için Çukurova Motor'a sohbete gittim. Thundergirl (Şengül) ve Şebnem le sohbet ederken hadi azcık gezelim dedik. Şengül GSR600'ü aldı ve Şebnem'de yolcu olarak ona katıldı. Kısacası 2 Suzuki motor düştük yola. Atladık motorlara ve...
  3. Makine

01.10.2006 Adana MT Misis Mozaik Müzesi Gezisi ve Borusan BMW Tanıtım Günü

Merhaba 01.10.2006 Pazar günü Borusan OTO Adana - Mersin 2007 Model motosikletlerin tanıtım gününü düzenliyordu. Bizede telefon ile bildirdiler. Kulüp olarak buraya gitmeye karar verildi. Ancak ben genede yakın bir mesafede olsa görmek istediğim yerlerden birine gitmek istiyordum. Cumartesi...
  4. Makine

24.09.2006 Adana MT (Ç.M.S.K) Küçük bir pazar gezisi..

Merhaba Bu haftasonununda güzel bir gezi ile tamamladık. Adana'nın meteoroloji 'de pazar günü yağmurlu görünmesi ve bunu okuyan arkadaşların gelmemesi neticesinde sabah 5 motor toplanmıştık. Ayrıca Oruç'lu olmamız da gezinin seyrini değiştirdi. Yemek yemiyeceğimiz için bir doğa gezisi yapalım...
  5. Makine

Yeni motorum Suzuki DL650 V-Strom nam-ı diğer Mavi Şimşek

Merhaba Geçte olsa yeni motorumu size tanıtmak isterim. O bir Suzuki DL650 V-Strom. Rengi mavi olduğu için adını Mavi Şimşek koydum. Haftasonu yaptığım geziyle 1000km'yi devirmiş bulunuyorum. Allah tüm arkadaşlarımıza çok daha iyisini nasip eder inşallah. İşte canavarın resimleri. Maşallah...
  6. Makine

10.09.2006 [Adana MT] Pozantı - Niğde Gümüşler Manastırı Gezisi

Merhaba Bu haftasonu yaptığımız gezimiz gerçekten çok güzel oldu. Üzüldüğümüz bir olayda oldu ama sonrasında bir ohh çektik. Resimlerle birlikte işte gezi raporumuz. Cumartesi akşamı Garip abi ve ben pazar günü etkinliği için ne yapsak diye düşünürken Niğde'deki Gümüşler Manastırını görmeyi...
  7. Makine

03.09.2006 Adana MT ve Mersin MT Bahara Merhaba Gezisi

Merhaba 03.09.2006 tarihinde [Adana MT] olarak [Mersin MT] 'li kardeşlerimizde davet ederek Bahara Merhaba Gezisi düzenlemeye karar verdik. Fazla uzun bir etap yapmayalım dedik. Daha çok tanışma ve eğlence amaçlı bir etkinlik üzerinde yoğunlaşmaya karar verdik. Ama gideceğimiz yolun güzel...
  8. Makine

1995 Bmw R80gs

Marka: BMW Model: R80GS KM: 3000 Renk: Siyah Fiyat: 5500YTL Teknik Bilgiler: Motor Hacmi: 800cc Motor Gücü: 50HP Toplam Ağırlık: 215kg. Son Sürat: 170km/s Açıklama: Tüm motor orjinal parçalarıyla Enver usta tarafından toplandı. 0 piston, biyel, yataklar, krank, gömlek vb. Vites kutusu...
  9. Makine

27.08.2006 Mersin MT ve Adana MT Kayacı Vadisi - Deniz Sefası Gezisi

Merhaba Yeni bir gezi yazımızla gene karşınızdayız. Bu gezi tam bir eğlence gezisi oldu diyebilirim. Motorumu satılması için galeriye koymuştum. Aklımda hiç gezi planı yoktu. Yapsam yapsam kız arkadaşımla birlikte deniz planı yapar ve yüzmeye giderim diyordum. Cumartesi akşam Mersin'den yakın...
  10. Makine

11-12-13.08.2006 [Adana MT] ve [Mersin MT] Silifke Uzuncaburç Gezisi

Merhaba 11-12-13.08.2006 [Adana MT] ve [Mersin MT] Silifke Uzuncaburç Gezimizi çok şükür sorunsuz tamamladık. İşte hikayemiz. Not: Diğer arkadaşlarımızın makinesinde de resimler var onlarda eklenecektir. 11.08.2006 Cuma günü Adana grubu olarak toplandık. Hazırlıklar vs. derken saat 19:00...
  11. Makine

11 - 12 - 13.08.2006 Adana MT ve Mersin MT Silifke Uzuncaburç Gezisi

Merhaba 11 - 12 - 13.08.2006 tarihleri arasında Adana MT ve Mersin MT birlikteliğiyle Silifke Uzuncaburç mevkisinde Kamp kurulup etkinlikler yapılacaktır. Geziye katılmak isteyen arkadaşlarımızın ilgili kişilerle irtibat kurmaları gerekmektedir. İlgili Kişiler: Adana MT Makine (Hasan) 0 532...
  12. Makine

01 LB 443 (Umut Taşcıoğlu) Plakalı Motorun Ruhsatı Bulunmuştur!

01 LB 443 Umut Taşcıoğlu adına kayıtlı motosikletin ruhsatı arkadaşlarımız tarafından bulunmuştur. İlgili kişiler aşağıdaki numaradan İsmail bey'e ulaşsınlar lütfen. İrtibat : 05424142423
  13. Makine

[Adana MT] 06.08.2006 Çamlıyayla Gezisi

Merhaba Evet bir gezi yazımızla daha karşınızdayız. Haftasonumuz gerçekten güzel geçti. Cumartesi günü Emel arkadaşımızın doğum günü kutlaması ve sabaha kadar süren bir eğlence yaptık. Kendisinin doğum gününü tekrar kutluyorum. Tabi bu sabaha kadar eğlence bizi bayağı yordu. Pazar günü içinde...
  14. Makine

[Adana MT] 29 - 30.07.2006 Karagöl / Çiniligöl Macerası

Merhaba 2 gün 1 gece süren Karagöl gezimiz gerçekten çok keyifli, eğlenceli bir o kadarda zor geçti. Şimdi gelelim hikayemize. 29.07.2006 sabahı saat 04:30 'da baraj kapısında buluşma ve 05:00 gibi hareket etme planına uygun olarak ben baraj kapısına gittim. Ben ve onur haricinde kimse yok...
  15. Makine

26.07.2006 Kazım'ın nikah eğlencesinden görüntüler..

Merhaba Kazım kardeşimizi dün everdik :mrgreen: Akşamda ufak çaplı ama çok keyifli birde eğlence tertip ettik. Geceye moderatör kardeşim EgeKnn'de katıldı. Ben birkaç poz çekebildim. nightwatcher arkadaşımızın yaptığı professyonel çekim fotoğrafları sanırım kendisi ekleyecek. Benim fotoğraf...
  16. Makine

[MT Adana] 26.07.2006 Kazım'ın nikah eğlencesine tüm arkadaşlarımız davetldir!

Merhaba Kazım arkadaşımız 26.07.2006 tarihinde nikahlaıyor arkadaşlar. Akşam saat 8 civarında Ç.M.S.K. Kulüp binamızda ufak çaplı bir buluşma tertipliyoruz. İlgilenen tüm arkadaşlarımızı bekleriz. Yer: Ç.M.S.K kulüp binası süleyman demirel bulvarı Görüşmek üzere.
  17. Makine

14.07.2006 - 16.07.2006 Adana [MT] Boğsak Gezisi

Merhaba 14.07.2006 Cuma günü Adana'dan saat 18:00 'de yola tek başıma çıktım. Mersin'den arkadaşımı alıp benden bir gün önce giden Onur ile Mersin Tece Belediyesinin orda buluştuk ve 2 motor yüklü vaziyette yola devam ettik. Gece saat 21:30 civarı kalacağımız yere vardık ve biraz etrafa baktık...
  18. Makine

İstanbul'da acil AB Rh- Kana İhtiyaç Vardır!

Acil olarak İstanbul'da AB Rh - kana ihtiyaç vardır. Uyanların aşağıdaki telefona haber vermeleri rica olunur.
  19. Makine

Ghost Rider Filminin Yeni Fragmanı çıktı

Merhaba Hepimiz tarafından merakla beklenen Ghost Rider filminin yeni fragmanı çıktı arkadaşlar. Aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/ghostrider/ Görüşmek üzere.
  20. Makine

28.05.2006 Adana Ç.M.S.K. - Zorkun Yaylası Gezisi

Merhaba 28.05.2006 pazar günü Adana Ç.M.S.K. olarak Zorkun Yaylası gezisi planlanmıştır. Toplanma Yeri: Çukurova Motor Sporları Kulübü önü Süleyman Demirel Bulvarı Hareket Saati: 10:00 Rota: Adana - Zorkun Yaylası Notlar: Rakım olarak yüksek bir yere çıkılacağı için sürücülerin ve yolcuların...

Yeni mesajlar